Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Otthoni biztonság GoSmart tartozékok EMOS GoSmart szcenárió kapcsolók

EMOS GoSmart szcenárió kapcsolók

Az okos szcenárió kapcsolók az okosotthon és az automatizálás fontos elemei. Ezeket az eszközöket úgy tervezték, hogy a felhasználók különböző programütemezéseket és szkripteket hozhassanak létre és vezérelhessenek otthonukban, ezzel növelve a kényelmet és a hatékonyságot.

A szcenárió kapcsolók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy meghatározott helyzeteket vagy forgatókönyveket határozzanak meg és konfiguráljanak, majd egyetlen kattintással aktiválják azokat. Ezek a jelenetek olyan műveleteket tartalmazhatnak, mint a világítás be- vagy kikapcsolása, a hőmérséklet szabályozása, a redőnyök nyitása vagy zárása, a zene elindítása vagy a különböző okos eszközök beállításainak módosítása.

Az okos szcenárió kapcsolók gyakran okostelefonokon, táblagépeken vagy hangalapú asszisztenseken keresztül vezérelhetők, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyszerűen és intuitív módon irányíthassák otthonukat. Ez az eszközkategória kulcsfontosságú az okosotthon személyre szabásához a felhasználók egyéni igényei és preferenciái szerint.

Szűrők
Termék:
Szűrők törlése
Megjelenítés termékek 1 - 6 tól 6
Nehéz a választás? Túl sok termék?
Ellenőrizze a szűrőket, mi a fontos az Ön számára

Vezérelje összes termékét egyetlen alkalmazással. Teljes lokalizáció és könnyű használat.

Az EMOS GoSmart alkalmazással egyszerűen vezérelheti az összes otthoni okoseszközét mobiltelefonján vagy táblagépén keresztül. A tökéletes lokalizációnak köszönhetően anyanyelvén kommunikálhat. Az EMOS GoSmart alkalmazás naprakész áttekintést ad arról, hogy mi történik otthonában, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen, távolról vezérelje az összes okoseszközét, bonyolult beállítások nélkül.