25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2023.09.28-án ünnepnap miatt zárva tart! Kérjük, hogy megrendeléseiket ennek figyelembevételével szíveskedjenek leadni! Megértésüket köszönjük! EMOS HU Csapata
Főoldal Karácsonyi világítás Karácsonyi fényfüzérek LED karácsonyi fényfüzér – süni, 12 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, időzítő

LED karácsonyi fényfüzér – süni, 12 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, időzítő

Cikkszám D4BW03
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2023. okt. 3. Nálad
16 790 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY2181T
12 óra világítás esetén 3,02 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

CLASSIC sünláncok

A CLASSIC Hedgehog" típusú karácsonyi láncok a legkézenfekvőbb választás a hangulatos hangulat megteremtéséhez a különböző ünnepi alkalmakkor. A karácsonyfa hagyományos díszítésén kívül a keret ajtókon vagy tükrökön is csodálatosan néznek ki. Korlát, gerenda, fatörzs stb. köré tekerhetőek.Az ilyen típusú láncok fényei sűrűbben vannak elhelyezve, intenzíven világítanak és szinte luxusos benyomást keltenek. Az időzítő funkció is biztosan elnyeri tetszését, ha aktiválja a lánc ismételten 6 órán át világít, majd 18 órán át kikapcsol.

A CLASSIC sünláncok nedvességállóak az IP44-es védelemnek köszönhetően, és alkalmasak minden beltéri és kültéri dekorációhoz. Klasszikus láncokkal kombinálva, standard fénysűrűségű fényekkel nagyon érdekes hatást érhetünk el az ünnepi dekorációk elkészítésekor.

CLASSIC sorozatú láncok

A CLASSIC LED-láncok az EMOS-tól többféle formában - klasszikus láncok, fürtök és cseppkövek - kaphatók. Elengedhetetlenek a megfelelő ünnepi hangulat megteremtéséhez. Nagyszerűen fognak kinézni egy hagyományos karácsonyfán, alkalmasak bútorok, korlátok, gerendák vagy ajtók díszítésére a belső térben.Kültéren is használhatja őket bokrok, fák, pergolák, pavilonok stb. megvilágítására.

A kiválasztott lánctípusok 8-64 fénymóddal, villogó, fokozatos színváltással, animációval vagy távirányítással rendelkeznek. Praktikusak az időzítő funkcióval ellátott modellek, amelyek rendszeres időközönként világíthatják meg a fát, és nem kell aggódnia a be- és kikapcsolás miatt. Válasszon a hosszúságok és színek széles választékából, mind akkumulátor nélküli, mind pedig akkumulátoros modell elérhető.<>

Hozza létre a megfelelő hangulatot!

Nem csak a karácsonyfa megvilágításához kínálunk LED-láncok széles választékát az EMOS márkanév alatt, amelyek alacsony energiafogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Választhat a kizárólag beltéri (IP20), a kizárólag kültéri (IP44) vagy az elemmel működtetett zsinórok közül, amelyek ideálisak a konnektorral nem rendelkező területek díszítéséhez. A LED fényláncoknak négy termékcsaládja van, amelyek a LED-ek méretében és alakjában különböznek: NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. A megfelelő lánc kiválasztásának döntő szempontjai a hosszúság, a LED-ek száma és a fény színe.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám D4BW03
Termékszám 1550040019
EAN 8592920095546
termék sündisznó
fény színe meleg fehér
méretek 12 m
funkció világít
forma klasszikus
használat kültéri és beltéri
időzítő igen
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter
LED-ek száma 600
LED-ek közötti távolság 2 cm
LED mérete 3 mm
tápvezeték hossza 5 m
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe fekete
fogyasztás 3,6 W
bemeneti feszültség 230 V AC
kimeneti feszültség 30 V DC
csatlakoztatási lehetőség nem
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag PVC
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok