Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Kapucsengők Vezeték nélküli kapucsengők Vezeték nélküli csengő, elem nélküli P5750.2R

Vezeték nélküli csengő, elem nélküli P5750.2R

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
a vevők száma a csomagolásban
a nyomógombok száma a csomagolásban
szín
Raktáron
2024. máj. 23. Nálad
13 490 Ft

Javasolt termékek

3 990
Ft
Raktáron
8 990
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

<

Ne maradjon le a látogatókról

Szüksége van egy csengőre, és egyszerű, funkcionális megoldást keres? Szabadságot szeretne a gomb és maga a csengő elhelyezésében? A P5750 vezeték nélküli kapucsengő az Ön által keresett termék. Az otthonában, az irodában, az üzletben vagy a lakásban is kiválóan használható. Amellett, hogy kényelmes és egyszerű a telepítése, a 10 rövid, kellemes dallamot élvezni fogja. A csengetési hangerő még 110 dB-ig szabályozható, mely gondoskodik arról, hogy ne maradjon le egyetlen látogatóról sem.
Nem kell aggódnia, hogy hová helyezze el a vízálló gombot, amely akár 150 m-re is elér a csengőtől. Örülni fog annak a lehetőségnek is, hogy további gombokat párosíthat a csengőhöz, amely az "öntanuló" funkciónak köszönhetően nem zavarja a közelben lévő más csengőket.

<
<
<

Akkumulátormentes

A kapucsengő gomb rádióhullámokon keresztül kommunikál 433,92 MHz-es frekvencián. És mindezt akkumulátor nélkül is meg tudja tenni, így nem kell azt cserélni. Hogyan működhet a gomb elem nélkül? A csengőnek küldött jel energiáját maga a gomb megnyomása hozza létre. Végre egy egyszerű és funkcionális megoldás.

<

Hangerő

 Az EMOS P5750 kapucsengő 5 előre beállított hangerővel rendelkezik az optimális csengetési intenzitás beállításához. Ennek köszönhetően könnyen szabályozható a csenegtés hangereje.

 

<

EMOS design

A modern EMOS kapucsengő elegáns fehér és piros színben, lekerekített, praktikus külsővel lett kialakítva. Ez a termék eredeti, közvetlenül méretre készült formatervezéssel rendelkezik. A formatervezést és a műszaki kivitelezést szakértőink tervezték a Cseh Köztársaságban (EU). Ez az egyedi forma ezért nem található meg más termékben.   

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5750.2R
Termékszám 3402120000
EAN 8592920096949
a főegység tápellátása 230 V AC
a gomb tápellátása áramtalanított
hatótávolság 150 m
speciális funkciók elem nélküli nyomógomb
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés a csengőn igen
másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 8
tartalék (pót) nyomógomb P5750T
hangerőszabályzó igen, 5 szint
maximális csengetési hangerő 110 dB
dallamok száma 10
a vevők száma a csomagolásban 2 darab
a nyomógombok száma a csomagolásban 1 db
szín piros
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
vízálló gomb IP44
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
jelátviteli frekvencia 433 MHz
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
csengő méretek 66 × 57 × 107 mm
nyomógomb méretek 24 × 90 × 40 mm
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
10 értékelések

 • 100%
  Névtelen
  Megrendelt 2024. máj. 5.
 • 100%
  Cseh Ildikó
  Megrendelt 2024. márc. 17.
  Kiváló termék,rendeltünk hozzá plusz nyomógombot,kiválóan működik együtt.Könnyű beüzemelni. Reméljük tartós is lesz. Nem a legolcsóbb ,de megéri az árát. A szállítás is gyors,zökkenőmentes volt.
 • 100%
  Névtelen
  Megrendelt 2024. febr. 22.
 • 100%
  Ferenc
  Megrendelt 2024. febr. 15.
  Ez a dinamóval működő kapucsengő tökéletes választás volt. Könnyen felszerelhető, vége a beázott elemek miatti problémáknak, erős, szép hangja van. és még jól is néz ki. Gratulálok a feltalálónak, és a kivitelezőknek..
 • 100%
  Atyus
  Megrendelt 2024. jan. 1.
 • 100%
  Mark
  Megrendelt 2023. dec. 17.
  Jo a termék leirás, tökéletesen működik, a párosíthatóságnak köszönhetően mostmár a szomszéd csengője nem csenget ide is!
 • 100%
  Csepeli Zoltán
  Megrendelt 2023. nov. 25.
  Köszönöm, minden rendben volt, gyorsan megkaptam a terméket. Üdvözlettel, Zoli
 • 100%
  Anita
  Megrendelt 2023. okt. 11.
  A termék a leírt paraméterek szerint működik.Teljesen azt hozta,amit leírtak róla.Egy udvarban lévő két külön lakásba vettük,fontos volt, hogy a második házban is működjön. A piacon lévő többi termékhez képest egyedül ez a termék tudja valóban amit leírnak róla.Bátran ajánlom bárkinek, aki vezeték nélküli csengőt keres.
 • 100%
  Névtelen
  Megrendelt 2023. okt. 8.
  Jó a termék, a kiszolgálással sem volt semmi probléma! Ajánlom mindenkinek!
 • 100%
  Névtelen
  Megrendelt 2023. máj. 24.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A gomb a gomb megnyomásával maga állítja elő a szükséges energiát. A gomb 433,92 MHz-es rádióhullámokon keresztül kommunikál a csengővel.
Ez nedvességprobléma lehet - javasoljuk a gomb eltávolítását. Alternatív megoldásként nyissa ki a gombot, és kezelje a vevőt kontaktolajjal.
P5760, P5763, P5750.
A csengők a gombbal való párosítással létrehozzák saját kommunikációs kódjukat. Így nem zavarják egymást. Elméletileg ez lehetséges lehet valamilyen interferencia esetén - ha ez a ritka eset bekövetkezik, törölni kell a gomb memóriáját, és újra párosítani kell a csengővel. A párosítás minden egyes alkalommal más kommunikációs kódot generál és tárol a memóriában. Az eljárást az utasítások tartalmazzák.
Maximum 0,5W.
A kínálatunkban szereplő összes harang több vevőkészülékkel is párosítható. Egyszerre fognak csörögni.
Általában mínusz 20 és plusz 40 Celsius-fok között adják meg.
Sajnos a csengők és a gombok nem kombinálhatók szabadon.
Műanyagból készültek.
1. Használjon megfelelő elemeket (alkáli), KO polaritás, / 2. a gomb és a vevőegység közötti akadályok ( vas és beton jelentősen lerövidítik a távolságot / 3. ne helyezze a gombot fémszerkezetekre.
Végtelen számú ilyen vevőegység csatlakoztatható egy készülékhez. Amikor a csengőn lévő gombot megnyomják, a jel az összes telepített vevőegységen keresztül továbbítja a jelet magához a csengőhöz. Ezáltal egy végtelen hatótávolságú csengő jön létre.
Javasoljuk, hogy cserélje ki az elemeket, és ne helyezze fémre. Sajnos a fagy csökkenti az akkumulátor élettartamát.
A gombok általában IP44-es, azaz fröccsenésállóak.

A gombok LED villog, amikor csörögnek.

Nincs állandó háttérvilágításuk.

Igen, van memóriájuk, automatikusan párosodnak.
A vevőkészülékeket különböző helyiségekben helyezheti el, ahol szeretné, vagy ahol hallania kell, hogy valaki csönget. Egyszerre fognak csörögni.
Öntanuló funkció - a csengő (vevő) képes saját párosítási kódot generálni, amelyet a gomb (adó) fogad és tárol a memóriájában. A készlet így további adókkal bővíthető. Ennek az "öntanuló" funkciónak köszönhetően a szomszédos harangokat sem érinti.

A gomb elektromágneses modulátalakító technológiát használ a gomb belsejében lévő energia kinyerésére, ahol a modul átalakítja a nyomási energiát elektromos energiává. Minden vezeték nélküli csengőnél a gomb és a vevő (csengő) közötti jelet rádióhullámok továbbítják. A csengetéshez szükséges elektromos energia elektromágneses indukcióval keletkezik a gomb megnyomásakor.
A gomb megnyomása elegendő energiát termel ahhoz, hogy jelet küldjön a csengőnek.

A vezeték nélküli kapucsengők szakaszban szűrje a paraméterek szerint ( bekapcsológomb-nincs áram / vevők száma a csomagban-2db).