Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Profi connecting systems Profi LED sorolható füzér, fekete – jégcsapok, 3 m, kültéri, meleg fehér

Profi LED sorolható füzér, fekete – jégcsapok, 3 m, kültéri, meleg fehér

Cikkszám D2CW01
Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Termék leírás

ZY2009
12 óra világítás esetén 3,36 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Világítson fel minden alkalmat!

A LED jégcsapok az egyik "kétdimenziós" megoldás a világítás összekötésére. Ezzel a formavilágítással a LED-lámpák minden egyes lelógó lánca más-más hosszúságú, és egy természetes cseppkő benyomását kelti. Az ilyen típusú láncok összekapcsolásával díszítheti lépcsőházakat, korlátokat, világíthat az ablakokon vagy lóghat az erkélyekről. Kipróbálhatja e láncok kevésbé hagyományos felhasználását is, és elhelyezheti őket egy kapun, kerítésen vagy kapun. A fények a ház pajzsán is kitűnnek majd. A láncok összekapcsolhatók és kombinálhatók más CONNECT SYSTEM PROFI LED-es fényelemekkel.

Az modern és energiatakarékos LED chipek használatának köszönhetően ezek a fényrendszerek nem terhelik meg Önt anyagilag és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalommal.

Színek minden eseményhez

LED  jégcsapok CONNECT SYSTEM PROFI 3 m hosszúságban és 0,4 m magasságban kaphatók. Ha a háza külsejéhez vagy belsejéhez leginkább illő színt keresi, választhat meleg fehér, hideg fehér vagy színkombinációk közül, több LED-lámpával egy láncon.

A normál világítási mód mellett villogó és pulzáló változatok közül is választhat a cseppkövekhez. A pulzáló cseppköveken a fények színe fokozatosan változik, míg a villogó cseppköveken a színátmenet azonnali.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

Növelni szeretné a lánc hosszát? Elkezdte berendezni a házát vagy a belső terét, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne A CONNECT SYSTEM PROFI-val egyszerű és gyors! A műanyag átkötőknek köszönhetően további láncokat is könnyen csatlakoztathat a tápegység maximális kapacitásáig.

CONNECT SYSTEM PROFI

A CONNECT SYSTEM PROFI csatlakozórendszer IP44-es védettségének köszönhetően beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Megnövelt anyagállóság és meghosszabbított, 3 éves garancia jellemzi. A kiváló minőségű gumikábelek lehetővé teszik az egész éves telepítést anélkül, hogy bármilyen hőmérsékleti körülmények között szétszerelésre lenne szükség. Válasszon a standard láncok, cseppkövek és klaszterek közül. Egyetlen tápegységről(A) hosszabbító kábelekre, elosztókra(B) és LED fényelemek(C) akár 500 LED-lámpát is képesek ellátni .

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM PROFI összekapcsolási rendszer egyes LED-es fényelemei (C) összekapcsolhatók, kombinálhatók, valamint hosszabbító kábelek és elosztók (B) használatával elágazhatók és díszíthetők velük akár távoli helyeken is. A CONNECT SYSTEM további komponensekkel történő fokozatos bővítéssel professzionális és kiterjedt világítást érhet el magas kezdeti beruházás nélkül. A LED-világítás összekapcsolása így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

 

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D2CW01
Termékszám 1550020003
EAN 8592920094532
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok