Főoldal Karácsonyi világítás Nano karácsonyi fények LED karácsonyi nano fényfüzér, réz, 0,9 m, 2x AA, beltéri, meleg fehér, időzítő

LED karácsonyi nano fényfüzér, réz, 0,9 m, 2x AA, beltéri, meleg fehér, időzítő

Cikkszám D3AW06
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Nincs raktáron
1 990 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Termék leírás

ZY2195

Bővített leírás

Battery NANO lánc

Az akkumulátoros NANO karácsonyi láncok a legkézenfekvőbb választás a hangulatos hangulat megteremtéséhez a különböző ünnepi alkalmakon, ahol nem szeretné, ha a dekoráció összhatását a tápkábel zavarná. A finom drótnak köszönhetően a lánc világos részei szépen kiemelkednek, és a belső tér különböző részeinek, köztük az ünnepi asztalnak díszítésére is használható. Az ultravékony drót a saját ízlése szerint hajlítható, és a fények egy adventi koszorú köré vagy a kedvenc szobra köré tekerhetők egy polcon. A lánc stílusos díszítést és kellemes megvilágítást is biztosít, ha egy befőttesüvegbe vagy lámpásba helyezzük. A NANO karácsonyi lánc egy akkumulátoros doboz kapcsolóval és időzítővel van felszerelve, amely biztosítja, hogy bekapcsoláskor a lánc 6 órán át világít, majd kikapcsolja magát és 18 óra múlva újra világít.

 

Elegáns NANO sorozatú láncok

A NANO EMOS LED-láncok többféle formában - tűzijáték, klasszikus láncok, fürtök és függönyök - kaphatók. A finom, ultravékony drótnak köszönhetően a lánc világos részei szépen kiemelkednek, amelyekkel díszíthetők a belső tér különböző részei, beleértve az ünnepi asztalt is. A rézből készült drót saját ízlése szerint hajlítható, és a fények körbetekerhetők például egy adventi koszorú vagy a kedvenc szobor a polcon. A lánc stílusos dekorációt és kellemes megvilágítást is biztosít, ha üvegbe vagy lámpásba helyezzük.

A NANO univerzális lámpák a legkézenfekvőbb választás a különböző ünnepi alkalmak hangulatának megteremtéséhez.

.

Hozd létre a megfelelő hangulatot!

Nem csak a karácsonyfa megvilágításához kínálunk LED-láncok széles választékát az EMOS márkanév alatt, amelyek alacsony energiafogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Választhat a kizárólag beltéri (IP20), a kizárólag kültéri (IP44) vagy az elemmel működtetett zsinórok közül, amelyek ideálisak a konnektorral nem rendelkező területek díszítéséhez. A LED-láncok négy különböző LED méretben és formában - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL - TRADITIONAL - kaphatók. A megfelelő lánc kiválasztásának döntő szempontjai a hosszúság, a LED-ek száma és a fény színe.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám D3AW06
Termékszám 1550030005
EAN 8592920095133
termék nano lánc
fény színe meleg fehér
méretek 0,9 m
funkció világít
forma nano
használat beltéri
időzítő igen
távvezérlő nem
tápellátás típusa elem (2× AA)
LED-ek száma 10
LED-ek közötti távolság 10 cm
LED mérete micro LED
tápvezeték hossza 0,5 m
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe réz
fogyasztás 0,6 W
bemeneti feszültség nincs megadva
kimeneti feszültség 3 V DC
csatlakoztatási lehetőség nem
védettség IP20
élettartam 10 000 óra
anyag fém
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok