Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal LED világítótestek Irányfény EMOS LED irányfény beépíthető AMAL, négyzet 1.5W IP65 természetes fehér

EMOS LED irányfény beépíthető AMAL, négyzet 1.5W IP65 természetes fehér

Cikkszám ZC0111
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
Raktáron
2024. máj. 23. Nálad
4 490 Ft
Leírás

Termék leírás

A LED-es jelzőlámpa csatlakozódobozokba is beszerelhető. Hatékonyan megvilágítja a folyosókat és a lépcsőket beltérben, de kültéren is használható.

Termék előnyök

Alacsony energiafogyasztásának és hosszú élettartamának köszönhetően akkor is minimális a fogyasztása, ha egész éjszaka világít.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám ZC0111
Termékszám 1545000110
EAN 8592920054796
feszültség 220–240 V
fogyasztás 2 W
fény színe természetes fehér
színhőmérséklet 4 000 K
védettség IP65
fényforrás LED
szín rozsdamentes acél
lámpatest alumínium
rögzítő nyílás 75 × 70 mm
frekvencia 50–60 Hz
a diffúzor anyaga üveg
tompító funkció nem
üzemi hőmérséklet tartomány -20~+60 °C
fényáram 70 lm
élettartam 30 000 óra
garancia-időszak 2 év
méretek 80 × 80 × 61 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
energiaosztály (2021.9. -től) nincs megadva
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A lámpák beépített, nem szabályozható fényforrással rendelkeznek, így fényerejüket nem lehet szabályozni. Dimmelhető kivitelű orientációs lámpák nem állnak rendelkezésre.

A lámpák beépített, nem szabályozható fényforrással rendelkeznek. Ezért nem lehet szabályozni a fényerejüket. A tájékozódási lámpák fényerőszabályozható változatban nem állnak rendelkezésre.

A helyzet ismerete nélkül nyilvánvalóan nehéz ilyen tanácsot adni, mivel minden egyes konkrét helyzet saját, személyre szabott megoldást igényel. Egyébként általánosságban azt mondanám, hogy egy izzó vagy fénycső használható egy lépcsőház általános megvilágítására, akárcsak egy szoba. Tehát ha egy házban van egy egyszerű lépcsőház két karral és egy félemelettel, akkor például két izzót használnék - egyet-egyet mindkét kar fölött. Vagy egy fénycső az egész lépcsőházban. De ha a lépcsőfokokat akarom megvilágítani, akkor több, sokkal kisebb teljesítményű lámpára van szükségem. Három lámpatest minden lépcsőkar fölött meglehetősen elegáns , de ugyanakkor megvalósítható megoldásnak tűnik egy ilyen helyzetben, ezekről a lámpatestekről beszélek (Kanlux 23106 - LED orientációs lámpatest APUS 1xLED/0,8W/12V). Mi nem kínálunk ilyeneket, de ezek 12V-osak, ami leegyszerűsíti a kábelezést, többféle kivitelben kaphatók, és a beépített PIR-érzékelőkkel ellátott lámpatestekkel egyszerű automatizálási lehetőség is van. Egy másik lehetőség, hogy minden egyes mérleg fölé (a fölötte lévő mérlegbe) egy LED-csíkot szerel fel. Ez a megoldás nagyon jól néz ki, de ez már elég bonyolult kábelezés, amit gyakran nem lehet megcsinálni, ha már a lépcső fel van szerelve.

Egyáltalán nem ajánlom ezt a használatot. A lámpatest diffúzorát nem olyan terhelésre tervezték, hogy azon járni lehessen.

Egyik tájékozódási lámpánk sem szerelhető be ilyen módon a KU68-ba.

Egyik orientációs lámpatestünk sem alkalmas a KU68 foglalathoz.