EMOS Videó kaputelefon szett EM-07HD

Cikkszám H2017
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. szept. 26. Nálad
72 990 Ft

Javasolt termékek

30 990
Ft
Raktáron
30 990
Ft
Raktáron
75 945
Ft
Raktáron
38 990
Ft
Raktáron
11 990
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

Egyszerű videótelefon-rendszer ajtóhoz. A kép nagy, 7#-es, színes LCD kijelzőn jelenik meg. Az eszköz áramellátásáról 12 V-os adapter gondoskodik. Az eszköz segítségével vezérelhető egy ajtózár és egy csúszókapu.

Bővített leírás

EMOS EM-07HD videótelefon-készlet

Az, hogy mindig teljes biztonsággal tudjuk, ki áll a bejárati ajtónk előtt, olyan alapvető igény, amely mindannyiunkban él. Az EMOS EM-07HD videótelefon azonban még ennél is többet nyújt.

Amellett, hogy alkonyatkor vagy éjszaka is tökéletesen megmutatja az érkező látogatókat, a 7"-os nagy felbontású színes kijelzővel rendelkező nagy látószögű videótelefonhoz akár 2 külön biztonsági kamerát is lehet csatlakoztatni. Ráadásul a videótelefon segítségével egyetlen gombnyomással kinyithatjuk az ajtót vagy a kaput.

Az EMOS EM-07HD videótelefon a masszív fém kivitelű kameraegységgel és az egyszerű telepítéssel is lenyűgöz. Mostantól folyamatosan teljes kontroll alatt tarthatjuk a házunk környezetét.

Mindig tudni fogjuk, ki áll az ajtó előtt

A színes, HD-felbontású LCD-kijelzős EMOS EM-07HD videótelefon-készlettel mindig biztosan tudni fogjuk, mi történik a kapunál vagy az ajtó előtt. Semmi sem kerülheti el a figyelmünket. A kameraegység 80°-os látószögének köszönhetően mindenkit látni fogunk, aki becsenget a házunkba vagy az irodánkba. És hogy biztosan örömet okozzanak a látogatók, szabályozhatjuk a csengő hangerejét és az ízlésünknek leginkább megfelelőt választhatjuk a tizenkét telepített dallam közül.

Éjjel-nappal megmutatja a látogatót

Az infravörös LED-ek biztosítják a tökéletes felvételeket, függetlenül attól, hogy fényes nappal, vagy koromsötét éjszaka van-e éppen. A nagy látószögű kamera napközben a szokásos módon készít felvételt, rossz fényviszonyok között pedig automatikusan bekapcsolja a kiegészítő világítást. Így teljes rálátásunk lehet a nappali és az éjszakai látogatókra egyaránt.

Távolról nyitja az ajtót és a kaput

Az EMOS EM-07HD videótelefon sokféleképpen leegyszerűsíti az életünket. Nemcsak az érkező látogatókra figyelmeztet – a belső LCD-képernyőről egyetlen gombnyomással könnyedén kinyithatjuk a bejárati ajtót vagy a kaput is.

Nagy felbontású képernyő nagy látószögű optikával

A kameraegység sokrétű felhasználásra alkalmas. Látószöge 80°, így alacsony kerítésre vagy bármilyen más alkalmas helyre is felszerelhetjük. A HD 720p nagy felbontású LCD-kijelző éles képet biztosít.

Tökéletes kép éjjel-nappal

Alkonyatkor vagy sötétben a kamerarendszer automatikusan bekapcsolja az infravörös LED-eket. Rossz fényviszonyok között is könnyen felismerhetjük az érkező személyt.

Ajtó- és kapunyitás

Vendég érkezett, de messze vagyunk az ajtótól? A látogatókkal folytatott beszélgetés közben egyetlen gombnyomással vezérelhetjük a bejárati ajtó zárját. Ugyanilyen egyszerűen képes a rendszer bármilyen típusú kapunyitó elektronikával kommunikálni.

Akár 4 kamera is csatlakoztatható

Az EMOS EM-07HD videótelefon alkalmas akár két ajtókamera egység és két CCTV kamera csatlakoztatására. Segítségével vagyontárgyainkat teljes körű kontroll alatt tarthatjuk.

Vízálló, fém kivitelű kameraegység

A videó- és hangátviteli eszköz bárhova könnyen felszerelhető, ahova szükséges. Ezenkívül a vízálló (IP 44) kameraegység olyan masszív fémből készült, hogy ellenálljon a rongálásnak, és hosszú éveken át tökéletesen szolgálhasson.

Érvényesítené a garanciát?

A videó kaputelefonokhoz tartozó jótállási jegyet megtalálja itt.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H2017
Termékszám 3010002017
EAN 8592920056929
monitorok száma 1
kameraegységek száma 1
kameraegység gombjainak száma 1
ajtózár tartozék nem
tápegység a zárhoz mellékelve nem
zár vezérlése igen
kapunyitó vezérlése igen
távoli kezelés alkalmazás alkalmazás nélkül
intercom igen
felvétel lehetőség nem
CCTV kamerák csatlakoztatása igen
kamera megvilágítása igen, legfeljebb 150 cm
dallamok száma 12
hangerőszabályzó igen
szín fehér
képernyő nagysága 7"
színes kijelző igen
képernyő méretei 233 × 23 × 160 mm
a kameraegység méretei 64 × 46 × 145 mm
kamera látószöge 80°
védettség IP44
a kamera érzékelőelemei 1/3 CCD Pinhole (tűhegy) infravörös sugárzással
a képernyő táplálása 12 V DC (tartozék)
kameraegység táplálása monitoron keresztül
tartozék tápegység igen
szerelés falra
kameraegység vandálbiztos kivitelezése igen
szükséges kábelezés FTP vagy SYKFY 5 × 2 × 0,5
vezetékek száma (képernyő / zár / kapu) 4+0+2
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Az ajtózár a kameraegységről kapja a tápellátást, nem kell a videotelefon tápegységének terhelésével foglalkozni.
Csak alacsony feszültségű, 12V-os feszültségű zárakat ajánlunk.
Tápegység nélkül működik, csak csatlakoztassa a kameraegységhez.
Igen, lásd az utasításokat. A 2-es gomb a monitort, a 3-as gomb a CCTV-kamerát aktiválja.

A kézzel vagy hívásfogadás után történő válaszadás kb. 2 perc után automatikusan megszűnik. A 6-os gomb (kézibeszélő) ismételt megnyomásával lehet letenni a készüléket.

A készülék rendelkezik kaputelefon opcióval, de nem címezhető - nem tudjátok egymást hívni. A készülék csak a VCHOD1/VCHOD2-t tudja figyelni és vezérelni.
Igen, egy második monitor és egy második kameraegység párhuzamosan csatlakoztatható. A készülék között azonban nem lehetséges a címegyeztető funkció. A készülék csak a VCHOD1/VCHOD2-t tudja figyelni és vezérelni.
Ez a zár típusától függ: C0024- A megfelelő gomb megnyomásával 1-2 másodpercre aktiválódik egy tipikus zümmögő hang, amely lehetővé teszi, hogy látogatója kinyissa a kaput vagy a bejárati ajtót. Ha nem jutnak át ezen az időintervallumon, akkor új impulzust kell kiváltania, van egy beépített csap is, amelyet könnyen ki lehet csúsztatni, hogy a zárat tetszőleges időre deaktiválja (véglegesen feloldja). Ez idő alatt az Ön ingatlanához/házához való hozzáférés korlátlan. A / C0025- a többi modellhez képest a nyomatékcsap funkcióval rendelkezik. Ennek köszönhetően a zár feloldódik, amikor a megfelelő gombot megnyomja az otthoni telefonon vagy videotelefonon, és ez így is marad addig a pillanatig, amíg a személy át nem lép a kapun. Ha egyszer becsapódik, a BEFO 1221 újra lezárja azt, így különösen olyan helyeken kívánatos eszköz, ahol a kameraegység nem közvetlenül a kapu mellett van.

A készüléknek nincs menüje. Kizárólag gombokkal működtethető.

A hangot valószínűleg egyszerűen le lehet halkítani a legalacsonyabb szintre.