Főoldal Karácsonyi világítás Profi connecting systems Profi LED sorolható füzér, fekete – süni, 3 m, kültéri és beltéri, hideg fehér

Profi LED sorolható füzér, fekete – süni, 3 m, kültéri és beltéri, hideg fehér

Cikkszám D2BC01
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2023. jún. 1. Nálad
11 790 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Termék leírás

ZY2304
12 óra világítás esetén 5,04 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Fényt ad minden alkalomra!

A CONNECT SYSTEM PROFI LED-füzérláncok tűnnek ki a legjobban gerendák, korlátok, ajtókeretek köré fonva vagy a ház előtti kültéri fán. A láncok összekapcsolhatók és kombinálhatók más CONNECT SYSTEM PROFI LED világítóelemekkel.

Az modern és energiatakarékos LED chipek használatának köszönhetően ezek a világítási rendszerek nem terhelik meg Önt anyagilag, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalommal.

Színek minden eseményhez

A CONNECT SYSTEM PROFI LED fényfüzérláncok 3 m hosszúságban kaphatók. Ha olyan színt keres, amely a legjobban illeszkedik otthona külső vagy belső teréhez, akkor választhat a meleg fehér vagy a hideg fehér közül.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

A megvásárolt lánc hosszát szeretné növelni? Elkezdte a háza vagy a belső terek díszítését, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne? A CONNECT SYSTEM PROFI egyszerű és gyors! A műanyag átkötőknek köszönhetően további láncokat is könnyen csatlakoztathat a tápegység maximális kapacitásáig.

CONNECT SYSTEM PROFI

A CONNECT SYSTEM PROFI csatlakozórendszer IP44-es besorolásának köszönhetően beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Megnövelt anyagállóság és meghosszabbított, 3 éves garancia jellemzi. A kiváló minőségű gumikábelek lehetővé teszik az egész éves, szétszerelés nélküli telepítést bármilyen hőmérsékleti körülmények között. Válasszon a szabványos láncok, léptetők és klaszterek közül. Egyetlen tápegységről(A) hosszabbító kábelekre, elosztókra(B) és LED fényelemek(C) akár 500 LED-lámpát is képesek ellátni .

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM PROFI összekapcsolási rendszer egyes LED-es fényelemei (C) összekapcsolhatók, kombinálhatók, valamint hosszabbító kábelek és elosztók (B) használatával elágazhatók és díszíthetők velük akár távoli helyeken is. A CONNECT SYSTEM további komponensekkel történő fokozatos bővítésével professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. A LED-világítás összekapcsolása így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám D2BC01
Termékszám 1550022007
EAN 8592920094648
termék lánc
fény színe hideg fehér
méretek 3 m
funkció világít
forma klasszikus
használat kültéri és beltéri
időzítő nincs megadva
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter (nem a csomag része)
LED-ek száma 150
LED-ek közötti távolság 2 cm
LED mérete 7 mm
tápvezeték hossza 10 cm
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe fekete
fogyasztás max. 6 W
bemeneti feszültség 30 V DC
kimeneti feszültség nincs megadva
csatlakoztatási lehetőség igen
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag gumi
garancia-időszak 3 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok