Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Standard connecting systems Tápegység Standard/Profi karácsonyi sorolható füzérekhez, kültéri és beltéri, időzítő

Tápegység Standard/Profi karácsonyi sorolható füzérekhez, kültéri és beltéri, időzítő

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. máj. 23. Nálad
5 990 Ft

Javasolt termékek

Leírás

Bővített leírás

Világítson be minden alkalmat!

Mielőtt elkezdené megvásárolni az egyes LED-láncokat, ne felejtsen el beszerezni egy tápadaptert, amely lehetővé teszi, hogy a lámpákat a hálózatra csatlakoztassa. Az adaptert kültéri és beltéri használatra tervezték, és IP44-es védettségű. Talál időzítővel és anélkül, távirányítóval ellátott változatokat.

A modern és energiatakarékos LED chipek használata miatt a világítási rendszerek nem kerülnek Önnek pénzügyi költségbe, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalommal.

A világítási rendszerek nem kerülnek Önnek pénzügyi költségbe, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalomra.

Adapter minden alkalmazáshoz

Egy adapter a CONNECT SYSTEM STANDARD legfeljebb 800 LED-es lámpához vagy a CONNECT SYSTEM PROFI 500 LED-es lámpához csatlakoztatható.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

A megvásárolt lánc hosszát szeretné növelni? Elkezdte a háza vagy a belső terek díszítését, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne? A CONNECT SYSTEM STANDARD és a PROFI Szerű és gyors! A műanyag átkötőknek köszönhetően további láncokat is könnyen csatlakoztathat a tápegység maximális kapacitásáig.

CONNECT SYSTEM STANDARD & & PROFI

Függetlenül attól, hogy karácsonyi otthoni dekorációról van szó, vagy esküvőkön és partikon varázslatos hangulatot teremt. A CONNECT SYSTEM csatlakozó lámpák STANDARD és PROFI változatban végtelen dekorációs lehetőségeket kínálnak. Az alapelemek a tápegységek (A), hosszabbító kábelek, megszakítók (B) és világítási elemek (C), amelyek összekapcsolhatók és kombinálhatók. Ez a fajta világítás ideális választás látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő.

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM egyes LED-es fényelemei (C) a STANDARD és PROFI változatban összekapcsolhatók, kombinálhatók és elágazhatók és díszíthetők akár távoli helyeken is a hosszabbítók és elosztók (B) segítségével. A további komponensekkel történő fokozatos bővítéssel professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. Az összekapcsolható LED-világítás így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

 

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D1ZB05
Termékszám 1550015012
EAN 8592920110782
termék adapter
időzítő igen
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
4 értékelések

 • 100%
  Gábor
  Megrendelt 2023. dec. 25.
 • 100%
  Kata
  Megrendelt 2023. dec. 20.
  Rendeltetés szerint működik.
 • 100%
  Sebestyén Péter
  Megrendelt 2023. nov. 19.
  Átgondolt termékcsalád, jó minőségű kivitelezéssel.
 • 100%
  György
  Megrendelt 2023. nov. 3.
  Remélem hosszú élettartamú lesz
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A tápegység értékei 30V és 12W, az 1V-os különbség nem lényeges. A csak egy világítási móddal rendelkező láncok ezzel az adapterrel működnek.

A villogó funkcióval rendelkező láncok vagy a többfunkciós láncok nem használhatók, mivel az adapter megfordítja a polaritást. Előfordulhat, hogy minden második LED világítani fog.

A forrást a kapcsolóórában is elhelyezheti, és a fényt igény szerint programozhatja. 

A hálózati csatlakoztatás után a láncok bekapcsolt állapotban vannak és világítanak, így nem kell megnyomni az időzítő gombját. 

Az alap Standart készlet egyszerűen ragyog.
A meleg fehér színhőmérséklet 2000K-3500K tartományban van, az új és a régóta használt láncok között eltérések lehetnek.
Igen, a láncok, tápegységek, STANDARD és PROFI kábelek szabadon kombinálhatók.

A LED-diffúzor nem cserélhető ki egyetlen LED-lánc terméken sem.

A PROFI sorozatban a villogó láncok csúcsa miatt maximum 500 LED csatlakoztatható. Ennél többet nem használnék.

 • az év 365 napján kültéri használatra alkalmasak, a kábel nem romlik annyira az időjárás hatására
 • 7 mm-es műanyag diffúzorral rendelkeznek
 • a kábel anyaga gumi

A STANDART sorozathoz akár 800 LED-et is csatlakoztathat - ezek kültéri kábelezésre is alkalmasak, de nem olyan tartósak, mint a PROFI sorozatú láncok, a kábel anyaga műanyag.