Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Beltéri dekorációs világítás LED papírcsillag, függeszthető, zöld, 60 cm, beltéri

LED papírcsillag, függeszthető, zöld, 60 cm, beltéri

Cikkszám DCAZ10
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Bővített leírás

Függő mikulásvirág

Szép karácsonyi dekorációt keres, amely pillanatok alatt feldobja otthonát? Akkor próbálja ki a papír és pamut keverékéből készített lógó mikulásvirágot , amely bármely belső tér dísze lesz. A 60 cm átmérőjű és 3,2 m hosszúságú kábellel a csillag felakasztható az ablakokra, csillárra, ajtókeretre vagy bárhová máshová a belső térben. Ez a dekoráció E14-es izzófoglalattal van ellátva, így az Ön által preferált fényszínű izzót használhat benne. Az az előnyük, hogy könnyen összeszerelhetők, egyszerűen a zsinór meghúzásával.

Kellemes karácsonyt kívánunk!

A kényelmes és meghitt ünnepi hangulat otthonában vagy mágikus sarkokban a kertben segít az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függődíszek, füzérek, fák, kivetítők és figurák elkészítésében. A vásárlásuk eldöntésekor célszerű megfontolni, hogy belső vagy külső térben tervezzük-e elhelyezni őket. A kültéri dekorációk beltéren is használhatók, és sok közülük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

360 fokos fotó

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám DCAZ10
Termékszám 1550005011
EAN 8592920099452
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok