Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

EMOS DVB-T2 vevő EM190-S HD

Cikkszám J6014
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. jún. 26. Nálad
9 192 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: HETVEGE20
11 490 Ft

Javasolt termékek

11 592 Ft a kóddal: HETVEGE20
14 490
Ft
Raktáron
1 752 Ft a kóddal: HETVEGE20
2 190
Ft
Raktáron
22 320 Ft a kóddal: HETVEGE20
27 900
Ft
Raktáron
20 720 Ft a kóddal: HETVEGE20
25 900
Ft
Raktáron
1 592 Ft a kóddal: HETVEGE20
1 990
Ft
Raktáron
2 152 Ft a kóddal: HETVEGE20
2 690
Ft
Raktáron
27 920 Ft a kóddal: HETVEGE20
34 900
Ft
Raktáron
7 192 Ft a kóddal: HETVEGE20
8 990
Ft
Raktáron
2 152 Ft a kóddal: HETVEGE20
2 690
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Kicsi, de nagy tudású DVB-T és DVB-T2 vevőkészülék

Az EM190-S (slim) set top box nagyon kicsi, ezért ideális megoldás kórházakba, szállodákba, panziókba, idősek otthonába, ahol több ezer LED-TV található DVB-T2 támogatás nélkül, ezért egy szokványos set top box hozzáadása egy újabb távirányítóval újabb problémát jelentene nemcsak az idősebb felhasználók, hanem a szerelők számára is, akiknek állandóan vissza kellene járniuk a hibát elhárítani, akárhányszor rossz bemenetet választ ki valaki a tévén. Azok is nagyra fogják értékelni, akik egyetlen távirányítót kívánnak használni.

Infra érzékelő a távirányítóhoz tartozékként

Kis méretének köszönhetően az EMOS EM190-S set top box nagyon egyszerűen felszerelhető a TV hátlapjára, így megelőzhető egy újabb berendezés látványa. Annyit kell csupán tenni, hogy csatlakoztatjuk a külső infra érzékelőt (1 m-es vezetékkel), beprogramozzuk az univerzális távirányítót, és a menüben kikapcsoljuk az előlapot, hogy ne zavarjon a tévé mögött. Ezt követően csak egy távirányítót kell használunk, fel sem fog tűnni, hogy csatlakoztatva van egy set top box is. Természetesen a vevő is tartalmaz beépített infravörös érzékelőt, és ha a vevőt klasszikusan a TV alá telepítjük, akkor nem szükséges külső infra érzékelőt csatlakoztatni.

Könnyű telepítés

Az EMOS EM190-S gond nélkül csatlakoztatható bármilyen televízióhoz, antennához és más elektronikai eszközhöz a számos hátoldali bemenet és kimenet révén. A bekötés után könnyen beüzemelhetjük, amihez segítséget nyújt az intuitív, több nyelvű menü, a telepítési segéd és az automatikus programkeresés.

Használjunk USB-t a lejátszáshoz és a felvételhez

A modell előlapján található USB-bemenethez (akár 1 TB kapacitású) pendrive-ot vagy külső merevlemezt is csatlakoztathatunk. Így bármikor megtekinthetjük kedvenc filmünket vagy sorozatunkat – nagy képernyőn, reklámok nélkül. Az USB-n felvehetünk 2 különböző tévécsatornán futó filmet egyszerre (egy multiplex keretében), miközben egy 3. csatornát nézünk élőben. A felvételt saját magunk is elindíthatjuk és leállíthatjuk, vagy akár az „időzítő” funkciót is használhatjuk. Segítségével a felvétel automatikusan ki- és bekapcsol, akár rendszeres időintervallumokban is.

Az okos távirányító a csomag része

A mellékelt nagy hatótávolságú távirányítóval szinte korlátlan lehetőségek nyílnak előttünk. Segítségével könnyedén szerkeszthetjük a programokat, beállíthatjuk a kedvenceinket és megnyithatjuk a 7-napos műsorújságot (EPG-t). A set top box fürgén reagál a távirányítóra, gyors csatornaváltást tesz lehetővé. A távirányító tanítható, ami azt jelenti, hogy a gombok egyszerűen beprogramozhatók a TV eredeti távirányítójának megfelelően, hogy elég legyen egyetlen távirányítót használnunk.

Multimédia center

Nemcsak hétköznapi set top box, hanem csúcsminőségű multimédia központ is, amely több ezer órányi szórakozást kínál. A számos tévécsatornán kívül sok rádióállomást is beállíthatunk, és lejátszhatunk filmeket és zenéket USB-meghajtóról, vagy élvezetes fotóbemutatókat tarthatunk, zenei aláfestéssel.

Örömöt okoz minden lelkiismeretes szülőnek

A beállított csatornák közül könnyen törölhetünk, vagy a felnőtt tartalmú csatornákat jelszóval is levédhetjük. Így felügyelhetjük, mit nézhetnek gyermekeink a tévén. Ha szeretnénk ellenőrizni a képernyő előtt töltött időt, használhatjuk a szülői zár funkciót. Így könnyedén jelszóval védhetjük az egész set top box-ot.

Set top box tanúsítvánnyal

Csak a „DVB-T2-re hitelesített” digitális TV-vevőkkel lehetünk biztosak abban, hogy ezt a sugárzási típust valóban képes dekódolni. A České Radiokommunikace a.s. csak azoknak a set top boxoknak adja meg a minősítést, amelyek megfeleltek a független teszteken. Az EMOS EM190-S H265 is ezek közé tartozik.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám J6014
Termékszám 2520236400
EAN 8592920083987
csatlakozók 1× USB 2.0, 1× HDMI 1.4, 1× miniUSB, 1× IEC, 1× SCART
formátum mpeg 2, mpeg 4, h.264, h.265, HEVC
finomhangolás automatikus és manuális
a csatornák tartalék tárolása az USB-n igen
tartozék távvezérlő igen
hangolási módszer (automatikus/manuális) igen/igen
felvétel lehetősége (PVR) igen, USB-n keresztül, legfeljebb 1 TB
adásvétel (SD / HD) SD, HD
finomhangolók száma
az OSD menü nyelve CZ, PL, SK, HU, EN, SI, GER, HR, RU, TU, SRB, LT, LV, SE, FI, BG, NL, FR, NO, IT, ES, PT
az egyidejű felvételek max. száma 1
timeshift (időeltolás) igen
teletext igen
a csatornalista szerkesztési lehetősége igen
rádióvétel lehetősége igen, DVB-T, DVB-T2-n keresztül
frissítés USB-n keresztül igen
felbontás 4:3PS/4:3LB/16:9
feliratok OSD, srt
finomhangoló frekvenciatartomány 174–230MHz, 474–860 MHz
fájlformátum a merevlemezen FAT16, FAT32, NTFS
EPG program. útmutató 7 nap
antenna tápellátása 5 V/100 mA
videó formátumok .avi, .mpg, .dat, .vob, .div, .mov, .mkv, .mjpeg, .ts, .trp, mpeg2, mpeg4, mpeg1, h264, h265
táplálás 220–240 V AC 50/60 Hz
videófelbontás 1080p/1080i/720p/480p/576p/480i/576i
rögzítési formátum TS szabadon lejátszható
fénykép formátumok jpeg, bmp, png
audió formátumok mp3, aac, m4a, mpa
játékok nincs megadva
integrált CI interfész nem
gyerekzár igen
fogyasztás (bekapcsolásnál/készenlétben) 5 W/<1 W
DVB-T/DVB-T2 DVB-T2
jel bemeneti szint -75,2 és -23,9 dBm
méretek 120 × 75 × 25 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Az EM190/EM190S távirányító 4 programozható gombbal rendelkezik a TV vezérléséhez: TV Power, Vol+, Vol-, TV/AV. Miután ezeket a funkciókat az eredeti TV távirányítóról beprogramozta, az alapfunkciókat közvetlenül az EM190 távirányítóval vezérelheti.


Gombok programozása

  1. A SET gomb 5 másodpercig történő hosszú megnyomásával a távirányító tanulási üzemmódba kerül (A LED világítani kezd).
  2. Míg a LED folyamatosan világít, helyezze az eredeti távirányítót és az EM190 távirányítót 0-5 cm távolságra egymástól. (A programozás során célszerű a távolságot változtatni. Egyes DO-knál az adó és a vevő IR-diódákat szinte hézag nélkül egymás mellé kell helyezni, másoknál nagyobb távolság szükséges).
  3. Az EM190 egyszerűen nyomja meg és engedje el a programozni kívánt gombot, a LED villogni kezd (a távirányító 15 másodpercig készen áll a kód fogadására, ha a kód átvitele ez idő után nem sikerül, ismételje meg az eljárást)
  4. nyomja meg ismételten;különböző hosszúságú megnyomással gombot az eredeti távirányítón, amíg az EM190 távirányító LED-je kétszer villog, majd folyamatosan világítani kezd.
  5. Nyomja meg a következő gombot, amelyet programozni szeretne, a LED ismét villogni kezd, ismételje meg a tanulási eljárást.
  6. Amikor befejezte a tanulást, nyomja meg a Set gombot, a LED kialszik.
  7. Ellenőrizze a programozott gombok működését, ha valamelyik nem fogadta megfelelően a kódot, ismételje meg a programozást.  Megjegyzés
  A megtanult kódok az elemek eltávolítása után is a memóriában maradnak.
  A gombok egyenként is programozhatók, nem kell mindig minden gombot programozni.
  A gombok programozása után a LED-nek minden gomb megnyomásakor ugyanolyan impulzussal (nagyon rövid impulzus) kell villognia. Ha a LED egy gomb megnyomása után más impulzushosszal villog, akkor az adott gomb programozását meg kell ismételni.
  A különböző DO-k különböző gombnyomáshosszúságot és a DO-k közötti különböző távolságot is igényelnek a programozáshoz. Egyes távirányítók csak rövid gombnyomás szükséges a sikeres átvitelhez, míg másoknál ismételt rövid gombnyomás vagy hosszú gombnyomás szükséges.
  Ha a gombok programozása nehézségekbe ütközik, cserélje ki az elemeket a DO-ban a TV-hez, és programozás közben változtassa meg a DO-k közötti távolságot.
  Néhány távirányító a régebbi LG TV-kből olyan speciális IR-adóval rendelkezik, amelyről a vezérlő kód nem fogható. Ha nem tudja megtanulni az LG TV vezérlését, próbálkozzon bármely más LG TV távirányítóval. Minden alapvető parancs (TV Power, Vol+, Vol-, TV/AV) működik az összes LG márkájú DO-n.
  A nagyobb TV márkák távirányítói együttműködnek egymással. Ez azt jelenti, hogy az alapvető távirányító funkciók mindig működnek az azonos márkájú TV-készülékeken. Ha a távirányító kódját nem tudja lekérni a távirányítóról, próbáljon meg egy másik, azonos márkájú TV távirányítót a kód átvitelére.


  EM190 klónozása - YouTube

Ez az STB csatlakoztatásához bármilyen HMDI kábel elegendő.

A külső IR-érzékelő kábele 1 m hosszú.

Igen, így van. Ez a funkció a vevőkészülék használatától függően be- vagy kikapcsolható. Az előlapi kijelző a menüben teljesen kikapcsolható.


Az óra kikapcsolása készenléti állapotban
Menü - Eszközök - Automatikus kikapcsolás - Óra


A csatornaszám információ az LCD-n
Menü - Rendszerbeállítás - TV rendszer - Előlap

A szoftver új verziója az EM190/EM190S vevőkészülékekhez elérhető 20200305 jelöléssel.


Link zde.

Návod na aktualizaci software je ke stažení zde.


Hírek és javítások ebben a kiadásban:

  • Korrigálták a vészhelyzeti képfelbontást, ha a vevőkészüléket 1080i-re csatlakoztatott TV nélkül kapcsolják be
  • Korrigálták a feliratok megjelenítését a MUX 23-ban
  • Korrigálták a nevet az OSD menüben Panelbeállítások -> Előlap
  • Korrigálták a nevet az OSD menüben Automatikus kikapcsolás/automatikus kikapcsolás és óra
  • Korrigálták a vevőkészülék viselkedését a rádióra való váltáskor. Az információs ablak csak a csatornaváltás után jelenik meg a menüben beállított időre. Ezt követően a képernyő kikapcsol. A rádióállomásokat a CH +/- gombokkal lehet normálisan váltani.
  • Kijavított vevőkészülék viselkedés az időzítő befejezése után. Mostantól az időzítő befejezése után a vevőegység abba az állapotba kerül, amelyben az időzítő indítása előtt volt. Ha a vevő bekapcsolt állapotban volt, akkor bekapcsolva marad. Ha a vevőegység készenléti állapotban volt, akkor készenléti állapotba fog váltani.

A rögzített felvételek összekapcsolásához és esetlegesen reklámok kivágásához az Avidemux programot ajánlom, amely ingyenesen elérhető.

Az Avidemux program letölthető innen: http://fixounet.free.fr/avidemux/download.html

A programfelvételeket tartalmazó HDD-t csatlakoztassa egy PC-hez. Az EM190 vevőegység a felvételeket az ALIDVRS2 mappában tárolja. Minden egyes felvétel külön-külön egy almappában van tárolva, amelynek neve pl. [TS]2020-01-16.10.29.49-CT 2 HD T2-97.
Az Avidemux telepítése után indítsa el a programot.
Kattintson a Megnyitás ikonra, és válassza ki az első fájlt a mentett felvétellel (mindig a 000.TS nevű fájlt). A program automatikusan betölt minden részt. Ha nem szeretné tovább szerkeszteni a linkelt felvételt, állítsa be a kimeneti konténert (mkv, avi, TS, PS stb.), majd kattintson a mentés ikonra.
Válasszon ki egy helyet, és a program elmenti a linkelt fájlt. Ha ki kell vágni a felvétel elejét, reklámszüneteket, végét stb. a felvételből, navigáljon a vágás helyére, és nyomja meg az A/B jelölő ikont.
A kívánt terület kijelölésre kerül, és a Szerkesztés/Törlés, Vágás funkcióval kivághatja az adott területet.

A szerkesztett fájlt a fent leírt módon mentse el.

A fent leírtakkal megegyezően.

Az utasításokat mellékeltük. 

A set-top boxok csak a doboz külső kialakításában, azaz a dizájnban különböznek egymástól. A paraméterek tekintetében nincs különbség.

A készülékek megegyeznek, csak a J6015 készülékháza kissé áttervezett, és több helyet kapott a hűtés számára. A J6015 szintén CERTIFIED plakettel rendelkezik, mivel elsősorban a külföldi piacra tervezték.
Igen, megteheti. De csak ugyanazon a multiplexen belül. Példa: ha a CT1-ben rögzítesz, nem tudsz átváltani a Novára.
Javasoljuk, hogy ellenőrizze a lemez formázását, hogy biztosan NFTS-re van-e állítva. Ennek oka, hogy ha az írás közben megszakad, a lemez blokkolva lesz a további írásokhoz. Javasoljuk, hogy a hibák kijavításához állítsa vissza a készüléket a gyári beállításokra, és csatlakoztassa a lemezt egy számítógéphez.
Az STB-k nem teszik lehetővé a dekóderkártyákkal való működést.
Valószínűleg engedélyezve van az AD (audiodescription) funkció, javasoljuk, hogy tiltsa le a beállításokban, vagy állítsa vissza a gyári alapértelmezettre.

Először is ellenőrizze a vezetékeket. Alternatívaként a vevőegységben is lehet hiba, valószínűleg a tápegységben.

A csomag frissítése az eshopunkon elérhető "Download Center" részben található. A keresősávba írja be az adott készülékmodellt: 

 • Az EM-190S esetében ez a J6014 általános szám
 • Az EM-190L már tartalmazza a legújabb frissítést 

A firmware frissítése a "szoftver"

alatt található.
Valószínűleg téli/nyári időszámítással rendelkezik. Javasoljuk a GMT- beállítását régiónként, vagy a készülék visszaállítását a gyári beállításokra.
Valószínűleg engedélyezve van az LCN funkció, javasoljuk, hogy tiltsa le a beállításokban, vagy állítsa vissza a gyári alapértelmezettre.
Az LNB rövid üzenete azt jelzi, hogy rövidzárlatos a tápegység. Az STB-n a beállításokban az STB-n keresztül aktiválták a tápellátást, nem pedig a mellékelt tápegységen keresztül. Kérjük, változtassa meg az STB beállításaiban az áramellátási opciót, és a hiba orvoslódni fog.
Valószínűleg téli/nyári időszámítással rendelkezik. Javasoljuk a GMT- beállítását régiónként, vagy a készülék visszaállítását a gyári beállításokra.
Igen. Ebből a szempontból csak 1 tápegység használata ajánlott ( akár az antenna, akár az STB), mindkét tápegység nem működne megfelelően - a jel túlszaturált lenne, és nem tudna semmit sem hangolni.
Javasoljuk, hogy a zöld SUBTITLE gombot használja a készülék kikapcsolásához vagy a gyári beállítások visszaállításához.
A menüzárat a MASTER PIN-kód megadásával oldhatja fel, ezt a kézikönyvben találja.

Az USB-port teljes kihasználásához a csatlakoztatott memóriának támogatnia kell az USB 2.0 szabványt. A hibamentes, stabil felvételhez és lejátszáshoz 9,0 MB/s vagy annál gyorsabb írási sebességű USB-eszközökre van szükség. A lassabb merevlemezek és flashmemóriák esetében előfordulhat, hogy a rögzítés problémái dadogást eredményeznek, vagy egyáltalán nem működnek. Csak az NTFS vagy FAT32 fájlrendszert használó, egyetlen alappartícióval rendelkező meghajtók működnek megfelelően. Ha a lemezen más fájlrendszer van, formázza a lemezt a számítógépen az ajánlott fájlrendszerre, mielőtt csatlakoztatja a vevőegységhez. Az erősen töredezett vagy zsúfolt memória szintén nem működik megfelelően vagy zökkenőmentesen. A külső merevlemezeknek saját tápegységgel kell rendelkezniük, a vevőegységbe épített USB-port nem biztosít elegendő feszültséget egy hordozható USB-merevlemez táplálásához. Az USB-eszközt semmilyen körülmények között nem szabad leválasztani a vevőkészülékről felvétel vagy lejátszás közben. A vevőegység működése közbeni kihúzása károsíthatja a vevőegységet vagy a flashmemóriát, és megrongálhatja az adathordozón lévő adatokat.

Ano.
Nem lehet. Mindenhol azt írja, hogy tápellátás: 100 V/240 V AC 50-60 Hz.
Ez lehet a konnektorból kihúzott vezeték, vagy a készülékben lévő biztosíték elromlott. Ellenőrizze a tápkábel csatlakoztatását. Ellenőrizze a biztosítékot.
Az antenna nincs csatlakoztatva. Az antenna nincs megfelelően beállítva. Ön olyan helyen tartózkodik, ahol nincs térerő. Ellenőrizze az antenna csatlakoztatását. Helyezze át az antennát. Forduljon egy helyi szakcéghez.
Az antennából származó vezeték meghosszabbítása miatt a jelminőség a működőképes szint alá csökkent. Használjon vonalerősítőt a vezetékek jelveszteségének fedezésére. A pontos antennarendszer tervezéséhez forduljon egy helyi szakcéghez.

A lemezt valószínűleg formázni kell a megfelelő működéshez.

Kizárólag az NTFS vagy FAT32 fájlrendszerrel rendelkező, egyetlen alappartícióval rendelkező lemezek működnek megfelelően. Ha a lemezen más fájlrendszer van, formázza a lemezt a számítógépen az ajánlott fájlrendszerre, mielőtt csatlakoztatja a vevőegységhez. Az erősen töredezett vagy zsúfolt memória szintén nem működhet megfelelően vagy zökkenőmentesen.

Alternatívaként tesztelje egy második külső tárolóeszközzel.