Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Standard connecting systems Alapkészlet Standard sorolható füzérekhez, 10 m, kültéri, meleg fehér, időzítő

Alapkészlet Standard sorolható füzérekhez, 10 m, kültéri, meleg fehér, időzítő

Cikkszám D1AW01
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2024. jún. 17. Nálad
11 290 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY2277
12 óra világítás esetén 1,15 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

A STANDARD CONNECT alapkészlet

A STANDARD CONNECT alapkészlet mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy azonnal elkezdhesse otthonának, kertjének vagy belső terének díszítését. Egy csomagban a rendszer működéséhez szükséges három alapösszetevőt talál - Tápegység időzítővel(A), hosszabbító kábel 5 m hosszúságú (B) és egy karácsonyi lánc 10 m hosszú, 100 LED-del (C).

Kezdje a tápegységgel (A), csatlakoztassa hozzá a hosszabbító kábelt (B), egy karácsonyi láncot (C), és lássunk munkához díszítsünk gerendákat, erkélyeket, kültéri pavilonokat, fészereket, kerítéseket és ereszcsatornákat. Az alapkészletet fokozatosan bővítheti más rendszerelemekkel, összekapcsolhatja és kombinálhatja őket.

A modern és energiatakarékos LED chipek használatának köszönhetően ezek a világítási rendszerek nem kerülnek egy vagyonba, és segítenek hangulatos légkört teremteni számos ünnepi alkalommal.

Színek minden eseményhez

A CONNECT SYSTEM STANDARD LED-es fényláncok 5 m vagy 10 m hosszúságban kaphatók. Ha az otthonod külső vagy belső teréhez legjobban illő színt keresed, választhatsz a meleg fehér, hideg fehér, kék, zöld, piros, lila vagy a többszínű közül, amely több színű LED-lámpát kombinál egy láncon.

A normál világítási mód mellett választhatsz villogó modelleket is a láncokhoz.

Az villogó modellekhez is választhatsz.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

A megvásárolt lánc hosszát szeretné növelni? Elkezdte a háza vagy a belső tér díszítését, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne? A CONNECT SYSTEM STANDARD rendszerrel egyszerű és gyors! A műanyag átkötőknek köszönhetően könnyedén csatlakoztathat további láncokat a tápegység maximális kapacitásáig.

TIP! Így egyszerre akár 80 méternyi fényláncot is táplálhat egy konnektorból.

CONNECT SYSTEM STANDARD

A CONNECT SYSTEM STANDARD csatlakozórendszer IP44-es védettségének köszönhetően beltéri és kültéri használatra is alkalmas, de csak a szezonban, nem egész évben. Ennek a csatlakozórendszernek az előnye a többféle színben kapható LED-es fényelemek(C) széles választéka. Bár a legnépszerűbb karácsonyi fény a lánc, az összekötő rendszerben a karácsonyfa tetejére cseppkövek, függönyök, hálók vagy csillagok közül választhatsz a saját dizájn preferenciáidnak megfelelően. Egyetlen tápegységről(A), amely hosszabbító kábelekre, hubokra(B) és LED fényelemek(C) akár 800 LED-lámpát is képesek táplálni.

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM STANDARD egyes LED-es fényelemei (C) összekapcsolhatók, kombinálhatók, valamint hosszabbító kábelek és elosztók (B) használatával elágazhatók és akár távolabbi helyeken is díszíthetők velük. A CONNECT SYSTEM további komponensekkel történő fokozatos bővítésével professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. Az összekapcsolható LED-világítás így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

2. lépés: Telepítés

3. lépés: Élvezd a világítást

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D1AW01
Termékszám 1550010000
EAN 8592920094679
termék connect lánc és adapter
fény színe meleg fehér
méretek 10 m
funkció világít
forma klasszikus
használat kültéri és beltéri
időzítő igen
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter
LED-ek száma 100
LED-ek közötti távolság 10 cm
LED mérete 5 mm
tápvezeték hossza 5 m
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe fekete
fogyasztás max. 12 W
bemeneti feszültség 230 V AC
kimeneti feszültség 30 V DC
csatlakoztatási lehetőség igen
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag PVC
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok