Főoldal Kapucsengők Vezeték nélküli kapucsengők Vezeték nélküli csengő, elem nélküli P5750.2R

Vezeték nélküli csengő, elem nélküli P5750.2R

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
a vevők száma a csomagolásban
a nyomógombok száma a csomagolásban
szín
Raktáron
2023. dec. 13. Nálad
10 792 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ADVENT20
13 490 Ft

Javasolt termékek

3 192 Ft a kóddal ADVENT20
3 990
Ft
Raktáron
7 192 Ft a kóddal ADVENT20
8 990
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

<

Ne maradjon le a látogatókról

Szüksége van egy csengőre, és egyszerű, funkcionális megoldást keres? Szabadságot szeretne a gomb és maga a csengő elhelyezésében? A P5750 vezeték nélküli kapucsengő az Ön által keresett termék. Az otthonában, az irodában, az üzletben vagy a lakásban is kiválóan használható. Amellett, hogy kényelmes és egyszerű a telepítése, a 10 rövid, kellemes dallamot élvezni fogja. A csengetési hangerő még 110 dB-ig szabályozható, mely gondoskodik arról, hogy ne maradjon le egyetlen látogatóról sem.
Nem kell aggódnia, hogy hová helyezze el a vízálló gombot, amely akár 150 m-re is elér a csengőtől. Örülni fog annak a lehetőségnek is, hogy további gombokat párosíthat a csengőhöz, amely az "öntanuló" funkciónak köszönhetően nem zavarja a közelben lévő más csengőket.

<
<
<

Akkumulátormentes

A kapucsengő gomb rádióhullámokon keresztül kommunikál 433,92 MHz-es frekvencián. És mindezt akkumulátor nélkül is meg tudja tenni, így nem kell azt cserélni. Hogyan működhet a gomb elem nélkül? A csengőnek küldött jel energiáját maga a gomb megnyomása hozza létre. Végre egy egyszerű és funkcionális megoldás.

<

Hangerő

 Az EMOS P5750 kapucsengő 5 előre beállított hangerővel rendelkezik az optimális csengetési intenzitás beállításához. Ennek köszönhetően könnyen szabályozható a csenegtés hangereje.

 

<

EMOS design

A modern EMOS kapucsengő elegáns fehér és piros színben, lekerekített, praktikus külsővel lett kialakítva. Ez a termék eredeti, közvetlenül méretre készült formatervezéssel rendelkezik. A formatervezést és a műszaki kivitelezést szakértőink tervezték a Cseh Köztársaságban (EU). Ez az egyedi forma ezért nem található meg más termékben.   

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5750.2R
Termékszám 3402120000
EAN 8592920096949
a főegység tápellátása 230 V AC
a gomb tápellátása áramtalanított
hatótávolság 150 m
speciális funkciók elem nélküli nyomógomb
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés a csengőn igen
másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 8
tartalék (pót) nyomógomb P5750T
hangerőszabályzó igen, 5 szint
maximális csengetési hangerő 110 dB
dallamok száma 10
a vevők száma a csomagolásban 2 darab
a nyomógombok száma a csomagolásban 1 db
szín piros
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
vízálló gomb IP44
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
jelátviteli frekvencia 433 MHz
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
csengő méretek 66 × 57 × 107 mm
nyomógomb méretek 24 × 90 × 40 mm
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
3 értékelések

 • 100%
  Anita
  Megrendelt 2023. okt. 11.
  A termék a leírt paraméterek szerint működik.Teljesen azt hozta,amit leírtak róla.Egy udvarban lévő két külön lakásba vettük,fontos volt, hogy a második házban is működjön. A piacon lévő többi termékhez képest egyedül ez a termék tudja valóban amit leírnak róla.Bátran ajánlom bárkinek, aki vezeték nélküli csengőt keres.
 • 100%
  Névtelen
  Megrendelt 2023. okt. 8.
  Jó a termék, a kiszolgálással sem volt semmi probléma! Ajánlom mindenkinek!
 • 100%
  Névtelen
  Megrendelt 2023. máj. 24.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A gomb a gomb megnyomásával maga állítja elő a szükséges energiát. A gomb 433,92 MHz-es rádióhullámokon keresztül kommunikál a csengővel.
Ez nedvességprobléma lehet - javasoljuk a gomb eltávolítását. Alternatív megoldásként nyissa ki a gombot, és kezelje a vevőt kontaktolajjal.
P5760, P5763, P5750.
A csengők a gombbal való párosítással létrehozzák saját kommunikációs kódjukat. Így nem zavarják egymást. Elméletileg ez lehetséges lehet valamilyen interferencia esetén - ha ez a ritka eset bekövetkezik, törölni kell a gomb memóriáját, és újra párosítani kell a csengővel. A párosítás minden egyes alkalommal más kommunikációs kódot generál és tárol a memóriában. Az eljárást az utasítások tartalmazzák.
Maximum 0,5W.
A kínálatunkban szereplő összes harang több vevőkészülékkel is párosítható. Egyszerre fognak csörögni.
Általában mínusz 20 és plusz 40 Celsius-fok között adják meg.
Sajnos a csengők és a gombok nem kombinálhatók szabadon.
Műanyagból készültek.
1. Használjon megfelelő elemeket (alkáli), KO polaritás, / 2. a gomb és a vevőegység közötti akadályok ( vas és beton jelentősen lerövidítik a távolságot / 3. ne helyezze a gombot fémszerkezetekre.
Végtelen számú ilyen vevőegység csatlakoztatható egy készülékhez. Amikor a csengőn lévő gombot megnyomják, a jel az összes telepített vevőegységen keresztül továbbítja a jelet magához a csengőhöz. Ezáltal egy végtelen hatótávolságú csengő jön létre.
Javasoljuk, hogy cserélje ki az elemeket, és ne helyezze fémre. Sajnos a fagy csökkenti az akkumulátor élettartamát.
A gombok általában IP44-es, azaz fröccsenésállóak.

A gombok LED villog, amikor csörögnek.

Nincs állandó háttérvilágításuk.

Igen, van memóriájuk, automatikusan párosodnak.
A vevőkészülékeket különböző helyiségekben helyezheti el, ahol szeretné, vagy ahol hallania kell, hogy valaki csönget. Egyszerre fognak csörögni.
Öntanuló funkció - a csengő (vevő) képes saját párosítási kódot generálni, amelyet a gomb (adó) fogad és tárol a memóriájában. A készlet így további adókkal bővíthető. Ennek az "öntanuló" funkciónak köszönhetően a szomszédos harangokat sem érinti.

A gomb elektromágneses modulátalakító technológiát használ a gomb belsejében lévő energia kinyerésére, ahol a modul átalakítja a nyomási energiát elektromos energiává. Minden vezeték nélküli csengőnél a gomb és a vevő (csengő) közötti jelet rádióhullámok továbbítják. A csengetéshez szükséges elektromos energia elektromágneses indukcióval keletkezik a gomb megnyomásakor.
A gomb megnyomása elegendő energiát termel ahhoz, hogy jelet küldjön a csengőnek.

A vezeték nélküli kapucsengők szakaszban szűrje a paraméterek szerint ( bekapcsológomb-nincs áram / vevők száma a csomagban-2db).