H-P.: 8.00-16.30

Kedves Látogatónk! Tájékoztatjuk, hogy webáruházunk még nem üzemel, weboldalunk csak informatív jellegű!
Jelenleg csak viszonteladó kereskedőket szolgálunk ki. Termékeinket megtalálja kereskedelmi partnereinknél, kérjük tájékozódjon az interneten. Köszönjük érdeklődését!

Főoldal Videó kaputelefonok Videó kaputelefonok (készletek) EMOS Videó kaputelefon szett EM-03M 2WIRE

EMOS Videó kaputelefon szett EM-03M 2WIRE

Általános rendelési kód: H2050
Alapadatok
Márka EMOS
Általános rendeléskód H2050
Termékszám 3010002050
EAN 8592920091463
Örömmel adok tanácsot
Auer Marcell

 
 

EMOS EM-03M videótelefon-készlet

Az, hogy tudjuk, ki áll és csenget a bejárati ajtónknál, olyan alapvető igény, amely az otthonunkkal kapcsolatban mindannyiunkban él. Az EMOS EM-03M videótelefon azonban még ennél is sokkal többet nyújt.

Amellett, hogy alkonyatkor vagy éjszaka is tökéletesen megmutatja az érkező látogatókat, a 7"-os nagy felbontású színes kijelzővel rendelkező nagy látószögű videótelefonnal akár az ajtónyitást és a kapumozgatást is vezérelhetjük. Könnyedén, egyetlen gombnyomással, anélkül nyithatunk távolról ajtót a látogatóknak, hogy elhagynánk lakásunk kényelmét.

Az EMOS EM-03M videótelefon örömöt szerez a csupán 2 vezetékkel kivitelezhető egyszerű telepítéssel, a könnyű és intuitív vezérléssel, valamint az olyan részletekbe menő átgondoltsággal, mint a névtáblatartó.

 

Mindig tudni fogjuk, ki áll az ajtó előtt

A színes LCD-kijelzős EMOS EM-03M videótelefon-készlettel mindig biztosan tudni fogjuk, mi történik a kapunál vagy az ajtó előtt. Semmi sem kerülheti el a figyelmünket. A kameraegység 80°-os látószögének köszönhetően mindenkit látni fogunk, aki becsenget a házunkba vagy az irodánkba. És hogy biztosan örömet okozzanak a látogatók, szabályozhatjuk a csengő hangerejét és az ízlésünknek leginkább megfelelőt választhatjuk a tizenhat telepített dallam közül.

 

Éjjel-nappal megmutatja a látogatót

Az infravörös LED-ek biztosítják a tökéletes felvételeket, függetlenül attól, hogy fényes nappal, vagy koromsötét éjszaka van-e éppen. A nagy látószögű kamera napközben a szokásos módon készít felvételt, rossz fényviszonyok között pedig automatikusan bekapcsolja a kiegészítő világítást. Így teljes rálátásunk lehet a nappali és az éjszakai látogatókra egyaránt.

 

Távolról nyitja az ajtót és a kaput

Az EMOS EM-03M videótelefon sokféleképpen leegyszerűsíti az életünket. Nemcsak az érkező látogatókra figyelmeztet – a belső LCD-képernyőről egyetlen gombnyomással könnyedén kinyithatjuk a bejárati ajtót vagy a kaput is.

 

Nagy látószögű kép

A kameraegység sokrétű felhasználásra alkalmas. Látószöge 80°, így alacsony kerítésre vagy bármilyen más alkalmas helyre is felszerelhetjük. A kameraegység képe a 7"-os színes kijelzőn jelenik meg.

 

Tökéletes kép éjjel-nappal

Alkonyatkor vagy sötétben a kamerarendszer automatikusan bekapcsolja az infravörös LED-eket. Rossz fényviszonyok között is könnyen felismerhetjük az érkező személyt.

 

Bekötés két vezetékkel

Szeretné meglévő hagyományos csengőjét egyszerűen lecserélni egy videótelefonra? Az EMOS EM-03M segítségével ezt könnyedén anélkül megteheti, hogy újabb vezetékeket kellene behúznia. Az EMOS EM-03M videótelefon ugyanis alkalmas a két vezetékkel történő bekötésre, a hagyományos négy helyett.

 

Ajtó- és kapunyitás

Vendég érkezett, de messze vagyunk az ajtótól? A látogatókkal folytatott beszélgetés közben egyetlen gombnyomással vezérelhetjük a bejárati ajtó zárját. Ugyanilyen egyszerűen képes a rendszer bármilyen típusú kapunyitó elektronikával kommunikálni.

 

Vízálló kivitelű kameraegység

A videó- és hangátviteli eszköz bárhova könnyen felszerelhető, ahova szükséges. Ezenkívül a vízálló (IP 44) kameraegység olyan technológiával készült, hogy ellenálljon a rongálásnak, és hosszú éveken át tökéletesen szolgálhasson.

 

► Bekötési rajz itt.

A legfontosabb paraméterek
zár/kapunyitó vezérlése ajtózár, a kapu mozgása
a készlet tartalma 1 db ajtóra szerelhető kameraegység, 1 db LCD
kameraegység gombjainak száma 1
a képernyő táplálása 14,5 V DC (tartozék)
Egyéb paraméterek
felvétel lehetőség nem
kamera megvilágítása igen, legfeljebb 150 cm
szín ezüst
távoli kezelés alkalmazás alkalmazás nélkül
kameraegység vandálbiztos kivitelezése igen
színes kijelző igen
intercom nem
CCTV kamerák csatlakoztatása nem
képernyő nagysága 7"
szükséges kábelezés RVV/CYSY 2× 1,0 mm
dallamok száma 16
hálózati csatlakozás lehetősége és távoli kezelés nem
vezetékek száma (képernyő / zár / kapu) 2+0+0
kamera látószöge 80°
tartozék tápegység igen
szerelés falra
kivitelezés (fülhallgató / hands free) hands-free
védettség IP44
kameraegység táplálása monitoron keresztül
hangerőszabályzó igen
a kamera érzékelőelemei 1/3 CCD infravörös sugárzással
a kameraegység méretei 141 × 63 × 40 mm
képernyő méretei 152 × 215 × 18 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Az oldal sütiket használ. Amennyiben az oldalon marad, Ön elfogadja ezeket. Több