Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

EMOS GoSmart Zigbee Gateway

A Zigbee Gateway az otthoni automatizálás kulcsfontosságú eleme, ugyanis lehetővé teszi a kommunikációt a Zigbee-hálózat különböző eszközei között. A Zigbee hálózat egy olyan vezeték nélküli technológia, amely alacsony energiafogyasztással és nagy megbízhatósággal rendelkezik, így ideális az otthon különböző elemeinek vezérlésére és felügyeletére.

A Zigbee Gateway-ek több fontos funkciót látnak el. Ezek közül a legfontosabb a különböző Zigbee-eszközökhöz, például LED izzókhoz, termosztátokhoz, videotelefonokhoz és más eszközökhöz való csatlakozás. Az átjáró központi vezérlőpontként szolgál ezen eszközök számára, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy okostelefonokon, táblagépeken vagy más internetképes eszközökön keresztül vezéreljék azokat.

A Zigbee Gateway-ek kulcsszerepet játszanak az okos otthonok ökoszisztémájában, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyedén integráljanak és vezéreljenek különféle okos eszközöket, növelve ezzel otthonuk kényelmét, hatékonyságát és biztonságát.

Szűrők
Termék:
Szűrők törlése
Megjelenítés termékek 1 - 1 tól 1
Nehéz a választás? Túl sok termék?
Ellenőrizze a szűrőket, mi a fontos az Ön számára

Vezérelje összes termékét egyetlen alkalmazással. Teljes lokalizáció és könnyű használat.

Az EMOS GoSmart alkalmazással egyszerűen vezérelheti az összes otthoni okoseszközét mobiltelefonján vagy táblagépén keresztül. A tökéletes lokalizációnak köszönhetően anyanyelvén kommunikálhat. Az EMOS GoSmart alkalmazás naprakész áttekintést ad arról, hogy mi történik otthonában, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen, távolról vezérelje az összes okoseszközét, bonyolult beállítások nélkül.