Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Karácsonyi függönyök és hálók LED karácsonyi jégcsapok, 5 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, távirányító, progr, időz.

LED karácsonyi jégcsapok, 5 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, távirányító, progr, időz.

Cikkszám D4CW02
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.

Javasolt termékek

1 592 Ft a kóddal: HETVEGE20
1 990
Ft
Raktáron
2 116 Ft a kóddal: HETVEGE20
2 645
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

ZY1906
12 óra világítás esetén 5,04 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

CLASSIC láncok - multifunkcionális cseppkövek

A karácsonyi láncok CLASSIC - multifunkcionális cseppkövek (jégcsapok) a "kétdimenziós" világítási megoldások közé tartoznak. Ebben a világítási formában a LED-lámpákkal ellátott láncolatok különböző hosszúságúak, és egy természetes cseppkő benyomását keltik. A láncok lehetővé teszik, hogy a nyolc előre beállított fénymód közül kiválasszon egyet, ami aztán bármilyen teret feldob, és gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt megfelel. Az alapmód állandóan égve tartja az összes lámpát, míg a fennmaradó hét üzemmód a különböző villogások kombinációja, a lámpák kikapcsolása és bekapcsolása. díszítheti a lépcsőházakat, korlátokat, elhelyezheti a lámpákat az ablakokban, vagy felakaszthatja őket az erkélyekről. Megpróbálkozhat egy kevésbé hagyományos felhasználással is, és elhelyezheti őket egy kapun, kerítésen vagy kapun. A lámpák megjelennek a háza nyeregtetőjén.A különböző világítási módok beállításának lehetőségének köszönhetően mind azok számára vonzóak lesznek, akik a finom és statikus fénydekorációt, mind pedig azok számára, akik dinamikus fénydekorációt keresnek.

CLASSIC láncok - multifunkcionális cseppkövekaz IP44 védelemnek köszönhetően nedvességállóak és megfelelnek minden beltéri és kültéri dekorációhoz

 

CLASSIC sorozatú láncok

A CLASSIC LED-láncok az EMOS-tól többféle formában - klasszikus láncok, fürtök és cseppkövek - kaphatók. Elengedhetetlenek a megfelelő ünnepi hangulat megteremtéséhez. Nagyszerűen fognak kinézni egy hagyományos karácsonyfán, alkalmasak bútorok, korlátok, gerendák vagy ajtók díszítésére a belső térben.Kültéren is használhatja őket bokrok, fák, pergolák, pavilonok stb. megvilágítására.

A kiválasztott lánctípusok 8-64 fénymóddal, villogó, fokozatos színváltással, animációval vagy távirányítással rendelkeznek. Praktikusak az időzítő funkcióval ellátott modellek, amelyek rendszeres időközönként világíthatják meg a fát, és nem kell aggódnia a be- és kikapcsolás miatt. Válasszon a hosszúságok és színek széles választékából, mind akkumulátor nélküli, mind pedig akkumulátoros modell elérhető.<>

Hozd létre a megfelelő hangulatot!

Nem csak a karácsonyfa megvilágításához kínálunk LED-láncok széles választékát az EMOS márkanév alatt, amelyek alacsony energiafogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Választhat a kizárólag beltéri (IP20), a kizárólag kültéri (IP44) vagy az elemmel működtetett zsinórok közül, amelyek ideálisak a konnektorral nem rendelkező területek díszítéséhez. A LED fényláncoknak négy termékcsaládja van, amelyek a LED-ek méretében és alakjában különböznek: NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. A megfelelő lánc kiválasztásának döntő szempontjai a hosszúság, a LED-ek száma és a fény színe.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D4CW02
Termékszám 1550040012
EAN 8592920095478
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok