Főoldal Karácsonyi világítás Standard connecting systems Tápegység Standard/Profi karácsonyi sorolható füzérekhez, kültéri és beltéri, időzítő

Tápegység Standard/Profi karácsonyi sorolható füzérekhez, kültéri és beltéri, időzítő

Cikkszám D1ZB05
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. jún. 1. Nálad
6 190 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

Világítson be minden alkalmat!

Mielőtt elkezdené megvásárolni az egyes LED-láncokat, ne felejtsen el beszerezni egy tápadaptert, amely lehetővé teszi, hogy a lámpákat a hálózatra csatlakoztassa. Az adaptert kültéri és beltéri használatra tervezték, és IP44-es védettségű. Talál időzítővel és anélkül, távirányítóval ellátott változatokat.

A modern és energiatakarékos LED chipek használata miatt a világítási rendszerek nem kerülnek Önnek pénzügyi költségbe, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalommal.

A világítási rendszerek nem kerülnek Önnek pénzügyi költségbe, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalomra.

Adapter minden alkalmazáshoz

Egy adapter a CONNECT SYSTEM STANDARD legfeljebb 800 LED-es lámpához vagy a CONNECT SYSTEM PROFI 500 LED-es lámpához csatlakoztatható.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

A megvásárolt lánc hosszát szeretné növelni? Elkezdte a háza vagy a belső terek díszítését, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne? A CONNECT SYSTEM STANDARD és a PROFI Szerű és gyors! A műanyag átkötőknek köszönhetően további láncokat is könnyen csatlakoztathat a tápegység maximális kapacitásáig.

CONNECT SYSTEM STANDARD & & PROFI

Függetlenül attól, hogy karácsonyi otthoni dekorációról van szó, vagy esküvőkön és partikon varázslatos hangulatot teremt. A CONNECT SYSTEM csatlakozó lámpák STANDARD és PROFI változatban végtelen dekorációs lehetőségeket kínálnak. Az alapelemek a tápegységek (A), hosszabbító kábelek, megszakítók (B) és világítási elemek (C), amelyek összekapcsolhatók és kombinálhatók. Ez a fajta világítás ideális választás látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő.

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM egyes LED-es fényelemei (C) a STANDARD és PROFI változatban összekapcsolhatók, kombinálhatók és elágazhatók és díszíthetők akár távoli helyeken is a hosszabbítók és elosztók (B) segítségével. A további komponensekkel történő fokozatos bővítéssel professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. Az összekapcsolható LED-világítás így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

 

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D1ZB05
Termékszám 1550015012
EAN 8592920110782
termék adapter
időzítő igen
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

A tápegység értékei 30V és 12W, az 1V-os különbség nem lényeges. A csak egy világítási móddal rendelkező láncok ezzel az adapterrel működnek.

A villogó funkcióval rendelkező láncok vagy a többfunkciós láncok nem használhatók, mivel az adapter megfordítja a polaritást. Előfordulhat, hogy minden második LED világítani fog.

A forrást a kapcsolóórában is elhelyezheti, és a fényt igény szerint programozhatja. 

A hálózati csatlakoztatás után a láncok bekapcsolt állapotban vannak és világítanak, így nem kell megnyomni az időzítő gombját. 

Igen, ez az adapter rendelkezik memóriával.