EMOS DVB-T2 vevő EM190-L HD

Cikkszám J6015
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. ápr. 4. Nálad
13 490 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

2 690
Ft
Raktáron
1 890
Ft
Raktáron
769
Ft
Raktáron
39 900
Ft
Raktáron
1 890
Ft
Raktáron
2 390
Ft
Raktáron
16 191 Ft a kóddal ANTENNAK
17 990
Ft
Raktáron
8 091 Ft a kóddal ANTENNAK
8 990
Ft
Raktáron
2 690
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Kicsi és praktikus DVB-T és DVB-T2 vevő

Ez a nagyon kicsi EM190-L set top box ideális megoldás kórházak, szállodák, panziók, idősek otthonai számára, ahol több ezer LED TV van DVB-T2 támogatás nélkül. Egy közönséges set top box hozzáadása egy kiegészítő távirányítóval ezeken a helyeken sok gondot jelent nemcsak az idősebb felhasználóknak, hanem a telepítőknek is, akik aztán elmennek panaszkodni az olyan emberek miatt, akik csak rosszul kapcsolják át a tévé bemenetét. Azok is értékelni fogják, akik inkább csak egy távirányítót használnak.

Külső érzékelőt tartalmaz

Kis méretének köszönhetően ez az EMOS EM190-L set top box kényelmesen elhelyezhető a tévé hátulján, kizárva egy másik eszköz látványát. Egyszerűen helyezze a külső IR-érzékelőt a TV elülső szélére, programozza be az univerzális távirányítót az eredeti távirányítóról, és kapcsolja ki az előlapi világítást a menüben, hogy az ne zavarjon a TV mögött. Ezután csak egy távirányítót használ, és észre sem veszi, hogy a set top box be van dugva. A vevőegység beépített IR-jelérzékelőt is tartalmaz, és ha a vevőegységet klasszikusan a TV alatt helyezi el, nincs szükség külső IR-érzékelő beszerelésére.

Egyszerű telepítés

Az EMOS EM190-L a hátoldalán található számos bemenetnek és kimenetnek köszönhetően (1× SCART, 1×HDMI, 1×IEC) zökkenőmentesen csatlakoztatható bármilyen TV-hez, antennához és egyéb elektronikai eszközhöz. Miután csatlakoztatta, még a működésre is könnyedén ráveheti. Az intuitív cseh menü, a telepítési útmutató és az automatikus programbeállítás segít az indulásban.

Játszás és felvétel USB-re

Ez a modell előlapján 1× miniUSB bemenetet találsz USB flash meghajtó vagy külső merevlemez csatlakoztatására. Így bármikor, reklámok nélkül vetítheti kedvenc filmjeit vagy tévéműsorait. Filmeket és tévéműsorokat is rögzíthet az USB-eszközre, miközben egy másik csatornát néz. A felvétel kezdetét és végét maga is megnézheti, vagy használhatja az "időzítő" funkciót. Segítségével a felvétel automatikusan be- és kikapcsol, akár rendszeres időközönként is.

A mellékelt intelligens távirányító

A mellékelt nagy hatótávolságú távirányító a kapu a szinte korlátlan lehetőségekhez.
A távirányító 4 programozható gombbal rendelkezik a TV vezérléséhez, tanulási funkcióval: TV Power, Vol+, Vol-, TV/AV. Miután ezeket a funkciókat könnyedén beprogramozta az eredeti TV-távirányítóról, az alapvető funkciókat közvetlenül ezzel az univerzális távirányítóval vezérelheti. Ezután tárolhatja az eredeti TV-távirányítót, és csak egy távirányítóra van szüksége a set-top box és a TV vezérléséhez. A távirányító átprogramozott funkciói akkor is megmaradnak a memóriában, ha az elemeket kiveszik.
Az opcionális tartozékként egy egyszerűsített, nagy gombokkal ellátott távirányítót is kínálunk, amely nem tartalmaz MENÜ gombot. Ez a távirányító alkalmas minden olyan helyen, ahol a set-top box beállításai nemkívánatos interferenciát okozhatnak, valamint minden olyan felhasználó számára, aki értékeli a nagy gombokat és az egyszerű kezelhetőséget.

Multimédiaközpont

Ez nem akármilyen set-top box, hanem egy csúcskategóriás multimédiaközpont, amely több ezer órányi szórakozást biztosít. A számos TV-csatorna mellett számos rádióállomásra is ráhangolódhat, filmeket és zenét játszhat le USB-meghajtóról, vagy élvezheti a zenével kísért fényképes diavetítést.

Egy öröm minden lelkiismeretes szülőnek

Egyszerűen törölje a beállított csatornák listáját, vagy állítson be jelszót a gyermekek számára alkalmatlan állomásokhoz. Így ellenőrizheti, hogy gyermeke mit néz a tévében. Ha pedig ellenőrizni szeretné, hogy mennyi időt töltenek a képernyő előtt, akkor a szülői zár funkciót kell választania.

Hitelesített set-top box

Kizárólag a "DVB-T2 verified" tanúsítvánnyal rendelkező digitális TV-vevőkészülékek lehetnek biztosak abban, hogy valóban képesek dekódolni ezt az adástípust. A České Radiokomunikace a.s. csak olyan set-top boxoknak adja ki ezt a tanúsítványt, amelyek független teszteken megfeleltek. Az EMOS EM190-L H265 egyike ezeknek.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám J6015
Termékszám 2520236500
EAN 8592920105184
csatlakozók 1× USB 2.0, 1× HDMI 1.4, 1× miniUSB, 1× IEC, 1× SCART
formátum mpeg 2, mpeg 4, h.264, h.265, HEVC
finomhangolás automatikus és manuális
a csatornák tartalék tárolása az USB-n igen
tartozék távvezérlő igen
hangolási módszer (automatikus/manuális) igen/igen
felvétel lehetősége (PVR) igen, USB-n keresztül
adásvétel (SD / HD) SD, HD
finomhangolók száma
az OSD menü nyelve CZ, PL, SK, HU, EN, SI, GER, HR, RU, TU, SRB, LT, LV, SE, FI, BG, NL, FR, NO, IT, ES, PT
az egyidejű felvételek max. száma 1
timeshift (időeltolás) igen
teletext igen
a csatornalista szerkesztési lehetősége igen
rádióvétel lehetősége igen, DVB-T, DVB-T2-n keresztül
frissítés USB-n keresztül igen
felbontás 4:3PS/4:3LB/16:9
feliratok OSD, srt
finomhangoló frekvenciatartomány 174–230MHz, 474–860 MHz
fájlformátum a merevlemezen FAT32, NTFS
EPG program. útmutató 7 nap
antenna tápellátása 5 V/100 mA
videó formátumok .avi, .mpg, .dat, .vob, .div, .mov, .mkv, .mjpeg, .ts, .trp, mpeg2, mpeg4, mpeg1, h264, h265
táplálás 100 V/240 V AC 50–60 Hz
videófelbontás 1080p/1080i/720p/480p/576p/480i/576i
rögzítési formátum TS szabadon lejátszható
fénykép formátumok jpeg, bmp, png, gif, tiff
audió formátumok mp3, aac, m4a, mpa, wav, wma
játékok nem
integrált CI interfész nem
gyerekzár igen
fogyasztás (bekapcsolásnál/készenlétben) 5 W/<1 W
DVB-T/DVB-T2 DVB-T2
jel bemeneti szint -75,2 és -23,9 dBm
méretek 120 × 75 × 25 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

Az EM190/EM190S távirányító 4 programozható gombbal rendelkezik a TV vezérléséhez: TV Power, Vol+, Vol-, TV/AV. Miután ezeket a funkciókat az eredeti TV távirányítóról beprogramozta, az alapfunkciókat közvetlenül az EM190 távirányítóval vezérelheti.


Gombok programozása

  1. A SET gomb 5 másodpercig történő hosszú megnyomásával a távirányító tanulási üzemmódba kerül (A LED világítani kezd).
  2. Míg a LED folyamatosan világít, helyezze az eredeti távirányítót és az EM190 távirányítót 0-5 cm távolságra egymástól. (A programozás során célszerű a távolságot változtatni. Egyes DO-knál az adó és a vevő IR-diódákat szinte hézag nélkül egymás mellé kell helyezni, másoknál nagyobb távolság szükséges).
  3. Az EM190 egyszerűen nyomja meg és engedje el a programozni kívánt gombot, a LED villogni kezd (a távirányító 15 másodpercig készen áll a kód fogadására, ha a kód átvitele ez idő után nem sikerül, ismételje meg az eljárást)
  4. nyomja meg ismételten;különböző hosszúságú megnyomással gombot az eredeti távirányítón, amíg az EM190 távirányító LED-je kétszer villog, majd folyamatosan világítani kezd.
  5. Nyomja meg a következő gombot, amelyet programozni szeretne, a LED ismét villogni kezd, ismételje meg a tanulási eljárást.
  6. Amikor befejezte a tanulást, nyomja meg a Set gombot, a LED kialszik.
  7. Ellenőrizze a programozott gombok működését, ha valamelyik nem fogadta megfelelően a kódot, ismételje meg a programozást.  Megjegyzés
  A megtanult kódok az elemek eltávolítása után is a memóriában maradnak.
  A gombok egyenként is programozhatók, nem kell mindig minden gombot programozni.
  A gombok programozása után a LED-nek minden gomb megnyomásakor ugyanolyan impulzussal (nagyon rövid impulzus) kell villognia. Ha a LED egy gomb megnyomása után más impulzushosszal villog, akkor az adott gomb programozását meg kell ismételni.
  A különböző DO-k különböző gombnyomáshosszúságot és a DO-k közötti különböző távolságot is igényelnek a programozáshoz. Egyes távirányítók csak rövid gombnyomás szükséges a sikeres átvitelhez, míg másoknál ismételt rövid gombnyomás vagy hosszú gombnyomás szükséges.
  Ha a gombok programozása nehézségekbe ütközik, cserélje ki az elemeket a DO-ban a TV-hez, és programozás közben változtassa meg a DO-k közötti távolságot.
  Néhány távirányító a régebbi LG TV-kből olyan speciális IR-adóval rendelkezik, amelyről a vezérlő kód nem fogható. Ha nem tudja megtanulni az LG TV vezérlését, próbálkozzon bármely más LG TV távirányítóval. Minden alapvető parancs (TV Power, Vol+, Vol-, TV/AV) működik az összes LG márkájú DO-n.
  A nagyobb TV márkák távirányítói együttműködnek egymással. Ez azt jelenti, hogy az alapvető távirányító funkciók mindig működnek az azonos márkájú TV-készülékeken. Ha a távirányító kódját nem tudja lekérni a távirányítóról, próbáljon meg egy másik, azonos márkájú TV távirányítót a kód átvitelére.


  EM190 klónozása - YouTube

Ez az STB csatlakoztatásához bármilyen HMDI kábel elegendő.

A külső IR-érzékelő kábele 1 m hosszú.

 • EM190L
 • Univerzális távirányító
 • Kézikönyv
 • 2× AAA elem
 • Külső IR érzékelő
 • Külső tápegység
.

Igen, így van. Ez a funkció a vevőkészülék használatától függően be- vagy kikapcsolható. Az előlapi kijelző a menüben teljesen kikapcsolható.


Az óra kikapcsolása készenléti állapotban
Menü - Eszközök - Automatikus kikapcsolás - Óra


A csatornaszám információ az LCD-n
Menü - Rendszerbeállítás - TV rendszer - Előlap

A J6015 verziót a gyárból a legfrissebb szoftververzióval szállítják. 

J50988
Egy EM190, EM190S és EM190L set-top boxokhoz alkalmas teljes méretű tartalék távirányító.
A távirányító 4 programozható gombbal rendelkezik a TV vezérléséhez, tanulási funkcióval: TV Power, Vol+, Vol-, TV/AV. Miután könnyedén beprogramozta ezeket a funkciókat az eredeti TV távirányítóról, az alapfunkciókat közvetlenül ezzel az univerzális távirányítóval vezérelheti. Így megtarthatja eredeti TV távirányítóját, és csak egy távirányítót használhat a set-top box és a TV vezérlésére. A megtanult kódok az elemek eltávolítása után is a memóriában maradnak.

J50989Egyszerűsített csere távirányító, amely az EM190, EM190S és EM190L set-top boxokhoz alkalmas.
Egyszerűsített távirányító nagy gombokkal, amely nem tartalmaz MENU gombot. Ez a távirányító alkalmas minden olyan helyen, ahol a set-top-box beállításai nemkívánatos interferenciát okozhatnak, valamint minden olyan felhasználó számára, aki értékeli a nagy gombokat és az egyszerű kezelhetőséget. Ezért ez a távirányító nagyon alkalmas vendégházakban, szállodákban, kórházakban és minden olyan helyen történő telepítésre, ahol a felhasználónak csak korlátozottan kell hozzáférnie a vevőkészülék alapvető funkcióihoz.

A távirányító 4 programozható gombbal rendelkezik a TV vezérléséhez tanulási funkcióval: TV Power, Vol+, Vol-, TV/AV. Miután ezeket a funkciókat könnyedén beprogramozta az eredeti TV távirányítóról, az alapfunkciókat közvetlenül ezzel az univerzális távirányítóval vezérelheti. Így megtarthatja eredeti TV távirányítóját, és csak egy távirányítót használhat a set-top box és a TV vezérlésére. A megtanult kódok akkor is megmaradnak a memóriában, ha kiveszi az elemeket.

A rögzített felvételek összekapcsolásához és esetlegesen reklámok kivágásához az Avidemux programot ajánlom, amely ingyenesen elérhető.

Az Avidemux program letölthető innen: http://fixounet.free.fr/avidemux/download.html

A programfelvételeket tartalmazó HDD-t csatlakoztassa egy PC-hez. Az EM190 vevőegység a felvételeket az ALIDVRS2 mappában tárolja. Minden egyes felvétel külön-külön egy almappában van tárolva, amelynek neve pl. [TS]2020-01-16.10.29.49-CT 2 HD T2-97.
Az Avidemux telepítése után indítsa el a programot.
Kattintson a Megnyitás ikonra, és válassza ki az első fájlt a mentett felvétellel (mindig a 000.TS nevű fájlt). A program automatikusan betölt minden részt. Ha nem szeretné tovább szerkeszteni a linkelt felvételt, állítsa be a kimeneti konténert (mkv, avi, TS, PS stb.), majd kattintson a mentés ikonra.
Válasszon ki egy helyet, és a program elmenti a linkelt fájlt. Ha ki kell vágni a felvétel elejét, reklámszüneteket, végét stb. a felvételből, navigáljon a vágás helyére, és nyomja meg az A/B jelölő ikont.
A kívánt terület kijelölésre kerül, és a Szerkesztés/Törlés, Vágás funkcióval kivághatja az adott területet.

A szerkesztett fájlt a fent leírt módon mentse el.

A fent leírtakkal megegyező módon.

Az utasításokat mellékeljük.