Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Otthoni biztonság GoSmart tartozékok GoSmart Okos hordozható 4 funkciós szcenárió kapcsoló IP-2004ZB, ZigBee 3.0

GoSmart Okos hordozható 4 funkciós szcenárió kapcsoló IP-2004ZB, ZigBee 3.0

Cikkszám H5016
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. júl. 18. Nálad
11 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

 Vezérelje kényelmét

 A hordozható ZigBee IP-2004ZB szcenárió kapcsolóval egyetlen gombnyomással vezérelhet egyszerre több otthoni elektromos eszközt vagy a világítást. Ezzel a típusú, kifinomult vezérlővel minden egyes gombot más-más funkcióra (jelenetre) állíthat be, majd egyszerűen aktiválhatja. Otthoni mozi estet tervez? Egyetlen gombnyomással egyidejűleg leengedheti a redőnyöket, tompíthatja a szoba fényeit és kikapcsolhatja a légkondicionálót. 

 Minden egyes gomb három érintési módot ismer fel - a szokásos egyszeri nyomást, dupla koppintást vagy a gomb hosszabb ideig történő nyomva tartást. Így összesen 12 kombinációt kap az otthona beállításához és kényelmes vezérléséhez.

 

 12 gyakori beállítás a maximális kényelemért

 Hogyan érdemes automatizálni az ismétlődő háztartási tevékenységeket a nagyobb kényelem elérése érdekében? Az IP-2004ZB szcenárió kapcsolóval egyszerű a válasz, és biztosan számos olyan helyzetet talál, ahol sikeresen használhatja.

  • Aludni készül? Egyetlen gombnyomással lekapcsolhatja a szobában lévő összes lámpát, lehúzhatja a redőnyöket és beállíthatja a termosztátot ideális hőmérsékletre a pihentető alvás érdekében.
     
  • Munkába indul? Egyetlen gomb megnyomásával lekapcsolhatja a házban a világítást, aktiválhatja a biztonsági érzékelőket és IP kamerákat, és egy kiválasztott időintervallum után elindíthatja az ajtózár automatikus működését.
     
  • Otthoni mozizásra készül? Egyetlen gombnyomással bekapcsolhatja a nappali hangulatvilágítását, lekapcsolhatja a főfényt és lehúzhatja a redőnyöket a zavartalan szórakozás érdekében. 

      Minden beállítás és kezelés a telefonján található okos EMOS GoSmart alkalmazáson keresztül történik, amely Android és iOS mobiltelefonokra egyaránt elérhető.

 

 Megbízható kommunikáció a ZigBee protokollal


 Az IP-2004ZB szcenárió kapcsolót az otthoni WIFI hálózattal összekapcsolt ZigBee átjáró segítségével tudja más otthoni okos eszközökhöz csatlakoztatni. Az egyes jelenetek beállításához használja az EMOS GoSmart mobilalkalmazást.

 A készülékek a modern ZigBee protokoll segítségével kommunikálnak egymással, amely magas szintű biztonságáról és stabilitásáról ismert. Garantáljuk, hogy okoseszközei mindig zökkenőmentesen fognak működni, és védve lesznek a hackertámadásoktól.

 A ZigBee protokollal működő eszközök magas hatékonyságának és alacsony energiafogyasztásának köszönhetően a vezérlőt működtető CR2430-as elem élettartama rendkívül hosszú, így nincs szükség az elektromos hálózathoz való csatlakozásra.

 

 

 Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerbe


 Hozzon létre saját okos otthont az EMOS GoSmart és más, a TUYA platformmal kompatibilis okos eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységeik automatizálását, és vezérelje őket távolról egy teljesen lokalizált és felhasználóbarát mobilalkalmazással.

 Hagyja, hogy otthona gondoskodjon saját magáról, és több időt szánhat szeretteire és érdeklődési körére.

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H5016
Termékszám 3069050160
EAN 8592920121559
termék IP intelligens szcenárió kapcsoló
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll Zigbee 3.0
támogatott OS Android, iOS
csatlakoztathatóság ZigBee 2,4 GHz
a csatlakoztatott ügyfelek maximális száma
hangalapú asszisztensek általi vezérlés nem
párosítás automata, manuális
alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven
szélesség 86 mm
mélység 86 mm
magasság 13 mm
súly
használat automatizáció
a vezérlőgombok száma 4
táplálás CR 2430 3 V
tartozék tápegység nem
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok