Főoldal Karácsonyi világítás Karácsonyi fényfüzérek LED karácsonyi fényfüzér, színes égők, 9,8 m, multicolor, többfunkciós

LED karácsonyi fényfüzér, színes égők, 9,8 m, multicolor, többfunkciós

Cikkszám D5ZM01
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 2. Nálad
7 614 Ft
40% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: MINUSZ40
12 690 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

1 254 Ft a kóddal MINUSZ40
2 090
Ft
Raktáron
1 254 Ft a kóddal MINUSZ40
2 090
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

12 óra világítás esetén 3,02 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Karácsonyi CHERRY láncok - kúpok multifunkciós funkcióval

A karácsonyi CHERRY láncok kúp alakú, multifunkciós funkcióval lehetővé teszik, hogy a nyolc előre beállított fénymód közül válasszon egyet, amely bármilyen helyiséget megvilágít, és gyönyörködtetni fogja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Az alapüzemmódban minden fény állandóan világít, míg a fennmaradó hét üzemmód a különböző villogó, kikapcsoló és bekapcsoló fények kombinációja. A fények kis kúpokban vannak elrejtve (úgynevezett "fények"). Azokat díszítik még akkor is, ha a lánc nem világít. A kiválasztott hossz és a fény színe alapján gondoskodnak a kis dekorációk díszítéséről a belső térben, a karácsonyfa és egy nagyobb fa megvilágításáról a kertben. Tökéletes ünnepi hangulatot teremt egy családi ünnepségen, esküvőn vagy gyerekzsúron. A CHERRY off-lánc fehér gömbjei napközben díszítésként szolgálhatnak melyek sötétedés után világítanak és megfelelő hangulatot teremtenek. A CHERRY láncok szó szerint kettő az egyben.

A többfunkciós CHERRY láncok az IP44 védelemnek köszönhetően nedvességállóak, és alkalmasak minden beltéri és kültéri dekorációhoz.

 

CHERRY sorozatú láncok

A CHERRY LED lámpákat mindenki imádni fogja! Négyféle változatban kaphatók: klasszikus láncok, cseppfák, láncok nagy gömbökkel és kúp alakú láncok (kúpfények).A fehér gömbök, könnycseppek vagy kúpok tökéletesen díszítik a karácsonyfát, és egyszerre szolgálnak világításként és kis díszként. Az akár 48 méteres hosszúsággal lehetővé teszi, hogy a láncot a kertben lévő fák között vagy a terasz kerületén végighúzza.

A kiválasztott lánctípusok 8-64 fénymóddal, távvezérléssel vagy beépített időzítővel állnak rendelkezésre, amelynek köszönhetően a lánc rendszeres időközönként világít. A hosszúságok és színek széles skálájából választhat, és a RGB láncok segítségével a fények színét a saját ízlése szerint változtathatja.

Hozza létre a megfelelő hangulatot!

Nem csak a karácsonyfa megvilágításához kínálunk LED-láncok széles választékát az EMOS márkanév alatt, amelyek alacsony energiafogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Választhat a kizárólag beltéri (IP20), a kizárólag kültéri (IP44) vagy az elemmel működtetett zsinórok közül, amelyek ideálisak a konnektorral nem rendelkező területek díszítéséhez. A LED-láncok négy különböző LED méretben és formában - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL - TRADITIONAL - kaphatók. A megfelelő lánc kiválasztásának döntő szempontjai a hosszúság, a LED-ek száma és a fény színe.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D5ZM01
Termékszám 1550054011
EAN 8592920100301
termék lánc
fény színe multicolor
méretek 9,8 m
funkció 8 üzemmód (multifunkcionális)
forma gyertya
használat kültéri és beltéri
időzítő nem
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter
LED-ek száma 50
LED-ek közötti távolság 20 cm
LED mérete nincs megadva
tápvezeték hossza 5 m
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe zöld
fogyasztás 3,6 W
bemeneti feszültség 230 V AC
kimeneti feszültség 31 V DC
csatlakoztatási lehetőség nem
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag PVC
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok