Főoldal Karácsonyi világítás Karácsonyi fényfüzérek LED karácsonyi fényfüzér – hagyományos, 26,85 m, kültéri és beltéri, vintage

LED karácsonyi fényfüzér – hagyományos, 26,85 m, kültéri és beltéri, vintage

Cikkszám D4AW13
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.

Javasolt termékek

1 393 Ft a kóddal KARACSONY30
1 990
Ft
Raktáron
1 393 Ft a kóddal KARACSONY30
1 990
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

12 óra világítás esetén 3,02 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

TRADITIONÁLIS láncok

A TRADITIONÁLIS (azaz hagyományos) karácsonyi láncok egy retro termék modern köntösben. A klasszikus, törésre vagy törésre hajlamos izzókat felváltották a modern és gazdaságos LED-lámpák. A lánc kialakításában bekövetkezett változás jobb funkcionalitást is eredményezett - ha az egyik LED-lámpa megsérül, a többi továbbra is világít. A történelmi modellekben, ha az egyik izzó eltört, az egész lánc leállt. A kiválasztott hosszúság és a fény színe alapján ezek a láncok megfelelnek a beltéri kis díszítéseknek, a karácsonyfa megvilágításának és egy nagyobb fa megvilágításának a kertben.

A hagyományos láncok nedvességállóak a IP44 védelemnek köszönhetően, és alkalmasak minden beltéri és kültéri díszítéshez.

 

Tradicionális láncok

Klasszikus karácsony modern csavarral! Ha emlékszik a régebbi típusú karácsonyi izzólámpákra, akkor arra is emlékszik, hogy kihívást jelentett számukra a törés, és amikor az egyik izzó eltört, az egész lánc leállt. Most azonban teljesen más a helyzet, és az új "hagyományos" termékcsaláddal a retró izzólámpák minden kedvelőjének örömet okozunk, amelyeket LED technológiával kínálunk. Ez garancia a hosszú élettartamra és a pénzügyi megtakarításra.

Hozd létre a megfelelő hangulatot!

Nem csak a karácsonyfa megvilágításához kínálunk LED-láncok széles választékát az EMOS márkanév alatt, amelyek alacsony energiafogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Választhat a kizárólag beltéri (IP20), a kizárólag kültéri (IP44) vagy az elemmel működtetett zsinórok közül, amelyek ideálisak a konnektorral nem rendelkező területek díszítéséhez. A LED-láncok négy különböző LED méretben és formában - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL - kaphatók. A megfelelő lánc kiválasztásának döntő szempontjai a hosszúság, a LED-ek száma és a fény színe.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D4AW13
Termékszám 1550041012
EAN 8592920110720
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok