Főoldal Magasfrekvenciás technológia, antennák Antennák Szobaantenna CITY FABRI-C200, DVB-T2, DAB, LTE/4G/5G szűrő

Szobaantenna CITY FABRI-C200, DVB-T2, DAB, LTE/4G/5G szűrő

Cikkszám J0687
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.

Javasolt termékek

1 990
Ft
Raktáron
1 490
Ft
Raktáron
2 590
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Modern szobaantenna

Az EMOS szürke-fekete EM-HF10 szobaantennája meggyőzően alátámasztja, hogy egy antenna is lehet dizájnos. A modern külső azonban korántsem az egyetlen előnye ennek az antennának. Az antenna alkalmas a ma már szabványnak tekinthető DVB-T és DVB-T2 adás vételére. Ráadásul lehetővé teszi, hogy kedvenc adásainkat Full HD minőségben élvezhessük.

Tévézés kompromisszumok nélkül

Nem kell tévézés közben elviselnünk az interferenciát és a mobilszolgáltatók zavaró hatását. Az antenna külső, alacsony zajszintű erősítővel büszkélkedhet külön tápegységgel, valamint LTE és 5G szűrővel is. Mindig számíthat a tökéletes képre és hangra.

360°-os vételi szög

Hova helyezzük és merre irányítsuk az antennát, hogy jól működjön? Erre a kérdésre igazán egyszerű a válasz – bárhova és akármerre. Az antenna ugyanis 360°-os vételi szögben képes venni az adást vertikális és horizontális polarizációval.

Falra vagy polcra, lakásba vagy lakókocsiba

A szobaantennát úgy tervezték, hogy beltéren bárhova elhelyezhető legyen. Praktikus talpával feltehetjük a szekrény tetejére vagy egy polcra. Vagy akár egyszerűen a falra is akaszthatjuk. Használhatjuk lakásban vagy házban, lakókocsiban vagy lakóautóban. Az antenna telepítése az adótól 0-25 km távolságra ajánlott.

Univerzális tápellátás adapterrel

Az antennát univerzális USB adapterének köszönhetően ott is használhatjuk, ahol nincsen klasszikus, 230 V hálózati csatlakozás. Akár egy hajó fedélzetén is. A tápegységet a csomag tartalmazza. Az antenna tápellátása set-top boxról is biztosítható.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám J0687
Termékszám 2702027000
EAN 8592920091180
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok