Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Standard connecting systems Standard LED sorolható karácsonyi füzér – háló, 1,5x2 m, kültéri, meleg fehér

Standard LED sorolható karácsonyi füzér – háló, 1,5x2 m, kültéri, meleg fehér

Cikkszám D1DW01
Táp ellátást igényel
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2024. júl. 18. Nálad
10 190 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY1443
12 óra világítás esetén 0,38 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Fényt minden alkalomra!

A LED-es fényrácsok a világítás összekapcsolásának egyik "kétdimenziós" megoldása. A lánc alakú hálóban a LED-lámpákkal ellátott lógó láncok sakktáblamintában kapcsolódnak egymáshoz. Az összekötő háló a kerti cserjéknél és a fák koronáinál tűnik ki leginkább. Használhatod őket erkélyek, tetők, házfalak, pergolák és kerítések gazdag díszítésére is. A láncok összekapcsolhatók és kombinálhatók más CONNECT SYSTEM STANDARD LED világítóelemekkel.

Az modern és energiatakarékos LED chipek használatának köszönhetően ezek a világítási rendszerek nem terhelik meg Önt anyagilag és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalommal.

Színek minden eseményhez

A CONNECT SYSTEM STANDARD LED-es fényrácsok 2 × 1,5 m méretben kaphatók, és 160 LED-es lámpát tartalmaznak. Ha olyan színt keres, amely a legjobban illeszkedik otthona külső vagy belső teréhez, választhat a meleg fehér vagy a hideg fehér közül.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

A megvásárolt lánc hosszát szeretné növelni? Elkezdte a háza vagy a belső terek díszítését, és tervezte, hogy egy idő után bővíti vagy megváltoztatja? A CONNECT SYSTEM STANDARD egyszerű és gyors! A műanyag átkötőknek köszönhetően további láncokat is könnyen csatlakoztathat a tápegység maximális kapacitásáig.

CONNECT SYSTEM STANDARD

A CONNECT SYSTEM STANDARD csatlakozórendszer IP44-es védettségének köszönhetően beltéri és kültéri használatra is alkalmas, de csak a szezonban, nem egész évben. Ennek a csatlakozórendszernek az előnye a többféle színben kapható LED-es fényelemek(C) széles választéka. Bár a legnépszerűbb karácsonyi fény a lánc, az összekötő rendszerben a karácsonyfa tetejére cseppkövek, függönyök, hálók vagy csillagok közül választhatsz a saját dizájn preferenciáidnak megfelelően. Egyetlen tápegységről(A), amely hosszabbító kábelekre, hubokra(B) és LED fényelemek(C) akár 800 LED-lámpát is képesek táplálni.

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM STANDARD egyes LED-es fényelemei (C) összekapcsolhatók, kombinálhatók, valamint hosszabbító kábelek és elosztók (B) használatával elágazhatók és díszíthetők velük akár távoli helyeken is. A CONNECT SYSTEM további elemeivel fokozatosan bővítve professzionális és széleskörű világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. A LED-világítás összekapcsolása így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

 

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D1DW01
Termékszám 1550010005
EAN 8592920094723
termék háló
fény színe meleg fehér
méretek 2 × 1,5 m
funkció világít
forma klasszikus
használat kültéri és beltéri
időzítő nincs megadva
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter (nem a csomag része)
LED-ek száma 160
LED-ek közötti távolság 10 cm
LED mérete 5 mm
tápvezeték hossza 10 cm
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe fekete
fogyasztás max. 4 W
bemeneti feszültség 30 V DC
kimeneti feszültség nincs megadva
csatlakoztatási lehetőség igen
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag PVC
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok