Főoldal Kapucsengők Vezeték nélküli kapucsengők Vezeték nélküli csengő, elem nélküli P5750

Vezeték nélküli csengő, elem nélküli P5750

Cikkszám P5750
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 1. Nálad
8 990 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

Nem marad le több látogatásról

Szüksége van egy kapucsengőre, és egyszerű és funkcionális megoldást keres? Szabadságot szeretne a gomb és a csengő elhelyezésében? Akkor a P5750 vezeték nélküli kapucsengő az a termék, amelyet keres. Egyaránt alkalmas otthoni használatra, de irodában, üzletben vagy lakásban is kiválóan használható. Amellett, hogy készen áll a kényelmes és egyszerű telepítésre, 10 rövid, nem feltűnő dallammal fog kedveskedni Önnek. Az állítható csengőhangerő még 110 dB-ig gondoskodik arról, hogy ne maradjon le egyetlen látogatóról sem.
Nem kell azon aggódnia, hogy hova helyezze el a vízálló gombot, amely akár 150 m-re is elérheti a csengőt. Örömmel fogja tudni, hogy további gombokat párosíthat a csengőhöz, amelyek az "öntanuló" funkciónak köszönhetően nem zavarják a közelben lévő más csengőket.

Elérés és párosítás

Nagy távolság van a kaputól a vevőegységig? A csengő akár 150 m távolságból is értesítheti Önt az érkező látogatóról a gombon és a csengőn is megjelenő optikai jelzéssel ellátott érdekes dallamok egyikével. Az igényes felhasználókat az is örömmel tölti el, hogy más vevőkészülékek és gombok is párosíthatók a rendszerrel.

Melódia és hangerő az ízlésednek megfelelően

Még egy csengő is feldobhatja a hangulatodat. A csengőre 10 rövid és nem feltűnő dallam közül választhat egyet. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet az előre beállított dallamok közül. Annak érdekében, hogy a csengő hangja mindig kellemes legyen az Ön számára, az 5 hangerőszint egyikét is beállíthatja 110 dB-ig.

A víz nem zavarja

Az IP44-es besorolású kapucsengő gomb teljesen felkészült a rossz időjárás hatásaira is. Az ajtóra vagy a kapura is elhelyezhető. A készlet rendelkezik az úgynevezett "öntanuló" funkcióval - a csengő képes saját párosítási kódot generálni, amelyet a gomb megkap és tárol a memóriájában. A szerelvény így további gombokkal bővíthető.  

Nem igényel elemet

A kapucsengő gomb 433,92 MHz-es frekvenciájú rádióhullámokon keresztül kommunikál. És mindezt akkumulátor nélkül is megteheti, így nem kell cserélni. Hogyan működhet a gomb elem nélkül? A csengőnek küldött jelzéshez szükséges energiát maga a gomb megnyomása hozza létre. Végre egy egyszerű és funkcionális megoldás.

Szabályozható hangerő

Az EMOS P5750 csengő öt előre beállított hangerővel rendelkezik az optimális csengetési intenzitás beállításához. Ez megakadályozza, hogy meghallja a postást, a családi látogatót, vagy éppen ellenkezőleg, minden egyes csengetésnél hevesen rángatózzon.

 

Elegáns EMOS dizájn

A modern EMOS ajtócsengő elegáns fehér és piros színben, lekerekített, elegáns formákkal. Ez a termék eredeti, közvetlenül méretre készült formatervezéssel rendelkezik. A formatervezést és a műszaki kivitelezést szakértőink tervezték a Cseh Köztársaságban (EU). Ez az egyedi forma ezért nem található meg más termékben.   

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5750
Termékszám 3402118000
EAN 8592920096963
a főegység tápellátása 230 V AC
a gomb tápellátása áramtalanított
hatótávolság 150 m
speciális funkciók elem nélküli nyomógomb
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés a csengőn igen
másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 8
tartalék (pót) nyomógomb P5750T
hangerőszabályzó igen, 5 szint
maximális csengetési hangerő 110 dB
dallamok száma 10
a vevők száma a csomagolásban 1 db
a nyomógombok száma a csomagolásban 1 db
szín piros
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
vízálló gomb IP44
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
jelátviteli frekvencia 433 MHz
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
csengő méretek 66 × 57 × 107 mm
nyomógomb méretek 24 × 90 × 40 mm
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

1. Helyezze be a kapucsengőt az aljzatba, és nyomja meg a párosító gombot kb. 5 másodpercig.
2. A kapucsengő LED-je világítani fog, engedje el a gombot. A csengő "öntanuló" párosítási módba lép, amely 25 másodpercig tart.
3. Nyomja meg többször a csengőn lévő dallamváltó gombot.
4. Minden egyes megnyomás után más dallam szólal meg, az utoljára hallható dallam lesz beállítva.
5. Nyomja meg a csengőgombot, a csengő megszólal.
Az eljárást az összes párosított gomb esetében követni kell

.
Igen, ez lehetséges, a csavarok benne vannak a csomagban.