Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Otthoni biztonság Videó kaputelefonok (készletek) EMOS Videó kaputelefon szett EM-03M 2WIRE

EMOS Videó kaputelefon szett EM-03M 2WIRE

Cikkszám H2050
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. máj. 29. Nálad
72 990 Ft

Javasolt termékek

30 990
Ft
Raktáron
30 990
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

EMOS EM-03M videotelefon-készlet

Az, hogy tudja, ki áll az ajtóban és csenget be, az egyik alapvető biztosíték, amelyre minden nap szüksége van otthonában. Az EMOS EM-03M videofon nemcsak ezt, hanem sokkal többet is nyújt.

Amellett, hogy a széles látószögű videofon szürkületben vagy éjszaka tökéletesen képes megjeleníteni az újonnan érkezőt, a 7" nagy felbontású színes képernyőhöz a bejárati ajtó vezérlését vagy a kapunyitást is csatlakoztathatja. Egyetlen gombnyomással távolról kinyithatja az ajtót a bejövő hívónak, anélkül, hogy elhagyná otthona kényelmét.

Az EMOS EM-03M videofon könnyű össze 2 vezetékkel történő installációjával, egyszerű, intuitív működésével és átgondolt részleteivel, köztük a névtáblával fog örömet okozni.

Mindig tudja, ki van a kapunál

A színes LCD kijelzővel ellátott EMOS EM-03M videotelefon-készlettel mindig biztos lehet abban, hogy mi történik a kapunál vagy az ajtóban. Nem fogsz lemaradni semmiről. A kameraegység 80°-os látószögének köszönhetően mindenkit láthat, aki csenget otthonában vagy irodájában. És hogy mindig örüljön, amikor látogatói érkeznek, szabályozhatja a csengő hangerejét, és kiválaszthatja a tizenhat előre beállított dallam közül a fülének leginkább megfelelőt.

Nappal és éjszaka is megjeleníti a látogatót

Infravörös LED-ek biztosítják a tökéletes kamerafelvételt, akár világos nappal, akár mély sötétség van odakint. A nagy látószögű kamera nappal normálisan fényképez, majd gyenge fényviszonyok között automatikusan felerősíti a fényerőt. Így nappal és a sötét éjszakában is jól láthatod, hogy ki jött mögötted.

Elzárja a bejáratot és kinyitja a kaput távolról

Az EMOS EM-03M videotelefon sok szempontból leegyszerűsíti az életét. Nemcsak a belső LCD monitoron lévő egyetlen gomb megnyomásával figyelmeztet a bejövő látogatóra, hanem távolról is könnyen feloldja a bejárati ajtó zárját vagy kinyitja a kaput.

.

Tökéletes kép éjjel és nappal

Sötétben vagy szürkületben a kamerarendszer automatikusan megvilágít infravörös LED-ekkel. Így még nehéz fényviszonyok között is könnyen észrevehető a bejövő hívó fél.

 1. Mikrofon
 2. Kamera
 3. IR-világítás
 4. Névtábla
 5. Gomb
 6. Hangszóró
 7. /li>

Nagy látószög

Az ajtókamera-egység az alkalmazások széles köréhez igazodik. Betekintési szöge 80°, így még egy alacsony kerítésen is elhelyezheti, vagy ahol Önnek a legjobban megfelel. A kameraegység képe ezután a 7"-os színes képernyőre kerül.

Ajtózár és kapuútvezérlés

Vendég érkezett és Ön messze van az ajtótól? Egyetlen gombnyomással működtetheti a bejárati ajtózárat, miközben beszélget az érkező vendégekkel. A rendszer ugyanilyen egyszerűen kommunikálhat minden típusú elektronikus kapumozgatóval.

 1. Hangszóró
 2. Tracker
 3. Ajtózár vezérlése
 4. Kapuk vezérlése
 5. Hívás fogadása/befejezése
 6. Mikrofon
 7. Melódia hangereje
 8. Csengőhang kiválasztása
 9. Kép fényereje
 10. Kép színe
 11. Hívás hangereje
.

Kétvezetékes csatlakozás

Klasszikus csengője van, és szeretné egyszerűen videofonra cserélni? Az EMOS EM-03M készülékkel ezt könnyedén megteheti anélkül, hogy további vezetékeket kellene a helyére tennie. A videotelefon a klasszikus négy helyett két vezetékkel csatlakoztatható.

A kameraegység vízálló kialakítása

A video- és hangátviteli eszköz könnyen felszerelhető bárhová, ahol szükség van rá. De ezen túlmenően az ajtókamera egység vízálló (IP44) és úgy van kialakítva, hogy ellenálljon a vandál támadásoknak, és évekig jó szolgálatot tegyen Önnek.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H2050
Termékszám 3010002050
EAN 8592920091463
monitorok száma 1
kameraegységek száma 1
kameraegység gombjainak száma 1
ajtózár tartozék nem
tápegység a zárhoz mellékelve nem
zár vezérlése igen
kapunyitó vezérlése igen
távoli kezelés alkalmazás alkalmazás nélkül
intercom nem
felvétel lehetőség nem
CCTV kamerák csatlakoztatása nem
kamera megvilágítása igen, legfeljebb 150 cm
dallamok száma 16
hangerőszabályzó igen
szín ezüst
képernyő nagysága 7"
színes kijelző igen
képernyő méretei 152 × 215 × 18 mm
a kameraegység méretei 141 × 63 × 40 mm
kamera látószöge 80°
védettség IP44
a kamera érzékelőelemei 1/3 CCD infravörös sugárzással
a képernyő táplálása 14,5 V DC (tartozék)
kameraegység táplálása monitoron keresztül
tartozék tápegység igen
szerelés falra
kameraegység vandálbiztos kivitelezése igen
szükséges kábelezés RVV/CYSY 2× 1,0 mm
vezetékek száma (képernyő / zár / kapu) 2+0+0
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Ezt a modellt nem arra tervezték, hogy további kameraegységet vagy külső csengőt csatlakoztasson, amely jelzi, hogy valaki csenget.
A zárnak saját 12V-os tápegységgel kell rendelkeznie. Használhatja az N3110-et.
A hangot valószínűleg egyszerűen le lehet halkítani a legalacsonyabb szintre.

Az ajtózár kinyitására adott az impulzus. Nem lehet beállítani. Ellenőrizze a zár érintkezőit, hogy megfelelően meg vannak-e húzva.

Másik monitor nem csatlakoztatható.

A feszültségkülönbségek miatt nem használható.

A készüléknek nincs menüje. Kizárólag gombokkal működtethető.

Ez a zár típusától függ: C0024- A megfelelő gomb megnyomásával 1-2 másodpercre aktiválódik egy tipikus zümmögő hang, amely lehetővé teszi, hogy látogatója kinyissa a kaput vagy a bejárati ajtót. Ha nem jutnak át ezen az időintervallumon, akkor új impulzust kell kiváltania, van egy beépített csap is, amelyet könnyen ki lehet csúsztatni, hogy a zárat tetszőleges időre deaktiválja (véglegesen feloldja). Ez idő alatt az Ön ingatlanához/házához való hozzáférés korlátlan. A / C0025- a többi modellhez képest a nyomatékcsap funkcióval rendelkezik. Ennek köszönhetően a zár feloldódik, amikor a megfelelő gombot megnyomja az otthoni telefonon vagy videotelefonon, és ez addig a pillanatig így is marad, amíg a személy át nem lép a kapun. Ha egyszer becsapódik, a BEFO 1221 újra lezárja azt, így különösen olyan helyeken kívánatos eszköz, ahol a kameraegység nem közvetlenül a kapu mellett van.
Ez egy ágon belül több monitor (legfeljebb 7) közötti kommunikáció, amelyek számmal vannak megnevezve. Az egyetlen termék, amely ezt a címezhető kaputelefont kínálja, a H3010.
Igen, ez csak olyan videotelefonoknál lehetséges, ahol 1 gomb van a kameraegységen. Csak egy kültéri egységhez csatlakoztatott monitorok között lehet hívásokat kezdeményezni egy ágon belül ( H3016, H3017, H3018- 1 előfizető= 1 gomb= 1 ág, ahol legfeljebb 7 monitor csatlakoztatható és hívható közöttük). Példa: ha van egy H3018-as készülékem 4 gombbal, ahol minden gomb egy családot jelez 1 monitor használatával - a monitorok közötti hívások nem lesznek lehetségesek. Ha azonban ugyanannak a családnak két monitora van ( egy az előszobában és egy a hálószobában) - a kettő között lehetséges a hívás - mindkét monitor egyszerre fog csörögni.
Alapvetően bármilyen CCTV analóg kamera (nem lehet IP) 1080p felbontással.
Sajnos ez a kombináció nem lehetséges.
A H2030 és H2050 kivételével ( max. 2)- több nem csatlakoztatható.
Mindegyik, kivéve H1139.
Az ajánlott magasság 140-170 cm.
12V/2A. Csak a H2050-es modell rendelkezik 15 V-os tápegységgel.
Fehér- audio, fekete-GND, sárga-video, piros- 12V-os tápegység.
Ha nincs megadva, a videotelefon rövid impulzust küld - csak rövid (egy másodperces) relezárás történik. Ezzel a vezérléssel a szabványos ajtókezelők működnek.
Alapvetően bármelyik gomb, amelyet vezeték nélküli csengőhöz árulunk. Megfelelően kell csatlakoztatni ahhoz a kameraegységhez, amelyről a tápellátás érkezik.
Igen, elméletileg lehetséges. Én figyelnék a másik vezetővel való párhuzamos vezetékezésre, hogy ne legyen kölcsönös interferencia, mivel a CYKY kábel árnyékolatlan, a monitor és a kameraegység közötti távolságra (akár 20 m is lehet OK) és a vezetékben lévő magok számára.
1. frissítse a firmware-t / 2. összpontosítson a biztonság, a tűzfal és a szolgáltató beállításainak ellenőrzésére. A készülék a következő portokat használja: (udp,tcp) 80, 8080, 8000, 443, 21047 (ezeknek nyitottnak és átjárhatónak kell lenniük) / 3. ellenőrizze a 2,4 GHz-es hálózathoz való kapcsolódást / 3. ellenőrizze, hogy a mobilkészülékén nincs-e aktiválva az alacsony adatátviteli mód - a kameraegységgel való kapcsolat degradálódik.
Úgy néz ki, mintha valami interferencia kerülne a vezetékekbe. Ez kiküszöbölhető árnyékolt kábellel, ha az árnyékolást mindkét oldalról a GND csatlakozóhoz csatlakoztatjuk. 20m-ig minőségi FTP CAT.5, ideális esetben CAT.6 (árnyékoltak) / 20m felett SKYFY 5x2x0,5 vagy 10x2x0,5 (árnyékoltak). Az alapváltozatban koaxiális kábelre nincs szükség, 100 m-es távolságig ajánlott. Hosszú földvezetékekhez a TCEPKPFLE kategóriájú távközlési kábel ajánlott.
A h1139 kivételével a kameraegység a monitorról kapja a tápellátást.
A zár saját tápegységgel működik, amely nem tartozik a csomaghoz (12V/2A). A H2014 kivételével - itt az ajtózárnak nincs szüksége saját 12V-os tápegységre.

Csak a következő termékekhez: H1085 és H1014 ( EMOS RL-10M) 

1. mérje meg a polaritást és a tápellátás állapotát, 2. ellenőrizze a kábelezést az utasításoknak megfelelően, 3. a leírás alapján úgy tűnik, hogy az adapter hibája, próbálja meg terhelt állapotban mérni. Ha az adaptert nem terhelték, akkor úgy tűnik, hogy jó.
Az ajtóvezérlés kimenete 12V DC, a kapuhajtásé pedig DRY NO (normál nyitott) érintkező feszültség nélkül - a videotelefon rövid impulzust küld - csak rövid (egy másodperces) relékapcsolás történik. Ezzel a vezérléssel a szabványos kapumozgatók működnek.
Javaslom, hogy ellenőrizze a vezetékeket a kézikönyv szerint, a csatlakozókhoz való rögzítést, a megfelelő szigetelést és a kábel típusát (árnyékolt), és rövid időre dugja be az asztalra, hogy lássa, működik-e.
H3010 és kiegészítő kameraegység H3016 / H2017 + H1141 / H2030 + H1140.

Ha új internetszolgáltatóhoz váltott, akkor újra kell indítania a készülékét. Ha az útválasztó eszköz módosítása is megtörtént, ellenőrizze a porttisztaságot. Végül ellenőrizném a szolgáltató biztonsági, tűzfal és beállításait.
A készülék a következő portokat használja: (udp,tcp) 80, 8080, 8000, 443, 21047 (ezeknek nyitottnak és átjárhatónak kell lenniük).
A wifinek 2,4GHz-esnek kell lennie, alapértelmezetten biztonságosnak.