Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Standard connecting systems Standard LED sorolható füzér, villogó – jégcsapok, 2,5 m, kültéri, hideg fehér

Standard LED sorolható füzér, villogó – jégcsapok, 2,5 m, kültéri, hideg fehér

Cikkszám D1CC02
Táp ellátást igényel
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2024. jún. 17. Nálad
6 890 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY2001
12 óra világítás esetén 4,20 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Világítson fel minden alkalmat!

A LED-es fénysztalaktitok (jégcsapok) a világítás összekötésére szolgáló "kétdimenziós" megoldások egyike. Ezzel a formavilágítással minden egyes LED-lámpás láncon lógó lánc különböző hosszúságú, és egy természetes cseppkő benyomását kelti. Az ilyen típusú láncok összekapcsolásával díszítheti a lépcsőházakat, korlátokat, világíthat az ablakokba, vagy felakaszthatja őket az erkélyekről. Kipróbálhatja kevésbé hagyományos felhasználásukat is, és kapura, kerítésre vagy kapura helyezheti őket. A lámpák a ház nyeregtetőjén is kiemelkednek. A láncokat összekapcsolhatja és kombinálhatja a CONNECT SYSTEM STANDARD rendszer más LED-es világítóelemeivel.

Az modern és energiatakarékos LED chipek használatának köszönhetően ezek a világítási rendszerek nem terhelik meg Önt anyagilag, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalommal.

Az modern és energiatakarékos LED chipek használatának köszönhetően ezek a világítási rendszerek nem terhelik meg Önt anyagilag és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalommal.

Színek minden eseményhez

A CONNECT SYSTEM STANDARD LED jégcsapok 2,5 m hosszúságban és 0,9 m magasságban kaphatók. Ha a háza külsejéhez vagy belsejéhez legjobban illő színt keresi, választhat meleg fehér, hideg fehér vagy színkombinációk közül, egy láncon több színű LED-lámpákkal.

A normál világítási mód mellett villogó és pulzáló változatok közül is választhat a cseppkövekhez. A pulzáló cseppköveken a fények színe fokozatosan változik, míg a villogó cseppköveken a színátmenet azonnali.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

A megvásárolt lánc hosszát szeretné növelni? Elkezdte a háza vagy a belső terek díszítését, és tervezte, hogy egy idő után bővíti vagy megváltoztatja? A CONNECT SYSTEM STANDARD egyszerű és gyors! A műanyag átkötőknek köszönhetően további láncokat is könnyen csatlakoztathat a tápegység maximális kapacitásáig.

CONNECT SYSTEM STANDARD

A CONNECT SYSTEM STANDARD csatlakozórendszer IP44-es védettségének köszönhetően beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, de csak a szezonban, nem egész évben. Ennek a csatlakozórendszernek az előnye a többféle színű LED-es fényelemek (C) széles választéka. Bár a legnépszerűbb karácsonyi fény a lánc, az összekötő rendszerben saját tervezési preferenciáinak megfelelően választhat cseppkövek, függönyök, hálók vagy csillagok közül a karácsonyfa tetejére. Egyetlen tápegységről (A) akár 800 LED-es lámpa is táplálható hosszabbító kábelekkel, hubokkal (B) és LED fényelemekkel (C).

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM STANDARD egyes LED-es fényelemei (C) összekapcsolhatók, kombinálhatók és elágazhatók és díszíthetők akár távoli helyeken is a hosszabbító kábelek és elosztók (B) segítségével. A CONNECT SYSTEM további komponensekkel történő fokozatos bővítésével professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. A LED-világítás összekapcsolása így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

 

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D1CC02
Termékszám 1550012004
EAN 8592920094785
termék jégcsap
fény színe hideg fehér
méretek 2,5 × 0,9 m
funkció világít/villog
forma klasszikus
használat kültéri és beltéri
időzítő nincs megadva
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter (nem a csomag része)
LED-ek száma 100
LED-ek közötti távolság 10 cm
LED mérete 5 mm
tápvezeték hossza 10 cm
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe átlátszó
fogyasztás max. 5 W
bemeneti feszültség 30 V DC
kimeneti feszültség nincs megadva
csatlakoztatási lehetőség igen
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag PVC
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok