Főoldal Karácsonyi világítás Standard connecting systems T-elosztó sorolható Standard fény füzérekhez, átlátszó, kültéri és beltéri

T-elosztó sorolható Standard fény füzérekhez, átlátszó, kültéri és beltéri

Cikkszám D1ZT01
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. jan. 31. Nálad
1 434 Ft
40% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: MINUSZ40
2 390 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

4 374 Ft a kóddal MINUSZ40
7 290
Ft
Raktáron
1 254 Ft a kóddal MINUSZ40
2 090
Ft
Raktáron
3 714 Ft a kóddal MINUSZ40
6 190
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

ZY2276

Bővített leírás

Fényt minden alkalomra!

A CONNECT SYSTEM rendszerekben nélkülözhetetlen helyet foglalnak el a hosszabbító kábelek és elosztók. Használhatja őket különösen a távoli helyek áramellátására, amelyeket meg kíván világítani, vagy az áramellátás vagy a LED-es fényláncok több irányba történő elágazására. 

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

Megnövelné a lánc hosszát, vagy hosszabbító kábelhez vagy hubhoz szeretné csatlakoztatni? Elkezdte a háza vagy a belső terek díszítését, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne? A CONNECT SYSTEM STANDARD és PROFI rendszerrel a műanyag jumperek segítségével egyszerű és gyors!

CONNECT SYSTEM STANDARD & & PROFI

Függetlenül attól, hogy karácsonyi otthoni dekorációról van szó, vagy esküvőkön és partikon varázslatos hangulatot teremt. A CONNECT SYSTEM csatlakozó lámpák STANDARD és PROFI változatban végtelen dekorációs lehetőségeket kínálnak. Az alapelemek a tápegységek (A), hosszabbító kábelek és elosztók (B) és világítási elemek (C), amelyek összekapcsolhatók és kombinálhatók. Ez a fajta világítás ideális választás látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő.

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM egyes LED-es fényelemei (C) a STANDARD és PROFI változatokban összekapcsolhatók, összekapcsolhatók és elágazhatók és díszíthetők akár távoli helyeken is a hosszabbítók és elosztók (B) segítségével. A további komponensekkel történő fokozatos bővítéssel professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. Az összekapcsolható LED-világítás így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

 

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám D1ZT01
Termékszám 1550025001
EAN 8592920094471
termék elosztó
időzítő nem
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok