Főoldal Videó kaputelefonok Videó kaputelefonok (készletek) EMOS Videó kaputelefon szett EM-03M 2WIRE

EMOS Videó kaputelefon szett EM-03M 2WIRE

Cikkszám H2050
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2022. dec. 14. Nálad
58 392 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ADVENT20
72 990 Ft

Javasolt termékek

23 992 Ft a kóddal ADVENT20
29 990
Ft
Raktáron
23 992 Ft a kóddal ADVENT20
29 990
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

 
 

EMOS EM-03M videótelefon-készlet

Az, hogy tudjuk, ki áll és csenget a bejárati ajtónknál, olyan alapvető igény, amely az otthonunkkal kapcsolatban mindannyiunkban él. Az EMOS EM-03M videótelefon azonban még ennél is sokkal többet nyújt.

Amellett, hogy alkonyatkor vagy éjszaka is tökéletesen megmutatja az érkező látogatókat, a 7"-os nagy felbontású színes kijelzővel rendelkező nagy látószögű videótelefonnal akár az ajtónyitást és a kapumozgatást is vezérelhetjük. Könnyedén, egyetlen gombnyomással, anélkül nyithatunk távolról ajtót a látogatóknak, hogy elhagynánk lakásunk kényelmét.

Az EMOS EM-03M videótelefon örömöt szerez a csupán 2 vezetékkel kivitelezhető egyszerű telepítéssel, a könnyű és intuitív vezérléssel, valamint az olyan részletekbe menő átgondoltsággal, mint a névtáblatartó.

 

Mindig tudni fogjuk, ki áll az ajtó előtt

A színes LCD-kijelzős EMOS EM-03M videótelefon-készlettel mindig biztosan tudni fogjuk, mi történik a kapunál vagy az ajtó előtt. Semmi sem kerülheti el a figyelmünket. A kameraegység 80°-os látószögének köszönhetően mindenkit látni fogunk, aki becsenget a házunkba vagy az irodánkba. És hogy biztosan örömet okozzanak a látogatók, szabályozhatjuk a csengő hangerejét és az ízlésünknek leginkább megfelelőt választhatjuk a tizenhat telepített dallam közül.

 

Éjjel-nappal megmutatja a látogatót

Az infravörös LED-ek biztosítják a tökéletes felvételeket, függetlenül attól, hogy fényes nappal, vagy koromsötét éjszaka van-e éppen. A nagy látószögű kamera napközben a szokásos módon készít felvételt, rossz fényviszonyok között pedig automatikusan bekapcsolja a kiegészítő világítást. Így teljes rálátásunk lehet a nappali és az éjszakai látogatókra egyaránt.

 

Távolról nyitja az ajtót és a kaput

Az EMOS EM-03M videótelefon sokféleképpen leegyszerűsíti az életünket. Nemcsak az érkező látogatókra figyelmeztet – a belső LCD-képernyőről egyetlen gombnyomással könnyedén kinyithatjuk a bejárati ajtót vagy a kaput is.

 

Nagy látószögű kép

A kameraegység sokrétű felhasználásra alkalmas. Látószöge 80°, így alacsony kerítésre vagy bármilyen más alkalmas helyre is felszerelhetjük. A kameraegység képe a 7"-os színes kijelzőn jelenik meg.

 

Tökéletes kép éjjel-nappal

Alkonyatkor vagy sötétben a kamerarendszer automatikusan bekapcsolja az infravörös LED-eket. Rossz fényviszonyok között is könnyen felismerhetjük az érkező személyt.

 

Bekötés két vezetékkel

Szeretné meglévő hagyományos csengőjét egyszerűen lecserélni egy videótelefonra? Az EMOS EM-03M segítségével ezt könnyedén anélkül megteheti, hogy újabb vezetékeket kellene behúznia. Az EMOS EM-03M videótelefon ugyanis alkalmas a két vezetékkel történő bekötésre, a hagyományos négy helyett.

 

Ajtó- és kapunyitás

Vendég érkezett, de messze vagyunk az ajtótól? A látogatókkal folytatott beszélgetés közben egyetlen gombnyomással vezérelhetjük a bejárati ajtó zárját. Ugyanilyen egyszerűen képes a rendszer bármilyen típusú kapunyitó elektronikával kommunikálni.

 

Vízálló kivitelű kameraegység

A videó- és hangátviteli eszköz bárhova könnyen felszerelhető, ahova szükséges. Ezenkívül a vízálló (IP 44) kameraegység olyan technológiával készült, hogy ellenálljon a rongálásnak, és hosszú éveken át tökéletesen szolgálhasson.

 
 
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H2050
Termékszám 3010002050
EAN 8592920091463
monitorok száma 1
kameraegységek száma 1
kameraegység gombjainak száma 1
ajtózár tartozék nem
tápegység a zárhoz mellékelve nem
zár vezérlése igen
kapunyitó vezérlése igen
távoli kezelés alkalmazás alkalmazás nélkül
intercom nem
felvétel lehetőség nem
CCTV kamerák csatlakoztatása nem
kamera megvilágítása igen, legfeljebb 150 cm
dallamok száma 16
hangerőszabályzó igen
szín ezüst
képernyő nagysága 7"
színes kijelző igen
képernyő méretei 152 × 215 × 18 mm
a kameraegység méretei 141 × 63 × 40 mm
kamera látószöge 80°
védettség IP44
a kamera érzékelőelemei 1/3 CCD infravörös sugárzással
a képernyő táplálása 14,5 V DC (tartozék)
kameraegység táplálása monitoron keresztül
tartozék tápegység igen
szerelés falra
kameraegység vandálbiztos kivitelezése igen
szükséges kábelezés RVV/CYSY 2× 1,0 mm
vezetékek száma (képernyő / zár / kapu) 2+0+0
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

Ezt a modellt nem úgy tervezték, hogy további kameraegységet vagy külső csengőt csatlakoztasson, amely jelzi, hogy valaki csenget.
A zárnak saját 12V-os tápegységgel kell rendelkeznie. Használhatja az N3110-et.
A hangot valószínűleg egyszerűen le lehet halkítani a legalacsonyabb szintre.
Az ajtózár kinyitásának impulzusa adott. Nem lehet beállítani. Ellenőrizze a zár érintkezőit, hogy megfelelően meg vannak-e húzva.
Nem lehet.
A feszültségkülönbségek miatt nem használható.
A készüléknek nincs menüje. Kizárólag gombokkal működtethető.
Ez a zár típusától függ: C0024- A megfelelő gomb megnyomásával 1-2 másodpercre aktiválódik egy tipikus zümmögő hang, amely lehetővé teszi, hogy látogatója kinyissa a kaput vagy a bejárati ajtót. Ha nem jutnak át ezen az időintervallumon belül, akkor új impulzust kell kiváltania, van egy beépített csap is, amelyet könnyen ki lehet csúsztatni, és a zárat tetszőleges időre deaktiválni (tartósan feloldani). Ez idő alatt az Ön ingatlanához/házához való hozzáférés korlátlan. A / C0025- a többi modellhez képest a nyomatékcsap funkcióval rendelkezik. Ennek köszönhetően a zár feloldódik, amikor a megfelelő gombot megnyomja az otthoni telefonon vagy videotelefonon, és ez addig a pillanatig így is marad, amíg a személy át nem lép a kapun. Ha egyszer becsapódik, a BEFO 1221 újra lezárja azt, ami kívánatos eszközzé teszi, különösen olyan helyeken, ahol a kameraegység nem közvetlenül a kapu mellett van.