Főoldal Karácsonyi világítás Karácsonyi fényfüzérek LED karácsonyi fényfüzér – tobozok, 9,8 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, programokkal

LED karácsonyi fényfüzér – tobozok, 9,8 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, programokkal

Cikkszám D5ZW01
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2023. jan. 31. Nálad
7 614 Ft
40% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: MINUSZ40
12 690 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

1 254 Ft a kóddal MINUSZ40
2 090
Ft
Raktáron
1 254 Ft a kóddal MINUSZ40
2 090
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

12 óra világítás esetén 3,02 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Karácsonyi CHERRY láncok - kúpok multifunkciós funkcióval

A karácsonyi CHERRY láncok kúp alakú, multifunkciós funkcióval lehetővé teszik, hogy a nyolc előre beállított fénymód közül válasszon egyet, amely bármilyen helyiséget megvilágít, és gyönyörködtetni fogja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Az alapmódban minden fény állandóan világít, míg a fennmaradó hét üzemmód a különböző villogások, kikapcsolások és bekapcsolások kombinációja. A fények kis kúpokba vannak rejtve (úgynevezett "fények"). Azokat díszítik akkor is, ha a lánc nincs megvilágítva. A kiválasztott hossz és a fény színe alapján vigyáznak a kis dekorációkra a belső térben, a karácsonyfa és egy nagyobb fa megvilágítására a kertben. Tökéletes ünnepi hangulatot teremt egy családi ünnepségen, esküvőn vagy gyerekzsúron. A CHERRY off-lánc fehér gömbjei napközben díszítésként szolgálhatnak melyek sötétedés után világítanak és megfelelő hangulatot teremtenek. A CHERRY láncok szó szerint kettő az egyben.

A többfunkciós CHERRY láncok az IP44 védelemnek köszönhetően nedvességállóak, és alkalmasak minden beltéri és kültéri dekorációhoz.

 

CHERRY sorozatú láncok

A CHERRY LED lámpákat mindenki imádni fogja! Négyféle változatban kaphatók: klasszikus láncok, cseppfák, láncok nagy gömbökkel és kúp alakú láncok (kúpfények).A fehér gömbök, könnycseppek vagy kúpok tökéletesen díszítik a karácsonyfát, és egyszerre szolgálnak világításként és kis díszként. Az akár 48 méteres hosszúsággal lehetővé teszi, hogy a láncot a kertben lévő fák között vagy a terasz kerületén végighúzza.

A kiválasztott lánctípusok 8-64 fénymóddal, távvezérléssel vagy beépített időzítővel állnak rendelkezésre, amelynek köszönhetően a lánc rendszeres időközönként világít. A hosszúságok és színek széles skálájából választhat, és a RGB láncok segítségével a fények színét a saját ízlése szerint változtathatja.

Hozd létre a megfelelő hangulatot!

Nem csak a karácsonyfa megvilágításához kínálunk LED-láncok széles választékát az EMOS márkanév alatt, amelyek alacsony energiafogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Választhat a kizárólag beltéri (IP20), a kizárólag kültéri (IP44) vagy az elemmel működtetett zsinórok közül, amelyek ideálisak a konnektorral nem rendelkező területek díszítéséhez. A LED-láncok négy különböző LED méretben és formában - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL - TRADITIONAL - kaphatók. A megfelelő lánc kiválasztásának döntő szempontjai a hosszúság, a LED-ek száma és a fény színe.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D5ZW01
Termékszám 1550050008
EAN 8592920110744
termék lánc
fény színe meleg fehér
méretek 9,8 m
funkció 8 üzemmód (multifunkcionális)
forma gyertya
használat kültéri és beltéri
időzítő nem
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter
LED-ek száma 50
LED-ek közötti távolság nincs megadva
LED mérete nincs megadva
tápvezeték hossza 5 m
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe zöld
fogyasztás 3,6 W
bemeneti feszültség 230 V AC
kimeneti feszültség 31 V DC
csatlakoztatási lehetőség nem
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag műanyag
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok