Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Magasfrekvenciás technológia, antennák Antennák Univerzális antenna EM-DIO3, 0–80 km, DVB-T2, LTE/4G/5G szűrő

Univerzális antenna EM-DIO3, 0–80 km, DVB-T2, LTE/4G/5G szűrő

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Nincs raktáron
7 641 Ft
15% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ANTENNAK15
8 990 Ft

Javasolt termékek

1 990
Ft
Raktáron
1 490
Ft
Raktáron
2 590
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Univerzális antenna kintre és bentre

Ha beltéren és kültéren egyaránt használható antennát keres, már meg is találta. Az EM-DIO3 antennának azonban univerzális használhatóságán túlmenően funkcionalitása és modern külseje is lenyűgöző. A 315 x 215 x 200 mm méretű antenna a DVB-T és DVB-T2 szabványú adások FULL HD-ben történő vételére is alkalmas, hogy kedvenc műsorainkat a legjobb minőségben élvezhessük.

Tévézés interferencia nélkül

A tévénézés egy alapvetően kellemes tevékenység kellene hogy legyen. Ha ezelőtt közbe szóltak adást zavaró tényezők vagy interferencia, ezzel az antennával többé nem fognak. Külső, alacsony zajszintű erősítővel rendelkezik különálló tápegységgel, valamint LTE és 5G szűrőkel, amelyek kiküszöbölik a mobil internet LTE és 5G tartományban jelentkező zavaró hatásait.

Vertikális és horizontális polarizáció

Az antenna támogatja a horizontális és vertikális polarizációt valamint a 30°/40°-os vételi szöget. Alkalmas több adótorony vételére és elhelyezheti lakókocsiban vagy lakóautóban is.

Antenna városba és falura

Az antenna egyszerűen elhelyezhető bárhol, ahol a legjobban megfelel nekünk. Úgy tervezték ugyanis, hogy talpra állítható, falra akasztható, vagy rúdra is szerelhető. Megfelelő választás városokban, külvárosokban jó jelerősségű helyeken, az adótoronytól 0-80 km távolságra.

Az USB adapter és a koaxiális kábel a csomag része

Az antenna tápellátását univerzális USB adapter biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy ott is használjuk, ahol nincs 230 V hálózati feszültség. A csomag tartalmazza az adaptert és a koaxiális kábelt.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám J0685
Termékszám 2702029000
EAN 8592920091166
használat beltéri/kültéri
ajánlott telepítési távolság a TV-toronytól 0–80 km (falu)
erősítő külső, alacsony zajszintű erősítő külön forrással
jelvétel DVB-T/T2
full HD adások vételére alkalmas igen
több adó vételére alkalmas igen
vételi szög 30°/40°
polarizáció vízszintes és függőleges
távoli vételre alkalmas igen
LTE szűrő igen
frekvenciasávok UHF
a koaxiális kábel hossza a csomagban 5 m
a csatlakozó típusa F, IEC
teljes fém testű erősítő, zavarral szemben ellenálló nincs megadva
táplálás DC USB 5 V/550 mA (tartozék)
frekvenciatartomány 470–698 MHz
teljesítményfokozás vezérlés nem
alkalmas lakókocsihoz igen
csatlakozók száma a csomagban nincs megadva
STB által tölthető igen
kimeneti RF impedancia 75 Ohm
elemek száma 10
telepítés nincs megadva
előre-hátra viszony nincs megadva
a kimenő jel maximális teljesítménye nincs megadva
5G szűrő igen
méretek 315 × 215 × 200 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
2 értékelések

 • 100%
  Somogyi Tibor Ottó
  Megrendelt 2024. márc. 3.
  Azt tudja amit igért szerintem nagyon jó
 • 100%
  Névtelen
  Megrendelt 2022. aug. 2.
  Az antennához fűzött reményeimet maximálisan teljesítette. Sikerült a két multiplexet jó minőségű vétellel fogni. Akadozást nem tapasztaltam a vételben. Ennek nagyon örülök és remélem, így is marad a jövőben.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Bármilyen adaptert használhat, amelyet 5V/1A paraméterű mobiltelefonok töltésére használ. Az antenna eredeti tápegysége 5V/550mA értékekkel rendelkezik, de 1A névlegesen.
A koaxiális kábel hossza 5 m.

Az utasításokat a leírással együtt mellékeltük. 

Az antenna már rendelkezik egy külső erősítővel, külön külső tápegységgel. A teljesítményszabályozás itt nem lehetséges.

Az erősítő kapcsolója 3 állású.

Bármilyen adaptert használhat, amelyet 5V/1A paraméterű mobiltelefonok töltésére használ. Az antenna eredeti tápegysége 5V/550mA értékekkel rendelkezik, de 1A névlegesen.

Kívánatos, hogy széles sávú erősítőt használjon: J0400 + osztók J0102 / J01032 / J0104

A szobai (aktív) antennákra történő telepítés nem lehetséges. Passzív antennák esetében a termék minden termékhez alkalmas.
Nem szükséges. Ez egy UHF-sávban működő antenna.
ELŐNYÖK: 1. Az öninterferencia és interferencia hiánya, mivel egy ilyen antennában valójában nincs mit indukálni. Kialakítása nem tartalmaz olyan elemeket, amelyek elektromágneses sugárzást generálhatnának. 2. Kivételesen egyszerű telepítés és üzemeltetés. Mindössze a passzív antennát kell helyesen orientálni. 3. A passzív antennához nincs szükség külön tápegységre. 4. HÁTTERŐK: 1. Érzékeny a különböző típusú interferenciákra, és a jel minősége erősen függ a helytől. 2. A jel minőségét nem lehet befolyásolni. Gondosan ki kell választania a helyszínt, és el kell végeznie a finom tájékozódást, különösen, ha a telepítés rossz vételi zónában történik. 3. Számos tényező befolyásolhatja a jel minőségét: épületek, fák és terepviszonyok, valamint az időjárási körülmények.
ELŐNYÖK: 1. Szinte bármilyen méretben és formában elkészíthetők. 2. Az aktív antennákat szinte bárhová fel lehet szerelni a szobában vagy a szobán kívül. A munka minőségét kevéssé befolyásolja a terep domborzata, valamint a fák, épületek stb. által okozott zavaró hatások. 3. Az aktív antenna számára még az alacsony jelszint sem jelent akadályt: a kiegészítő berendezésekkel még tovább erősödik. 4. Sok aktív antennánál beállítható az erősítési szint és a zajcsökkentés. 5. Az aktív antenna használatakor esetlegesen fellépő zavarokat speciális zajcsökkentő eszközökkel is el lehet távolítani. HÁTTERŐK: 1. Magasabb költségek. 2. 3. Az aktív antenna megfelelő működéséhez állandó áramforrásra van szükség. 4. Néha az aktív antenna telepítése és konfigurálása meglehetősen bonyolult.

Aktív antenna, lehet bármilyen antenna, amely közvetlenül az antennába integrált jelerősítővel rendelkezik. Az aktív antennák vételre és adásra egyaránt használhatók, de általában vételi antennaként láthatjuk őket. Amikor jel vételére használják, a beépített erősítő felerősíti a fogadott rádiójelet, lehetővé téve ezzel a sokkal hosszabb kábel használatát.
Az aktív antenna adóantennaként használva növeli a rádiójel teljesítményét. Az aktív szélessávú TV-antennákat olyan helyeken történő vételre tervezték, ahol a jel gyenge. A passzív antennák olyan antennák, amelyek nem rendelkeznek erősítővel. Mindig azt tanácsoljuk ügyfeleinknek, hogy passzív antennákat vásároljanak, és ha 30 m-nél hosszabb kábelt kell használniuk, csak adjanak hozzá egy kábelerősítőt a vonalveszteség kompenzálására. Minden passzív antenna jellemzője, hogy csak a geometriájának (alakjának) köszönhetően fogadja a jelet. Ezért minél nagyobb az ilyen antenna területe, annál megbízhatóbb lesz a jel.

Az antenna kétféleképpen csatlakoztatható- 1. A mellékelt tápegység és a hálózati kapcsoló használatával. Az antennából a kábelt a váltóhoz vezeted, a tápegységet a váltóhoz csatlakoztatod, és a váltót a TV-hez csatlakoztatod. / 2. Ha kihagyja a tápegységet és a váltót, akkor az antenna tápegységét a TV-ben kell bekapcsolnia. Nem lehetséges, hogy az antenna és a TV bekapcsolva legyen. Tehát ahol van külön 12V-os tápegység, ott nem lehet a TV/stb-ről táplálni.
Az LNB rövid üzenete azt jelzi, hogy rövidzárlatos a tápegység. Az STB-n a beállításokban az STB-n keresztül aktiválták a tápellátást, nem pedig a mellékelt tápegységen keresztül. Kérjük, változtassa meg az STB beállításaiban az áramellátási opciót, és a hiba orvoslódni fog.

Az Ön által leírt probléma az 5G jelellátottságának felel meg az Ön területén. A 626 MHz-es frekvencia meglehetősen közel van a mobilszolgáltatók sávos frekvenciájához, és ekkor interferencia lép fel. A mobilszolgáltatók fokozatosan egyre több frekvenciasávot foglalnak el, ezért a régebbi antennáknak ebben az esetben már nincs elegendő eszközük a kiszűrésre.

Igen, mivel ugyanarról a frekvenciasávról van szó.

A lakókocsiban a TV-jel vételéhez a J0664 antennát ajánljuk. Az antenna tápellátása 5V-os USB kábellel vagy közvetlenül az STB-ről vagy a TV-ről történik.

Az LTE-szűrő a telefonszolgáltatók által elfoglalt úgynevezett levágott jelsáv kiszűrésére szolgál. A szűrőnek köszönhetően az antenna csak az adott sávban fog/hangolódik a telefon sávján kívül, azt kiszűri.

Az antenna kétféleképpen csatlakoztatható.
1. A mellékelt tápegység és a hálózati kapcsoló használatával. Az antennából a kábelt a váltóhoz vezeted, a tápegységet a váltóhoz csatlakoztatod, és a váltót a TV-hez csatlakoztatod.
2. Ha kihagyja a tápegységet és a váltót, akkor az antenna tápegységét a TV-ben kell bekapcsolnia.
Nem lehetséges, hogy az antenna tápegységét bedugja és a TV tápegységét bekapcsolja.

A műholdas jelet nem lehet felosztani, mert nem csak magát a jelet tartalmazza, hanem a feszültségparancsokat is. Több vevőkészüléken történő használat esetén MINDIG szükséges a kábelt közvetlenül a több LNB-től a vevőkészülékig meghosszabbítani.

Az alumíniumból.

Kizárólag a külső erősítő nélküli passzív antennák használhatók (J5838, J0679, J0669, J0680, J0690). A többi nem használható, mivel azokban van egy erősítő, amely USB DC adapterről kapja a tápellátást.