Főoldal Karácsonyi világítás Kültéri dekorációs világítás LED karácsonyi leszúrható hópelyhek, 35 cm, 3x AA, kültéri és beltéri, hideg fehér, időz.

LED karácsonyi leszúrható hópelyhek, 35 cm, 3x AA, kültéri és beltéri, hideg fehér, időz.

Cikkszám DCZC01
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. jún. 14. Nálad
9 590 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY2350

Bővített leírás

Karácsonyi tűkerekek

Hogyan teremthetsz varázslatos karácsonyi hangulatot kertedben, előkertedben, virágágyásodban, díszítő sziklakertedben vagy feljáródon nagyon egyszerűen? A válasz a szúrós hópelyhek, amelyek hideg fehér fényükkel feldobják az egyébként sötét sarkokat, és ünnepi hangulatot varázsolnak beléjük. A hagyományos földbe szúrás mellett ezt a dekorációt cserépben vagy gallyban is elhelyezheti, például az erkélyen. A helyszín kiválasztásakor nem korlátozza Önt a konnektor jelenléte, a dekoráció AA elemekkel működik.

Az időzítő funkciót is értékelni fogja, amely minden nap az Ön által megadott időpontban 6 órán át ismétli a pelyheket, majd 18 órára kikapcsolja. Ezzel nappal energiát takarítanak meg, és csak éjszaka világítanak, ha szükséges.

Adjon magának mesebeli karácsonyt!

A kényelmes és meghitt ünnepi hangulatot otthon vagy varázslatos sarkokat a kertben segít Önnek az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függő díszek, füzérek, fák, kivetítők és figurák készítése. A vásárlás eldöntésekor célszerű mérlegelni, hogy kültéri vagy kültéri elhelyezést tervez-e. A kültéri dekorációk beltéri díszítésre is felhasználhatók, és nagy részük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám DCZC01
Termékszám 1550002014
EAN 8592920093993
termék hópelyhek
fény színe hideg fehér
méretek 35 cm
használat kültéri és beltéri
időzítő igen
távvezérlő nem
tápellátás típusa elem (3× AA)
fényforrás LED
LED-ek száma 5
tápvezeték hossza 0,5 m
kábel színe fekete
fogyasztás 0,32 W
bemeneti feszültség nincs megadva
kimeneti feszültség 4,5 V DC
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag műanyag
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok