Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Standard connecting systems Standard LED sorolható karácsonyi füzér, 5 m, kültéri és beltéri, meleg fehér

Standard LED sorolható karácsonyi füzér, 5 m, kültéri és beltéri, meleg fehér

Cikkszám D1AW02
Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2024. júl. 25. Nálad
3 690 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY1439
12 óra világítás esetén 0,29 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Fényt ad minden alkalomra!

A CONNECT SYSTEM STANDARD LED-es fényláncokat különösen nagyra értékeljük a ház kerületének díszítésekor, gerendák, erkélyek, kültéri pavilonok, fészerek, kerítések és ereszcsatornák díszítésére. Természetesen nem szabad megfeledkezni a kertben lévő fákról sem, ahol kétféleképpen lehet díszíteni. Hagyományos spirális díszítés, azaz felülről lefelé, vagy az egyre népszerűbb függőleges díszítés, amikor a fa tetejére láncot erősítünk, és leeresztjük. A láncok összekapcsolhatók egymással és kombinálhatók más CONNECT SYSTEM STANDARD LED fényelemekkel.

A modern és energiatakarékos LED chipek használatának köszönhetően ezek a világítási rendszerek nem terhelik Önt anyagilag, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalommal.

Színek minden eseményhez

A CONNECT SYSTEM STANDARD LED-es fényláncok 5 m vagy 10 m hosszúságban kaphatók. Ha azt a színt keresi, amely a legjobban illeszkedik otthona külső vagy belső teréhez, választhat a meleg fehér, hideg fehér, kék, zöld, piros, lila vagy a többszínű közül, amely több színű LED-lámpát kombinál egy láncon.

A normál világítási mód mellett a láncokhoz villogó modelleket is választhat.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

A megvásárolt lánc hosszát szeretné növelni? Elkezdte a háza vagy a belső tér díszítését, és egy idő után bővíteni vagy megváltoztatni kívánja? A CONNECT SYSTEM STANDARD gyors és egyszerű! A műanyag átkötőknek köszönhetően könnyedén csatlakoztathat további láncokat a tápegység maximális kapacitásáig.

TIPP! Így egyszerre akár 80 méternyi fényláncot is táplálhat egy aljzatból.

Az átkötésnek köszönhetően egyidejűleg akár 80 méternyi fényláncot is táplálhat.

CONNECT SYSTEM STANDARD

A CONNECT SYSTEM STANDARD csatlakozórendszer IP44-es védettségének köszönhetően beltéri és kültéri használatra is alkalmas, de csak a szezonban, nem egész évben. Ennek a csatlakozórendszernek az előnye a többféle színben kapható LED-es fényelemek(C) széles választéka. Bár a legnépszerűbb karácsonyi fény a lánc, az összekötő rendszerben a karácsonyfa tetejére cseppkövek, függönyök, hálók vagy csillagok közül választhatsz a saját dizájn preferenciáidnak megfelelően. Egyetlen tápegységről (A) hosszabbító kábelekre, hubokra (B) és LED fényelemek (C) akár 800 LED-lámpát is képesek táplálni.

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM STANDARD egyes LED-es fényelemei (C) összekapcsolhatók, kombinálhatók és a hosszabbító kábelek és elosztók (B) használatával akár elágazhatók és díszíthetők velük akár távoli helyeken is. A CONNECT SYSTEM további komponensekkel fokozatosan bővítve professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. A LED-világítás összekapcsolása így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D1AW02
Termékszám 1550010001
EAN 8592920094686
termék lánc
fény színe meleg fehér
méretek 5 m
funkció világít
forma klasszikus
használat kültéri és beltéri
időzítő nincs megadva
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter (nem a csomag része)
LED-ek száma 50
LED-ek közötti távolság 10 cm
LED mérete 5 mm
tápvezeték hossza 10 cm
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe fekete
fogyasztás max. 3 W
bemeneti feszültség 30 V DC
kimeneti feszültség nincs megadva
csatlakoztatási lehetőség igen
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag PVC
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok