Főoldal Karácsonyi világítás Nano karácsonyi fények LED karácsonyi nano fényfüzér – süni, 2,4 m, 3x AA, beltéri, meleg fehér, időzítő

LED karácsonyi nano fényfüzér – süni, 2,4 m, 3x AA, beltéri, meleg fehér, időzítő

Cikkszám D3FW01
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2023. okt. 4. Nálad
7 090 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY2044

Bővített leírás

NANO lánc - sün

A NANO elemes "sün" karácsonyi láncok kézenfekvő választás a meghitt hangulat megteremtéséhez a különböző ünnepi alkalmakon, ahol nem szeretné, ha a dekoráció összhatását a tápkábel zavarná. A finom drótnak köszönhetően a lánc világos részei szépen kiemelkednek, amelyek a belső tér különböző részeinek díszítésére használhatók, beleértve az ünnepi asztalt is. Az ultravékony drót saját ízlése szerint hajlítható, és a fények egy adventi koszorú vagy a kedvenc szobra köré tekerhetők a polcon. A lánc stílusos díszítést és kellemes megvilágítást is biztosít, ha egy befőttesüvegbe vagy lámpásba helyezzük. A NANO karácsonyi lánc egy kapcsolóval és időzítővel ellátott akkumulátorral van felszerelve, amely biztosítja, hogy bekapcsoláskor a lánc 6 órán át világít, majd kikapcsol és 18 óra múlva újra világít.

 

Elegáns NANO sorozatú láncok

A NANO EMOS LED-láncok többféle formában - tűzijáték, klasszikus láncok, fürtök és függönyök - kaphatók. A finom, ultravékony drótnak köszönhetően a lánc világos részei szépen kiemelkednek, amelyekkel díszíthetők a belső tér különböző részei, beleértve az ünnepi asztalt is. A rézből készült drót saját ízlése szerint hajlítható, és a fények körbetekerhetők például egy adventi koszorú vagy a kedvenc szobor a polcon. A lánc stílusos dekorációt és kellemes megvilágítást is biztosít, ha üvegbe vagy lámpásba helyezzük.

A NANO univerzális lámpák a legkézenfekvőbb választás a különböző ünnepi alkalmak hangulatának megteremtéséhez.

.

Hozd létre a megfelelő hangulatot!

Nem csak a karácsonyfa megvilágításához kínálunk LED-láncok széles választékát az EMOS márkanév alatt, amelyek alacsony energiafogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Választhat a kizárólag beltéri (IP20), a kizárólag kültéri (IP44) vagy az elemmel működtetett zsinórok közül, amelyek ideálisak a konnektorral nem rendelkező területek díszítéséhez. A LED-láncok négy különböző LED méretben és formában - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL - TRADITIONAL - kaphatók. A megfelelő lánc kiválasztásának döntő szempontjai a hosszúság, a LED-ek száma és a fény színe.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám D3FW01
Termékszám 1550030008
EAN 8592920095164
termék sündisznó
fény színe meleg fehér
méretek 2,4 m
funkció világít
forma nano
használat beltéri
időzítő igen
távvezérlő nem
tápellátás típusa elem (3× AA)
LED-ek száma 100
LED-ek közötti távolság 2,4 cm
LED mérete 3 mm (nano)
tápvezeték hossza 0,3 m
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe ezüst
fogyasztás 0,9 W
bemeneti feszültség nincs megadva
kimeneti feszültség 4,5 V DC
csatlakoztatási lehetőség nem
védettség IP20
élettartam 10 000 óra
anyag fém
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok