25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2023.09.28-án ünnepnap miatt zárva tart! Kérjük, hogy megrendeléseiket ennek figyelembevételével szíveskedjenek leadni! Megértésüket köszönjük! EMOS HU Csapata
Főoldal Karácsonyi világítás Profi connecting systems Profi LED sorolható füzér, fehér, 5 m, kültéri és beltéri, meleg fehér

Profi LED sorolható füzér, fehér, 5 m, kültéri és beltéri, meleg fehér

Cikkszám D2AW02
Táp ellátást igényel
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2023. okt. 3. Nálad
5 390 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY2155
12 óra világítás esetén 3,36 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Fényt minden alkalomra!

A CONNECT SYSTEM PROFI LED fényláncokat különösen a ház teljes kerületének díszítésére, keretek, balkonok, kültéri pavilonok, vászontetők, kerítések és ereszcsatornák díszítésére fogja értékelni. Természetesen nem szabad megfeledkezni a kerti fákról sem, ahol kétféleképpen lehet díszíteni. Hagyományos spirális díszítés, azaz felülről lefelé, vagy az egyre népszerűbb függőleges díszítés, amikor a fa tetejére láncot erősítünk, és leeresztjük. A láncok összekapcsolhatók és kombinálhatók más CONNECT SYSTEM PROFI LED világítóelemekkel.

Az modern és energiatakarékos LED chipek használatának köszönhetően ezek a világítási rendszerek nem terhelik meg Önt anyagilag, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalommal.

Színek minden eseményhez

A CONNECT SYSTEM PROFI LED-es fényláncok 5 m vagy 10 m hosszúságban kaphatók. Ha olyan színt keres, amely a legjobban illeszkedik háza külső vagy belső teréhez, akkor választhat a meleg fehér vagy a hideg fehér közül.


A normál világítási mód mellett választhat villogást is lehetővé tevő modelleket.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

Szeretné megnövelni a lánc hosszát? Elkezdte a háza vagy a belső terek díszítését, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne? A CONNECT SYSTEM PROFI egyszerű és gyors! A műanyag jumpereknek köszönhetően könnyedén csatlakoztathat további láncokat a tápegység maximális kapacitásáig.

TIP! Egyszerre akár 50 méternyi fényláncot is táplálhat egy aljzatból.

CONNECT SYSTEM PROFI

A CONNECT SYSTEM PROFI csatlakozórendszer IP44-es védettségének köszönhetően beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Ez jellemzi a megnövelt anyagállóság és a meghosszabbított 3 éves garancia. A kiváló minőségű gumikábelek lehetővé teszik az egész éves telepítést anélkül, hogy bármilyen hőmérsékleti körülmények között szétszerelésre lenne szükség. Válasszon a szabványos láncok, léptetők és klaszterek közül. Egyetlen tápegységről(A) hosszabbító kábelekre, elosztókra(B) és LED fényelemek(C) akár 500 LED-lámpát is képesek ellátni .

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM PROFI összekapcsolási rendszer egyes LED-es fényelemei (C) összekapcsolhatók, kombinálhatók, valamint hosszabbító kábelek és elosztók (B) használatával elágazhatók és díszíthetők velük akár távoli helyeken is. A CONNECT SYSTEM további komponensekkel történő fokozatos bővítésével professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. A LED-világítás összekapcsolása így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

 

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám D2AW02
Termékszám 1550020001
EAN 8592920094518
termék lánc
fény színe meleg fehér
méretek 5 m
funkció világít
forma klasszikus
használat kültéri és beltéri
időzítő nincs megadva
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter (nem a csomag része)
LED-ek száma 50
LED-ek közötti távolság 10 cm
LED mérete 7 mm
tápvezeték hossza 10 cm
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe fehér
fogyasztás max. 4 W
bemeneti feszültség 30 V DC
kimeneti feszültség nincs megadva
csatlakoztatási lehetőség igen
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag gumi
garancia-időszak 3 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A D1ZB04 adapter és a D1ZB01 vagy D1ZB02 kábel szükséges.