+36 23 428 024 Hétfő–péntek

Kedves Látogatónk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy weboldalunkon nem tud rendelést leadni! Termékeinkkel kapcsolatos információkért kérjük keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén!

#PROGRAM.THERMOSTAT P5606OT

Általános rendelési kód: P5606OT
Alapadatok
Márka EMOS
Általános rendeléskód P5606OT
Termékszám 2101208000
EAN 8592920089354
Örömmel adok tanácsot
Furó Zsolt

P5606OT VEZETÉKES PROGRAMOZHATÓ TERMOSZTÁT

Fedezze fel, hogyan vezérelheti kényelmesen fűtési rendszerét, egyúttal megtakarítva időt és költséget! A vezetékes termosztát előnye a stabil adatátvitel a termosztát és a kazán között. A háttérvilágítással ellátott kijelzővel egyszerű a kezelés és akár napi hat hőmérséklet is beprogramozható. A tökéletes vezérlést az 5 °C és 35 °C közötti tartományban beállítható hőmérséklet biztosítja. A termosztát különlegessége, hogy mind az OpenTherm kommunikációt támogató, mind pedig a klasszikus (relés) kapcsolójú kazánokhoz csatlakoztatható. A Lock és a Nyaralás funkciókkal a lakás, a ház vagy az iroda fűtése minden nap teljes mértékben szabályozható.

 

Beállítható hőmérséklet-tartomány: 5 °C és 35 °C között

A programozható termosztát lehetővé teszi, hogy az életritmusunknak megfelelően állítsuk be a kívánt hőmérsékletet. Nincs több hőmérsékleti sokk és költséges túlfűtés! A termosztát felügyel helyettünk a hőmérsékletre. 5 °C és 35 °C között programozható az optimális hőmérséklet, 0,5 °C-onkénti lépésekben. A termosztát a helyiség aktuális hőmérsékletét 0 °C és 40 °C közötti tartományban 0,1 °C pontossággal méri. A fagyvédelemnek köszönhetően a termosztát megelőzi a fűtési rendszer elfagyását, ha az épület télen nem rendszeresen fűtött.

 

OpenTherm kommunikáció támogatása

Előnyei közé tartozik, hogy az OpenTherm kommunikációt támogató kazánokhoz is csatlakoztatható. A kazán teljesítményét nem csak a helyiség hőmérséklete szabályozza, hanem a rendszerben lévő víz hőfoka és egyéb változók is. A kapcsolást az OT és kapcsoló is végezheti. A termosztátok többsége vagy csak OT, vagy csak relé kimenettel rendelkezik. Az Emos P5606OT és P5616OT termosztátjai mindkét kimenettel csatlakoztathatóak a kazánhoz.

 

Átlátható kijelző háttérvilágítással

A termosztát kijelzőjének fő előnye átláthatósága és határozott háttérvilágítása. Kezelése egyszerű és intuitív. A kijelző nagy számainak köszönhetően könnyen leolvasható az aktuális és a beállított hőmérséklet, és beállítható a fűtési program. A háttérvilágítás lehetővé teszi a termosztát használatát éjszaka, vagy rossz fényviszonyok mellett.

 

Lock funkció (gyerekzár)

Nem kell félni, hogy a beállított hőmérsékletet jogosulatlanul módosítják. A Lock funkció lezárja a termosztátot, hogy az irányítás 100%-ban a mi kezünkben maradjon, mert az csak a biztonsági kombináció megadása után vezérelhető. A Lock kiválóan alkalmazható gyerekzárként is. A Lock funkcióval felszerelt termosztát nélkülözhetetlen eszköz minden albérletben és panzióban.

 

Programozás és okos funkciók

Állítsa be az igényeinek és az ideális hőkomfortjának megfelelő programot! A termosztát lehetővé teszi akár napi 6 különböző hőmérséklet beállítását. Előnye, hogy rendkívül felhasználóbarát, ezért tényleg mindenki képes kezelni. Beállíthatjuk a megszokott hőmérsékletet hőmérséklet kalibrálással is, egy másik, referencia-hőmérő segítségével. A Nyaralás funkcióval egy hosszabb időszakra állíthatunk be állandó hőmérsékletet.

 

Tápellátás 2 AA elemről

A vezetékes termosztát tápellátását két 1,5 V AAA elem biztosítja. Az elem merülésére a töltöttségjelző figyelmeztet. Az elemek a csomagolás részét képezik, amint a két tipli és csavar is, amelyekkel a falra szerelhető.

 

A legfontosabb paraméterek
vezérlés típusa programozható elektronikus szobatermosztát
termosztát típusa #
vezérlésmód melegítő és hűtő rendszer
Egyéb paraméterek
hőmérséklet beállítása 5 °C és 35 °C, 0,5 °C-onként
hőmérséklet szabályozás típusa 6 hőmérséklet-változás naponta
állítható hőmérséklet szórás 0,2 °C és 2 °C, 0,1 °C-onként
hőmérsékletmérés 0 °C és 40 °C, felbontás 0,1 °C
kapilláris érzékelő hossza nincs megadva
a vevő tápellátása nincs megadva
fagyvédelem igen
kapcsolás 230 V AC vagy feszültségmentes
szín fehér
hatótávolság szabad területen nincs megadva
ON/OFF funkció igen
szünidő üzemmód igen
Set-back funkció nem
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
táplálás 2× 1,5 V AA (tartozék)
a kapubejárat tápellátása nincs megadva
az adó tápellátása nincs megadva
programok száma #
háttérvilágítású kijelző igen
üzemi frekvencia nincs megadva
a csomagolás része nincs megadva
kapcsolt terhelés 6 A-es ellenállásos, 2 A-es induktív
a kapubejárat mérete nincs megadva
a vevő mérete nincs megadva
az adó mérete nincs megadva
méretek 26 × 126 × 84 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Letölthető fájlok
Az oldal sütiket használ. Amennyiben az oldalon marad, Ön elfogadja ezeket. Több