Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Profi connecting systems Profi LED sorolható füzér, fehér, 10 m, kültéri és beltéri, hideg fehér

Profi LED sorolható füzér, fehér, 10 m, kültéri és beltéri, hideg fehér

Cikkszám D2AC05
Táp ellátást igényel
Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2024. júl. 24. Nálad
9 690 Ft
Leírás

Termék leírás

12 óra világítás esetén 5,04 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Fényt minden alkalomra!

A CONNECT SYSTEM PROFI LED fényláncokat különösen a ház teljes kerületének díszítésére, keretek, balkonok, kültéri pavilonok, vászontetők, kerítések és ereszcsatornák díszítésére fogja értékelni. Természetesen nem szabad megfeledkezni a kerti fákról sem, ahol kétféleképpen lehet díszíteni. Hagyományos spirális díszítés, azaz felülről lefelé, vagy az egyre népszerűbb függőleges díszítés, amikor a fa tetejére láncot erősítünk, és leeresztjük. A láncok összekapcsolhatók és kombinálhatók más CONNECT SYSTEM PROFI LED világítóelemekkel.

Az modern és energiatakarékos LED chipek használatának köszönhetően ezek a világítási rendszerek nem terhelik meg Önt anyagilag, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalommal.

Színek minden eseményhez

A CONNECT SYSTEM PROFI LED-es fényláncok 5 m vagy 10 m hosszúságban kaphatók. Ha olyan színt keres, amely a legjobban illeszkedik háza külső vagy belső teréhez, akkor választhat a meleg fehér vagy a hideg fehér közül.


A normál világítási mód mellett választhat villogást is lehetővé tevő modelleket.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

Szeretné megnövelni a lánc hosszát? Elkezdte a háza vagy a belső terek díszítését, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne? A CONNECT SYSTEM PROFI egyszerű és gyors! A műanyag jumpereknek köszönhetően könnyedén csatlakoztathat további láncokat a tápegység maximális kapacitásáig.

TIP! Egyszerre akár 50 méternyi fényláncot is táplálhat egy aljzatból.

CONNECT SYSTEM PROFI

A CONNECT SYSTEM PROFI csatlakozórendszer IP44-es védettségének köszönhetően beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Ez jellemzi a megnövelt anyagállóság és a meghosszabbított 3 éves garancia. A kiváló minőségű gumikábelek lehetővé teszik az egész éves telepítést anélkül, hogy bármilyen hőmérsékleti körülmények között szétszerelésre lenne szükség. Válasszon a szabványos láncok, léptetők és klaszterek közül. Egyetlen tápegységről(A) hosszabbító kábelekre, elosztókra(B) és LED fényelemek(C) akár 500 LED-lámpát is képesek ellátni .

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM PROFI összekapcsolási rendszer egyes LED-es fényelemei (C) összekapcsolhatók, kombinálhatók, valamint hosszabbító kábelek és elosztók (B) használatával elágazhatók és díszíthetők velük akár távoli helyeken is. A CONNECT SYSTEM további komponensekkel történő fokozatos bővítésével professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. A LED-világítás összekapcsolása így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

 

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D2AC05
Termékszám 1550022008
EAN 8592920099902
termék lánc
fény színe hideg fehér
méretek 10 m
funkció világít
forma klasszikus
használat kültéri és beltéri
időzítő nincs megadva
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter (nem a csomag része)
LED-ek száma 100
LED-ek közötti távolság 10 cm
LED mérete 7 mm
tápvezeték hossza 10 cm
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe fehér
fogyasztás max. 6 W
bemeneti feszültség 30 V DC
kimeneti feszültség nincs megadva
csatlakoztatási lehetőség igen
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag gumi
garancia-időszak 3 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok