Főoldal Otthoni biztonság GoSmart tartozékok EMOS GoSmart szcenárió kapcsolók
Ár
Min
max
Ft
Termékek elérhetősége
Jelzők
támogatott OS
csatlakoztathatóság
a csatlakoztatott ügyfelek maximális száma
hangalapú asszisztensek általi vezérlés
szélesség
a vezérlőgombok száma
tartozék tápegység
értékesítési csomagolás
Szűrő eltávolítása
 • Laboratóriumban tesztelt
  Laboratóriumban tesztelt
 • Gyors kiszállítás
  Gyors kiszállítás
 • Nagy termékválaszték
  Nagy termékválaszték
 • Folyamatos akciók
  Folyamatos akciók

EMOS GoSmart szcenárió kapcsolók

Az okos szcenárió kapcsolók az okosotthon és az automatizálás fontos elemei. Ezeket az eszközöket úgy tervezték, hogy a felhasználók különböző programütemezéseket és szkripteket hozhassanak létre és vezérelhessenek otthonukban, ezzel növelve a kényelmet és a hatékonyságot.

A szcenárió kapcsolók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy meghatározott helyzeteket vagy forgatókönyveket határozzanak meg és konfiguráljanak, majd egyetlen kattintással aktiválják azokat. Ezek a jelenetek olyan műveleteket tartalmazhatnak, mint a világítás be- vagy kikapcsolása, a hőmérséklet szabályozása, a redőnyök nyitása vagy zárása, a zene elindítása vagy a különböző okos eszközök beállításainak módosítása.

Az okos szcenárió kapcsolók gyakran okostelefonokon, táblagépeken vagy hangalapú asszisztenseken keresztül vezérelhetők, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyszerűen és intuitív módon irányíthassák otthonukat. Ez az eszközkategória kulcsfontosságú az okosotthon személyre szabásához a felhasználók egyéni igényei és preferenciái szerint.

Szűrők
Termék:
Szűrők törlése
Megjelenítés termékek 1 - 6 tól 6
Nehéz a választás? Túl sok termék?
Ellenőrizze a szűrőket, mi a fontos az Ön számára

Vezérelje összes termékét egyetlen alkalmazással. Teljes lokalizáció és könnyű használat.

Az EMOS GoSmart alkalmazással egyszerűen vezérelheti az összes otthoni okoseszközét mobiltelefonján vagy táblagépén keresztül. A tökéletes lokalizációnak köszönhetően anyanyelvén kommunikálhat. Az EMOS GoSmart alkalmazás naprakész áttekintést ad arról, hogy mi történik otthonában, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen, távolról vezérelje az összes okoseszközét, bonyolult beállítások nélkül.