Főoldal Videó kaputelefonok Videó kaputelefonok (készletek) EMOS Videó kaptulefon szett beltéri egység, ajtózár (H3018+4xH3015+D1139)

EMOS Videó kaptulefon szett beltéri egység, ajtózár (H3018+4xH3015+D1139)

Cikkszám H3018.3
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 8. Nálad
338 900 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

11 990
Ft
Raktáron
29 990
Ft
Raktáron
29 990
Ft
Raktáron
37 990
Ft
Raktáron
36 990
Ft
Raktáron
36 990
Ft
Raktáron
97 295
Ft
Raktáron
38 990
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Videofonmonitor EM-10AHD 7" LCD

Az EM-10AHD videofonmonitor csúcs full HD képpel és színes kijelzővel lenyűgözi Önt. A tökéletesen éles és kiváló minőségű kép mellett lehetőséget nyújt arra, hogy több képernyőt egymás után összekapcsoljon, így egymás között privát hívásokat kezdeményezhet - intercom.

Amikor csengetnek, a belső 7"-os LCD-monitoron minden bejövő hívást látni fog, akár világos van, akár mély sötét van odakint. Ha pedig Ön nincs otthon, vendége hagyhat üzenetet. Amikor hazaér, könnyedén lejátszhatja a kijelzőn.

Az mozgásérzékelés őrzi a tulajdonát, a rendszer automatikusan elmenti a rögzített fényképeket és videókat a micro SD-kártyára, hogy bármikor megtekinthesse azokat. Mostantól kezdve egyetlen vendég, tolvaj vagy más nemkívánatos látogató sem fog elmenekülni.

Kameraegység monitorokhoz és videotelefonokhoz EMOS EM-10AHD

A kameraegység fő bónusza a beépített RFID olvasó. A csomagban 5 chipet talál, amelyek a kulcsok elővétele nélkül nyitják az ajtót - csak csatlakoztassa a chipet a kameraegységhez. Ha 5 zseton nem elég, további zsetonokat vásárolhat. Természetesen lehetőség van 1-4 független felhasználó jelvényeinek elhelyezésére (a választott modelltől függően).

A kameraegység tökéletesen éles és kiváló minőségű képeket biztosít nappal és éjszaka egyaránt, valamint széles, akár 160°/120°-os kameraszöget. Ezenkívül az ajtókamera egység időjárásálló és mechanikai ellenálló. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy hol helyezze el.

 

Teljes HD képfelbontás nagy betekintési szöggel

A kameraegység 2 Mpx ADH technológiával van felszerelve, amely piacvezető a kisméretű alkalmazásokra szánt videotelefonok terén. Tökéletesen éles full HD képeket (1024 × 600 px) nyújt éjjel és nappal.

Tökéletes kép nappal és éjszaka

Sötétben vagy szürkületben a kamera automatikusan aktiválja az automatikus IR szűrőt és az infravörös LED-eket az ajtóállomásban, amelyek feltűnésmentesen világítanak a sötét környezetben. Emellett gyenge fényviszonyok mellett fekete-fehér módba kapcsol, és ugyanolyan minőségű képeket készít, mint világos nappali fényben. Így a kamera nem marad le semmiről, akár délben, akár mélyen éjszaka van.

Széles látószög

Mély kerítéssel rendelkezik, vagy nem tudja, hová helyezze a kamerát, hogy a vendégek mindig láthassák? Hagyd magad mögött az aggodalmaidat. Az akár 160°/120° széles látószögnek köszönhetően a beépített kamera akkor is képes megjeleníteni az újonnan érkezőt, ha a kameraegységet alacsony kerítésen vagy más, nem túl kényelmes helyen helyezték el.

Védje ingatlanát, amikor nincs otthon

Nem kellemes, amikor hazaérve azt tapasztalja, hogy hívatlan vendégek látogatták meg a házát. Hagyja, hogy egy videótelefon őrizze ingatlanát. A videotelefon-készlet micro SD-kártya foglalattal van felszerelve, amely a csengető látogatókról készült fényképek vagy teljes videósorozatok tárolására használható.

A rendszer bővíthető mellék biztonsági kamerákkal más fontos helyszínek, például parkolóhelyek, garázsok vagy a hátsó bejárat őrzésére is. Ezenkívül a kamerarendszer az automatikus mozgásérzékelés segítségével gyorsan felméri a hívatlan vendég érkezését. Hangjelzéssel figyelmezteti Önt a jelenlétére, és a biztonság érdekében kiváló minőségű fényképet készít. A háza előtti területet állandóan őrizzük, akár otthon van, akár dolgozik, akár nyaral.

Mozgásérzékelés

Ha szereti kézben tartani a dolgokat, akkor örömmel fogja tudni, hogy a videotelefon micro SD-kártyahelyet is tartalmaz. Ez képes tárolni a csengő látogatók fotóit és teljes videósorozatait. A mozgásérzékelő funkció aktiválásakor a kamera állandóan őrzi a bejárat előtti területet. Hívatlan látogató esetén hangjelzéssel figyelmeztet, és automatikusan elindítja a videó- vagy fényképfelvételt. Ha a rendszert további biztonsági kamerákkal és egyéb otthoni biztonsági funkciókkal bővíti, a videotelefonból egy teljes értékű felügyeleti rendszerré válhat, így akkor sem kell aggódnia otthona miatt, ha a világ másik felén tartózkodik.

Ajtózárak és kapuútvezérlés

Valaki látogatója van, és messze van az ajtójától? Egy gombnyomással vezérelheti az ajtózárat a bejáratnál, miközben beszélgethet az érkező vendégekkel. A rendszer ugyanilyen könnyen kommunikál minden típusú elektronikus kapu működtetővel.

  1. Mikrofon
  2. Kézi felvétel indítása/leállítása, mozgatás a menüben
  3. Menü, menü kiválasztásának megerősítése
  4. Kézi képfelvétel, menü mozgatása
  5. Intercom
  6. Kamerás egység 1-2, CCTV kamera 1-2
  7. Kapunyitás aktiválása
  8. Ajtózár aktiválása
  9. Speak/felakasztás
Kapcsolás.

Kompakt LCD monitor

Elterelő, mégis éles, gyorsan felkelti a figyelmet, ha valaki csenget. A kiváló minőségű, 175 × 125 × 20 mm-es színes képernyő többnyelvű menükkel és világos grafikus ikonokkal számos praktikus funkciót és funkciót kínál. Válasszon a rendszerben található tíz csengőhang közül, vagy egyszerűen játssza le a sajátját. Amikor pedig nem használja a monitort, teljesen kikapcsolva hagyhatja a képernyőt, vagy megjelenítheti az órát.

.

Az időjárásálló

Az EM-10AHD termékcsalád kameraegységei masszív fémből készülnek. Ez ellenállóvá teszi őket az időjárási és mechanikai hatásokkal szemben. Nem zavarja őket az eső vagy a hó.

Egyszerűen telepíthető

Nincs optimális hely a bejárat körüli kameraegységnek? Ennek ellenére nem kell kétségbeesnie. Az ajtóegységhez mellékelünk egy rögzítő éket, amely megkönnyíti a beszerelést, és lehetővé teszi az ajtókamera átlósan történő felszerelését.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H3018.3
Termékszám 3010033018
monitorok száma 4+0+0
kameraegységek száma 1
kameraegység gombjainak száma 4+0+0
ajtózár tartozék igen
tápegység a zárhoz mellékelve nem
zár vezérlése igen
kapunyitó vezérlése igen
távoli kezelés alkalmazás alkalmazás nélkül
intercom nem
felvétel lehetőség igen
CCTV kamerák csatlakoztatása igen
kamera megvilágítása igen, legfeljebb 150 cm
dallamok száma 10 + saját
hangerőszabályzó igen
szín ezüst
képernyő nagysága 7"
színes kijelző igen
képernyő méretei 175 × 125× 20 mm
a kameraegység méretei 135 × 50 × 25 mm
kamera látószöge 160°
védettség IP44
a kamera érzékelőelemei 2 Megapixel AHD (1080p)
a képernyő táplálása 12 V DC (tartozék)
kameraegység táplálása monitoron keresztül
tartozék tápegység igen
szerelés falra
kameraegység vandálbiztos kivitelezése igen
szükséges kábelezés FTP vagy SYKFY 5 × 2 × 0,5
vezetékek száma (képernyő / zár / kapu) 4× 4+0+ 2
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.