Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Magasfrekvenciás technológia, antennák Antennák Szobaantenna EM-HF20, 0–25 km, DVB-T2, DAB, LTE/4G/5G szűrő

Szobaantenna EM-HF20, 0–25 km, DVB-T2, DAB, LTE/4G/5G szűrő

Cikkszám J0688
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.

Javasolt termékek

1 990
Ft
Raktáron
1 490
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

 
 

Szobaantenna bármilyen stílusú szobabelsőhöz

Az antennák tervezése során az EMOS nem csak a funkcionalitásra gondol, hanem a külsőre is. Ezt alátámasztja a 215 x 210 x 15 mm méretű EM-HF20 szobaantenna is. Szürke-fekete, modern kialakítása révén bármilyen szobabelsőbe illik. Az antennával a DVB-T és DVB-T2 szabványú adókat tudjuk venni, és kedvenc műsorunkat akár Full HD minőségben is élvezhetjük.

 

Zajmentes kép és hang

Előfordult már Önnel is, hogy interferencia vagy mobilszolgáltatók zavarták meg tévézését? Ezzel a szobaantennával nem kell többé elviselnie a kellemetlen zavaró hatásokat! Külső, alacsony zajszintű erősítővel rendelkezik különálló tápegységgel, valamint LTE és 5G szűrővel is.

 

Talpára állítható vagy falra akasztható

A modern szobaantenna további előnye sokrétű elhelyezhetősége. Támogatja a horizontális és vertikális polarizációt valamint a 360°-os vételi szöget. Praktikus talpának köszönhetően polcra állíthatjuk vagy szekrény tetejére, de akár a falra is felakaszthatjuk.

 

Lakókocsiban és lakóautóban is elhelyezhető

És hogy ne csak otthon tévézhessünk, használható lakókocsiban vagy lakóautóban is. Az antenna telepítése az adótól 0-25 km távolságra ajánlott.

 

Tápellátás USB adapterrel, amely a csomag része

Az antennának tartozéka egy USB adapteres tápegység. Mi az előnye ennek az univerzális adapternek? Segítségével ott is használhatjuk az antennát, ahol nincsen 230 V hálózati feszültség, azaz például hajón vagy lakókocsiban. További lehetőség a tápellátás set-top boxról történő biztosítása.

 
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám J0688
Termékszám 2702028000
EAN 8592920091197
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok