Főoldal Videó kaputelefonok Videó kaputelefonok (készletek) EMOS Videokaputelefon készlte (H3015+3016)

EMOS Videokaputelefon készlte (H3015+3016)

Cikkszám H3010.6
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 8. Nálad
135 900 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

29 990
Ft
Raktáron
29 990
Ft
Raktáron
97 295
Ft
Raktáron
38 990
Ft
Raktáron
11 990
Ft
Raktáron
36 990
Ft
Raktáron
36 990
Ft
Raktáron
67 990
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Multifunkciós otthoni AHD videofon EMOS EM-10AHD

Szereti a tökéletes megoldásokat? Akkor az EMOS EM-10AHD videotelefon a csúcskategóriás full HD képével el fogja gyönyörködtetni Önt. A tökéletesen éles és kiváló minőségű nap és éjszaka kép mellett, az akár 160°/120°-os széles kameraszöggel együtt ez a modell lehetőséget nyújt a rendszer további ajtókamera-egységekkel vagy biztonsági kamerákkal történő bővítésére is. Természetesen az ajtózárakat és a kapunyitást is vezérelheti. Ezenkívül az ajtókamera egység időjárás- és mechanikai ellenálló. Így nem kell azon aggódnia, hogy hová helyezze el.

A csengő felismerése után a belső LCD-monitoron minden újonnan érkezőt láthat, akár világos van, akár mély sötét van odakint. Ha pedig Ön nincs otthon, vendége hagyhat üzenetet. Hazaérve könnyedén lejátszhatja a kijelzőn.

A EMOS EM-10AHD videotelefon mozgásérzékeléssel is rendelkezik, hogy őrizze tulajdonát. A rendszer automatikusan elmenti a rögzített fényképeket és videókat egy micro SD-kártyára. Mostantól kezdve egyetlen vendég, tolvaj vagy más nemkívánatos látogató sem fog elmenekülni.

Mindig tudja, ki van az ajtóban

A HD képátvitellel és akár 160°/120° széles látószögű kamerával rendelkező videotelefon és ajtókamera-készlettel mindig tudni fogja, mi történik a kapunál vagy az ajtóban. Nem fogsz lemaradni semmiről. Az LCD-kijelzőn megjelenő kiváló minőségű kép azonnal megmutatja, hogy ki csenget.

Válaszoljon, nyissa ki a kaput vagy rögzítsen üzenetet

Az EMOS EM-10AHD videotelefon sok szempontból leegyszerűsíti az életét. Nemcsak a bejövő látogatóra figyelmeztet, és lehetővé teszi a kétirányú hangkommunikációt, hanem a belső LCD-monitoron egy gombnyomással azonnal feloldhatja a bejárati ajtó zárját, illetve kinyithatja a garázskaput vagy a kaput. És akkor is jól jön, ha nem vagy otthon. Mert ha valaki meglátogatja Önt, akkor hagyhat hang- és képüzenetet az üzenetrögzítőn.

Védje ingatlanát, amikor nincs otthon

Nem kellemes, amikor hazaérve azt tapasztalja, hogy hívatlan vendégek látogatták meg a házát. Hagyja, hogy egy videótelefon őrizze ingatlanát. A videotelefon-készlet micro SD-kártya foglalattal van felszerelve, amely a csengető látogatókról készült fényképek vagy teljes videósorozatok tárolására használható.

A rendszer bővíthető mellék biztonsági kamerákkal más fontos helyszínek, például parkolóhelyek, garázsok vagy a hátsó bejárat őrzésére is. Ezenkívül a kamerarendszer az automatikus mozgásérzékelés segítségével gyorsan felméri a hívatlan vendég érkezését. Hangjelzéssel figyelmeztet a jelenlétére, és a biztonság kedvéért jó minőségű fényképet készít. A háza előtti területet állandóan őrizzük, akár otthon van, akár dolgozik, akár nyaral.

Mozgásérzékelés

Ha szereti kézben tartani a dolgokat, akkor örömmel fogja tudni, hogy a videotelefon micro SD-kártyahelyet is tartalmaz. Ez képes tárolni a csengő látogatók fotóit és teljes videósorozatait. A mozgásérzékelő funkció aktiválásakor a kamera állandóan őrzi a bejárat előtti területet. Hívatlan látogató esetén hangjelzéssel figyelmeztet, és automatikusan elindítja a videó- vagy fényképfelvételt. Ha a rendszert további biztonsági kamerákkal és egyéb otthoni biztonsági funkciókkal bővíti, a videotelefonból egy teljes értékű felügyeleti rendszerré válhat, így akkor sem kell aggódnia otthona miatt, ha a világ másik felén tartózkodik.

Tökéletes kép éjjel és nappal

Sötétben vagy szürkületben a kamera automatikusan aktiválja az automatikus IR-szűrőt és az infravörös LED-eket az ajtóállomásban, hogy sötét környezetben is észrevétlenül világítson. Emellett gyenge fényviszonyok mellett fekete-fehér módba kapcsol, és ugyanolyan minőségű képeket készít, mint világos nappali fényben. Így a kamera nem marad le semmiről, akár délben, akár mély éjszaka van.

 1. Mikrofon
 2. Kamera
 3. Kamera
 4. IR-világító
 5. Hangszóró
 6. Gomb
Mikrofon
 • Gomb
 • .

  Teljes HD képfelbontás

  A kameraegység 2 Mpx ADH technológiával van felszerelve, amely a kis alkalmazásokhoz használt videotelefonok piacvezetője. Tökéletesen éles képeket nyújt full HD felbontásban (1024 × 600 px) éjjel és nappal.

  Ajtózár és kapuútvezérlés

  Valaki látogatója van, és messze van az ajtójától? Egy gombnyomással vezérelheti az ajtózárat a bejáratnál, miközben beszélgethet az érkező vendégekkel. A rendszer ugyanilyen könnyen kommunikál minden típusú elektronikus kapu működtetővel.

  1. Mikrofon
  2. Kézi felvétel indítása/leállítása, mozgatás a menüben
  3. Menü, menü kiválasztásának megerősítése
  4. Kézi képfelvétel, menü mozgatása
  5. Intercom
  6. Kamerás egység 1-2, CCTV kamera 1-2
  7. Kapunyitás aktiválása
  8. Ajtózár aktiválása
  9. Speak/felakasztás
  Kapcsolás.

  Széles látószög

  Mély kerítéssel rendelkezik, vagy nem tudja, hová helyezze a kamerát, hogy a vendégek mindig láthassák? Hagyd magad mögött az aggodalmaidat. Az akár 160°/120° széles látószögnek köszönhetően a beépített kamera akkor is képes megjeleníteni az újonnan érkezőt, ha a kameraegységet alacsony kerítésen vagy más, nem túl kényelmes helyen helyezték el.

  Üzenetfelvételi funkció

  Az EMOS EM-10AHD videofon lehetővé teszi az Out of Home üzemmód elindítását. Csengetéskor automatikusan megjelenik az üzenetkérés és elindul a felvétel. Hazatérve könnyedén lejátszhatja a videotelefon kijelzőjén hagyott összes hang- és videoüzenetet.

  Az időjárásálló

  Az EM-10AHD termékcsalád kameraegységei masszív fémből készülnek. Ez ellenállóvá teszi őket az időjárási és mechanikai hatásokkal szemben. A maximális védelem érdekében fémtetővel is fel vannak szerelve. Így nem zavarja őket az eső vagy a hó.

  Kompakt LCD monitor

  Elterelő, mégis éles, gyorsan felkelti a figyelmet, ha valaki csenget. A kiváló minőségű, 175 × 125 × 20 mm-es színes képernyő többnyelvű menükkel és világos grafikus ikonokkal számos praktikus funkciót és funkciót kínál. Válasszon a rendszerben található tíz csengőhang közül, vagy egyszerűen játssza le a sajátját. Amikor pedig nem használja a monitort, teljesen kikapcsolva hagyhatja a képernyőt, vagy megjelenítheti az órát.

  .
  1. Rendszerbeállítások
  2. Ajtóállomás
  3. Külső CCTV kamerák
  4. Csengőhang beállítások
  5. Felvétel lejátszás
  6. Memóriakártya
  7. Digitális képkeret
  8. Mód beállítások

  Egyszerűen telepíthető

  Nincs optimális hely a bejárat körüli kameraegységnek? Ennek ellenére nem kell kétségbeesnie. Az ajtóegységhez mellékelünk egy rögzítő éket, hogy megkönnyítsük a beszerelést, és hogy az ajtókamera egységet átlósan lehessen felszerelni.

  Bővíthető készlet

  A videofon akkor is készen áll, ha nagy családod van, nagy házad van, vagy esetleg nemcsak a házban élsz, hanem dolgozol is. Könnyedén beszerezhet és csatlakoztathat további ajtókamera-egységeket egy második bejárathoz és kameraegységeket több független felhasználó számára. Pontosan olyan beállításokat hozhat létre, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön számára a videotelefonból.

  Paraméterek

  Paraméterek

  Márka EMOS
  Cikkszám H3010.6
  Termékszám 3010063010
  monitorok száma 1
  kameraegységek száma 2
  kameraegység gombjainak száma 1
  ajtózár tartozék nem
  tápegység a zárhoz mellékelve nem
  zár vezérlése igen
  kapunyitó vezérlése igen
  távoli kezelés alkalmazás alkalmazás nélkül
  intercom igen
  felvétel lehetőség igen
  CCTV kamerák csatlakoztatása igen
  kamera megvilágítása igen, legfeljebb 150 cm
  dallamok száma 10 + saját
  hangerőszabályzó igen
  szín ezüst
  képernyő nagysága 7"
  színes kijelző igen
  képernyő méretei 175 × 125× 20 mm
  a kameraegység méretei 135 × 50 × 25 mm
  kamera látószöge 160°
  védettség IP44
  a kamera érzékelőelemei 2 Megapixel AHD (1080p)
  a képernyő táplálása 12 V DC (tartozék)
  kameraegység táplálása monitoron keresztül
  tartozék tápegység igen
  szerelés falra
  kameraegység vandálbiztos kivitelezése igen
  szükséges kábelezés FTP vagy SYKFY 5 × 2 × 0,5
  vezetékek száma (képernyő / zár / kapu) 4+0+2
  garancia-időszak 2 év
  értékesítési csomagolás 1 db, doboz
  Termék értékelés

  Termék értékelés

  A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
  Letölthető fájlok

  Letölthető fájlok

  Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok