Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Kapucsengők Vezeték nélküli kapucsengők Vezeték nélküli csengő, elemek nélkül P5750.2T, 2 gombbal

Vezeték nélküli csengő, elemek nélkül P5750.2T, 2 gombbal

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
a vevők száma a csomagolásban
a nyomógombok száma a csomagolásban
szín
Raktáron
2024. jún. 26. Nálad
9 592 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: HETVEGE20
11 990 Ft

Javasolt termékek

3 192 Ft a kóddal: HETVEGE20
3 990
Ft
Raktáron
7 192 Ft a kóddal: HETVEGE20
8 990
Ft
Nincs raktáron
Leírás

Bővített leírás

Nem marad le több látogatásról

Szüksége van egy kapucsengőre, és egyszerű és funkcionális megoldást keres? Szabadságot szeretne a gomb és a csengő elhelyezésében? A P5750 vezeték nélküli kapucsengő az Ön által keresett termék. Az otthonában is megtalálja a helyét, de irodában, üzletben vagy lakásban is tökéletesen használható. Amellett, hogy készen áll a kényelmes és egyszerű telepítésre, 10 rövid, nem feltűnő dallammal fog kedveskedni Önnek. A szabályozható csengőhangerő még 110 dB-ig gondoskodik arról, hogy egyetlen látogató se hiányolja Önt.
Nem kell azon aggódnia, hogy hova helyezze el a vízálló gombot, amely akár 150 m-re is elérheti a csengőt. Örömmel fogja tudni, hogy további gombokat párosíthat a csengőhöz, amelyek az "öntanuló" funkciónak köszönhetően nem zavarják a közelben lévő más csengőket.

Elérés és párosítás

Nagy a távolság a kaputól a vevőegységig? A csengő akár 150 m távolságból is értesítheti Önt az érkező látogatóról a gombon és a csengőn is megjelenő optikai jelzéssel ellátott érdekes dallamok egyikével. Az igényes felhasználókat az is örömmel tölti el, hogy más vevőkészülékek és gombok is párosíthatók a rendszerrel.

Melódia és hangerő az ízlésednek megfelelően

Még egy csengő is feldobhatja a hangulatodat. A csengőre 10 rövid és nem feltűnő dallam közül választhat egyet. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet az előre beállított dallamok közül. Annak érdekében, hogy a csengő hangja mindig kellemes legyen az Ön számára, az 5 hangerőszint egyikét is beállíthatja 110 dB-ig.

A víz nem zavarja

Az IP44-es besorolású kapucsengő gomb teljesen felkészült a rossz időjárás hatásaira is. Az ajtóra vagy a kapura is elhelyezhető. A készlet úgynevezett "öntanuló" funkcióval rendelkezik - a csengő képes saját párosítási kódot generálni, amelyet a gomb megkap és tárol a memóriájában. Ennek a funkciónak köszönhetően a szomszédos ajtócsengők nem befolyásolhatók. A szerelvény így további gombokkal bővíthető.

Nem igényel elemet

A kapucsengő gomb 433,92 MHz-es frekvenciájú rádióhullámokon keresztül kommunikál. És mindezt akkumulátor nélkül is megteheti, így nem kell cserélni. Hogyan működhet a gomb elem nélkül? A csengőnek küldött jelzéshez szükséges energiát maga a gomb megnyomása hozza létre. Végre egy egyszerű és funkcionális megoldás.

Hangerő

Az EMOS P5750 csengő öt előre beállított hangerővel rendelkezik az optimális csengetési intenzitás beállításához. Ez megakadályozza, hogy meghallja a postást, a családi látogatót, vagy éppen ellenkezőleg, minden egyes csengetésnél hevesen rángatózzon.

 

EMOS design

A modern EMOS ajtócsengő elegáns fehér és piros színben, lekerekített, elegáns formákkal. Ez a termék eredeti, közvetlenül méretre készült formatervezéssel rendelkezik. A formatervezést és a műszaki kivitelezést szakértőink tervezték a Cseh Köztársaságban (EU). Ez az egyedi forma ezért nem található meg más termékben.   

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5750.2T
Termékszám 3402119000
EAN 8592920096987
a főegység tápellátása 230 V AC
a gomb tápellátása áramtalanított
hatótávolság 150 m
speciális funkciók elem nélküli nyomógomb
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés a csengőn igen
másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 8
tartalék (pót) nyomógomb P5750T
hangerőszabályzó igen, 5 szint
maximális csengetési hangerő 110 dB
dallamok száma 10
a vevők száma a csomagolásban 1 db
a nyomógombok száma a csomagolásban 2 darab
szín piros
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
vízálló gomb IP44
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
jelátviteli frekvencia 433 MHz
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
csengő méretek 66 × 57 × 107 mm
nyomógomb méretek 24 × 90 × 40 mm
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    Rácz imre
    Megrendelt 2023. dec. 10.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A készülék addig tartja a párosítást, amíg manuálisan meg nem szünteti azt. Az áramtalanítás ezt nem befolyásolja.
Ez nedvességprobléma lehet - javasoljuk a gomb eltávolítását. Alternatív megoldásként nyissa ki a gombot, és kezelje a vevőt kontaktolajjal.
P5760, P5763, P5750.
A csengők a gombbal való párosítással létrehozzák saját kommunikációs kódjukat. Így nem zavarják egymást. Elméletileg ez lehetséges lehet valamilyen interferencia esetén - ha ez a ritka eset bekövetkezik, törölni kell a gomb memóriáját, és újra párosítani kell a csengővel. A párosítás minden egyes alkalommal más kommunikációs kódot generál és tárol a memóriában. Az eljárást az utasítások tartalmazzák.
Maximum 0,5W.
A kínálatunkban szereplő összes harang több vevőkészülékkel is párosítható. Egyszerre fognak csörögni.
Általában mínusz 20 és plusz 40 Celsius-fok között adják meg.
Sajnos a csengők és a gombok nem kombinálhatók szabadon.
Műanyagból készültek.
1. Használjon megfelelő elemeket (alkáli), KO polaritás, / 2. a gomb és a vevőegység közötti akadályok ( vas és beton jelentősen lerövidítik a távolságot / 3. ne helyezze a gombot fémszerkezetekre.
Végtelen számú ilyen vevőegység csatlakoztatható egy készülékhez. Amikor a csengőn lévő gombot megnyomják, a jel az összes telepített vevőegységen keresztül továbbítja a jelet magához a csengőhöz. Ezáltal egy végtelen hatótávolságú csengő jön létre.
Javasoljuk, hogy cserélje ki az elemeket, és ne helyezze fémre. Sajnos a fagy csökkenti az akkumulátor élettartamát.
A gombok általában IP44-es, azaz fröccsenésállóak.

A gombok LED villog, amikor csörögnek.

Nincs állandó háttérvilágításuk.

Igen, van memóriájuk, automatikusan párosodnak.
A vevőkészülékeket különböző helyiségekben helyezheti el, ahol szeretné, vagy ahol hallania kell, hogy valaki csönget. Egyszerre fognak csörögni.
Öntanuló funkció - a csengő (vevő) képes saját párosítási kódot generálni, amelyet a gomb (adó) fogad és tárol a memóriájában. A készlet így további adókkal bővíthető. Ennek az "öntanuló" funkciónak köszönhetően a szomszédos harangokat sem érinti.

A gomb elektromágneses modulátalakító technológiát használ a gomb belsejében lévő energia kinyerésére, ahol a modul átalakítja a nyomási energiát elektromos energiává. Minden vezeték nélküli csengőnél a gomb és a vevő (csengő) közötti jelet rádióhullámok továbbítják. A csengetéshez szükséges elektromos energia elektromágneses indukcióval keletkezik a gomb megnyomásakor.
A gomb megnyomása elegendő energiát termel ahhoz, hogy jelet küldjön a csengőnek.

A vezeték nélküli kapucsengők szakaszban szűrje a paraméterek szerint ( bekapcsológomb-nincs áram / vevők száma a csomagban-2db).