Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Standard connecting systems Standard LED sorolható karácsonyi csillag, 28,5 cm, kültéri és beltéri, meleg fehér

Standard LED sorolható karácsonyi csillag, 28,5 cm, kültéri és beltéri, meleg fehér

Cikkszám D1ZW01
Táp ellátást igényel
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2024. jún. 17. Nálad
6 390 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY2379
12 óra világítás esetén 0,38 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Világítson fel minden alkalmat!

A LED-csillagfények a világítás összekötésének egyik "kétdimenziós" megoldása. A csillag alakú láncban a LED-lámpákkal ellátott láncok egy drótszerkezet köré tekerednek, hogy kettős csillagot alkossanak. Használhatja őket a karácsonyfák tetejének díszítésére kültéren és bentéren egyaránt. A LED csillagfények más CONNECT SYSTEM STANDARD világítóelemekhez is csatlakoztathatók.

Az modern és energiatakarékos LED chipek használatának köszönhetően ezek a világítási rendszerek nem terhelik Önt anyagilag, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalommal.

Színek minden eseményre

A CONNECT SYSTEM STANDARD LED Star Lights 25,5 × 28,5 cm-es méretben kapható, és 30 LED-es fényt tartalmaz. Ha azt a színt keresi, amely a legjobban illeszkedik otthona külső vagy belső teréhez, akkor választhat a meleg fehér vagy a hideg fehér közül.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

A megvásárolt lánc hosszát szeretné növelni? Elkezdte a háza vagy a belső terek díszítését, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne? A CONNECT SYSTEM STANDARD rendszerrel egyszerű és gyors! A műanyag átkötőknek köszönhetően további láncokat is könnyen csatlakoztathat a tápegység maximális kapacitásáig.

CONNECT SYSTEM STANDARD

A CONNECT SYSTEM STANDARD csatlakozórendszer IP44-es védettségének köszönhetően beltéri és kültéri használatra is alkalmas, de csak a szezonban, nem egész évben. Ennek a csatlakozórendszernek az előnye a többféle színben kapható LED-es fényelemek(C) széles választéka. Bár a legnépszerűbb karácsonyi fény a lánc, az összekötő rendszerben a karácsonyfa tetejére cseppkövek, függönyök, hálók vagy csillagok közül választhatsz a saját dizájn preferenciáidnak megfelelően. Egyetlen tápegységről(A), amely hosszabbító kábelekre, hubokra(B) és LED fényelemek(C) akár 800 LED-lámpát is képesek táplálni.

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM STANDARD egyes LED-es fényelemei (C) összekapcsolhatók, kombinálhatók, valamint hosszabbító kábelek és elosztók (B) használatával elágazhatók és díszíthetők velük akár távoli helyeken is. A CONNECT SYSTEM további komponensekkel történő fokozatos bővítésével professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. A LED-világítás összekapcsolása így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

 

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D1ZW01
Termékszám 1550010006
EAN 8592920094730
termék connect csillag
fény színe meleg fehér
méretek 28,5 × 25,5 cm
funkció világít
forma klasszikus
használat kültéri és beltéri
időzítő nincs megadva
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter (nem a csomag része)
LED-ek száma 30
LED-ek közötti távolság nincs megadva
LED mérete 3 mm (nano)
tápvezeték hossza 0,3 m
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe átlátszó
fogyasztás max. 4 W
bemeneti feszültség 30 V DC
kimeneti feszültség nincs megadva
csatlakoztatási lehetőség igen
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag fém
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok