25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2023.09.28-án ünnepnap miatt zárva tart! Kérjük, hogy megrendeléseiket ennek figyelembevételével szíveskedjenek leadni! Megértésüket köszönjük! EMOS HU Csapata
Főoldal Karácsonyi világítás Profi connecting systems Profi LED sorolható füzér, fehér – jégcsapok, 3 m, kültéri, hideg fehér

Profi LED sorolható füzér, fehér – jégcsapok, 3 m, kültéri, hideg fehér

Cikkszám D2CC02
Táp ellátást igényel
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2023. okt. 3. Nálad
5 890 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY2158
12 óra világítás esetén 3,36 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Világítson fel minden alkalmat!

A LED jégcsapok az egyik "kétdimenziós" megoldás a világítás összekötésére. Ezzel a formavilágítással a LED-lámpák minden egyes lelógó lánca más-más hosszúságú, és egy természetes cseppkő benyomását kelti. Az ilyen típusú láncok összekapcsolásával díszítheti lépcsőházakat, korlátokat, világíthat az ablakokon vagy lóghat az erkélyekről. Kipróbálhatja e láncok kevésbé hagyományos felhasználását is, és elhelyezheti őket egy kapun, kerítésen vagy kapun. A fények a ház pajzsán is kitűnnek majd. A láncokat összekapcsolhatja egymással, és kombinálhatja más CONNECT SYSTEM PROFI LED-es fényelemekkel.

Az modern és energiatakarékos LED chipek használata miatt ezek a fényrendszerek nem kerülnek pénzügyi költségbe, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalomra.

Megfelelő hangulatot teremteni számos ünnepi alkalommal.

Színek minden eseményhez

LED  jégcsapok CONNECT SYSTEM PROFI 3 m hosszúságban és 0,4 m magasságban kaphatók. Ha a háza külsejéhez vagy belsejéhez leginkább illő színt keresi, választhat meleg fehér, hideg fehér vagy színkombinációk közül, több LED-lámpával egy láncon.

A normál világítási mód mellett villogó és pulzáló változatok közül is választhat a cseppkövekhez. A pulzáló cseppköveken a fények színe fokozatosan változik, míg a villogó cseppköveken a színátmenet azonnali.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

Növelni szeretné a lánc hosszát? Elkezdte berendezni a házát vagy a belső terét, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne A CONNECT SYSTEM PROFI-val egyszerű és gyors! A műanyag átkötőknek köszönhetően további láncokat is könnyen csatlakoztathat a tápegység maximális kapacitásáig.

CONNECT SYSTEM PROFI

A CONNECT SYSTEM PROFI csatlakozórendszer IP44-es védettségének köszönhetően beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Megnövelt anyagállóság és meghosszabbított, 3 éves garancia jellemzi. A kiváló minőségű gumikábelek lehetővé teszik az egész éves telepítést anélkül, hogy bármilyen hőmérsékleti körülmények között szétszerelésre lenne szükség. Válasszon a standard láncok, cseppkövek és klaszterek közül. Egyetlen tápegységről(A) hosszabbító kábelekre, elosztókra(B) és LED fényelemek(C) akár 500 LED-lámpát is képesek ellátni .

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM PROFI összekapcsolási rendszer egyes LED-es fényelemei (C) összekapcsolhatók, kombinálhatók, valamint hosszabbító kábelek és elosztók (B) használatával elágazhatók és díszíthetők velük akár távoli helyeken is. A CONNECT SYSTEM további komponensekkel történő fokozatos bővítéssel professzionális és kiterjedt világítást érhet el magas kezdeti beruházás nélkül. A LED-világítás összekapcsolása így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

 

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám D2CC02
Termékszám 1550022005
EAN 8592920094624
termék jégcsap
fény színe hideg fehér
méretek 3 × 0,4 m
funkció világít
forma klasszikus
használat kültéri és beltéri
időzítő nincs megadva
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter (nem a csomag része)
LED-ek száma 50
LED-ek közötti távolság 10 cm
LED mérete 7 mm
tápvezeték hossza 10 cm
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe fehér
fogyasztás max. 4 W
bemeneti feszültség 30 V DC
kimeneti feszültség nincs megadva
csatlakoztatási lehetőség igen
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag gumi
garancia-időszak 3 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok