Főoldal Karácsonyi világítás Standard connecting systems Standard LED sorolható karácsonyi füzér, 10 m, kültéri és beltéri, lila

Standard LED sorolható karácsonyi füzér, 10 m, kültéri és beltéri, lila

Cikkszám D1AF01
Táp ellátást igényel
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2023. jún. 1. Nálad
5 890 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Termék leírás

ZY1930
12 óra világítás esetén 4,20 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Fényt ad minden alkalomra!

A CONNECT SYSTEM STANDARD LED-es fényláncokat különösen nagyra értékeljük a ház kerületének díszítésekor, gerendák, erkélyek, kültéri pavilonok, fészerek, kerítések és ereszcsatornák díszítésére. Természetesen nem szabad megfeledkezni a kertben lévő fákról sem, ahol kétféleképpen lehet díszíteni. Hagyományos spirális díszítés, azaz felülről lefelé, vagy az egyre népszerűbb függőleges díszítés, amikor a fa tetejére láncot erősítünk, és leeresztjük. A láncok összekapcsolhatók egymással és kombinálhatók más CONNECT SYSTEM STANDARD LED fényelemekkel.

A modern és energiatakarékos LED chipek használatának köszönhetően ezek a világítási rendszerek nem terhelik Önt anyagilag, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalommal.

Színek minden eseményhez

A CONNECT SYSTEM STANDARD LED-es fényláncok 5 m vagy 10 m hosszúságban kaphatók. Ha azt a színt keresi, amely a legjobban illeszkedik otthona külső vagy belső teréhez, választhat a meleg fehér, hideg fehér, kék, zöld, piros, lila vagy a többszínű közül, amely több színű LED-lámpát kombinál egy láncon.

A normál világítási mód mellett a láncokhoz villogó modelleket is választhat.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

A megvásárolt lánc hosszát szeretné növelni? Elkezdte a háza vagy a belső tér díszítését, és egy idő után bővíteni vagy megváltoztatni kívánja? A CONNECT SYSTEM STANDARD gyors és egyszerű! A műanyag átkötőknek köszönhetően könnyedén csatlakoztathat további láncokat a tápegység maximális kapacitásáig.

TIPP! Így egyszerre akár 80 méternyi fényláncot is táplálhat egy aljzatból.

Az átkötésnek köszönhetően egyidejűleg akár 80 méternyi fényláncot is táplálhat.

CONNECT SYSTEM STANDARD

A CONNECT SYSTEM STANDARD csatlakozórendszer IP44-es védettségének köszönhetően beltéri és kültéri használatra is alkalmas, de csak a szezonban, nem egész évben. Ennek a csatlakozórendszernek az előnye a többféle színben kapható LED-es fényelemek(C) széles választéka. Bár a legnépszerűbb karácsonyi fény a lánc, az összekötő rendszerben a karácsonyfa tetejére cseppkövek, függönyök, hálók vagy csillagok közül választhatsz a saját dizájn preferenciáidnak megfelelően. Egyetlen tápegységről (A) hosszabbító kábelekre, hubokra (B) és LED fényelemek (C) akár 800 LED-lámpát is képesek táplálni.

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM STANDARD egyes LED-es fényelemei (C) összekapcsolhatók, kombinálhatók és a hosszabbító kábelek és elosztók (B) használatával akár elágazhatók és díszíthetők velük akár távoli helyeken is. A CONNECT SYSTEM további komponensekkel fokozatosan bővítve professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. A LED-világítás összekapcsolása így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám D1AF01
Termékszám 1550015003
EAN 8592920094884
termék lánc
fény színe lila
méretek 10 m
funkció világít
forma klasszikus
használat kültéri és beltéri
időzítő nincs megadva
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter (nem a csomag része)
LED-ek száma 100
LED-ek közötti távolság 10 cm
LED mérete 5 mm
tápvezeték hossza 10 cm
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe fekete
fogyasztás max. 5 W
bemeneti feszültség 30 V DC
kimeneti feszültség nincs megadva
csatlakoztatási lehetőség igen
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag PVC
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok