Főoldal Videó kaputelefonok Videó kaputelefonok (készletek) EMOS Ajtóra szerelhető színes kameraegység EM-10AHD RF-2 + 2x H3015 beltéri egység

EMOS Ajtóra szerelhető színes kameraegység EM-10AHD RF-2 + 2x H3015 beltéri egység

Cikkszám H3017.1
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 1. Nálad
172 900 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

29 990
Ft
Raktáron
29 990
Ft
Raktáron
97 295
Ft
Raktáron
38 990
Ft
Raktáron
11 990
Ft
Raktáron
67 990
Ft
Raktáron
37 990
Ft
Raktáron
36 990
Ft
Raktáron
36 990
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Videofonmonitor EM-10AHD 7" LCD

Az EM-10AHD videofonmonitor csúcs full HD képpel és színes kijelzővel lenyűgözi Önt. A tökéletesen éles és kiváló minőségű kép mellett lehetőséget nyújt arra, hogy több képernyőt egymás után összekapcsoljon, lehetővé téve az egymás közötti privát hívásokat - intercom.

A csengőhang felismerése után minden bejövő hívást láthat a belső 7"-os LCD-monitoron, akár világos van, akár mély sötét van odakint. És ha Ön nincs otthon, vendégei hagyhatnak üzenetet. Amikor hazaér, könnyedén lejátszhatja a kijelzőn.

Az mozgásérzékelés funkcióval őrzi a tulajdonát, a rendszer automatikusan elmenti a rögzített fényképeket és videókat egy micro SD-kártyára, hogy bármikor megtekinthesse azokat. Mostantól kezdve egyetlen vendég, tolvaj vagy más nemkívánatos látogató sem fog elmenekülni.

Kameraegység monitorokhoz és videotelefonokhoz EMOS EM-10AHD

A kameraegység fő bónusza a beépített RFID olvasó. A csomagban 5 chipet talál, amelyek anélkül nyitják ki az ajtót, hogy elő kellene vennie a kulcsot - csak csatlakoztassa a chipet a kameraegységhez. Ha 5 zseton nem elég, további zsetonok vásárolhatók. Természetesen lehetőség van névtáblák elhelyezésére 1-4 független felhasználó számára (a kiválasztott modelltől függően).

A kameraegység tökéletesen éles és kiváló minőségű képeket biztosít nap és éjszaka, valamint széles, akár 160°/120°-os kameraszöget. Ezenkívül az ajtókamera egység időjárás- és mechanikai hatásoknak ellenálló. Nem kell azon aggódnia, hogy hová helyezze.

Teljes HD videofelbontás nagy betekintési szöggel

A kameraegység 2 Mpx ADH technológiával van felszerelve, amely piacvezető a kisméretű alkalmazásokra szánt videotelefonok terén. Nappal és éjjel is tökéletesen éles képeket kínál teljes HD felbontásban (1024 × 600 px).

Tökéletes kép éjjel és nappal

Sötétben vagy szürkületben a kamera automatikusan aktiválja az automatikus IR-szűrőt és az infravörös LED-eket az ajtóállomásban, hogy feltűnésmentesen világítson sötét környezetben. Ezenkívül gyenge fényviszonyok mellett fekete-fehér üzemmódba kapcsol, és éppúgy fényképez, mint világos nappali fényben. Így a kamera nem marad le semmiről, akár délben, akár éjszaka van.

Széles látószög

Mélyen van a kerítés, vagy nem tudja, hová helyezze a kamerát, hogy a vendégek mindig láthassák? Hagyd magad mögött az aggodalmaidat. A kellően széles, akár 160°/120° látószöggel a beépített kamera akkor is képes megjeleníteni az újonnan érkezőt, ha a kameraegységet alacsony kerítésen vagy más, nem túl kényelmes helyen helyezték el.

Védje ingatlanát, amikor nincs otthon

Nem kellemes, amikor hazaérve azt tapasztalja, hogy hívatlan vendégek látogatták meg a házát. Hagyja, hogy egy videotelefon őrizze ingatlanát. A videotelefon-készlet micro SD-kártya foglalattal van felszerelve, amely segítségével fényképek vagy teljes videofelvételek tölthetők fel a csengő látogatókról.

A rendszer bővíthető mellékletként biztonsági kamerákkal más fontos helyszínek, például parkolóhelyek, garázsok vagy hátsó bejáratok őrzésére is. Ezen túlmenően a kamerarendszer automatikus mozgásérzékeléssel gyorsan felismeri a hívatlan vendég érkezését. Hangjelzéssel figyelmezteti Önt a jelenlétére, és a biztonság érdekében kiváló minőségű fényképet készít. A háza előtti terület így állandóan őrzött lesz, akár otthon van, akár dolgozik, akár nyaral.

Mozgásérzékelés

Ha szereti kézben tartani a dolgokat, akkor örömmel fogja tudni, hogy a videotelefon micro SD-kártya foglalattal rendelkezik. Ez képes tárolni a csengő látogatók fotóit és teljes videósorozatait. A mozgásérzékelő funkció aktiválásakor a kamera állandóan őrzi a bejárat előtti területet. Hívatlan látogató esetén egy hangjelzéssel figyelmeztet, és automatikusan megkezdi a videofelvételt vagy a fényképek készítését. Ha a rendszert további biztonsági kamerákkal és egyéb otthoni biztonsági funkciókkal bővíti, a videotelefonból teljes értékű megfigyelőrendszerré válhat, így akkor sem kell aggódnia otthona miatt, ha a világ másik felén tartózkodik.

Ajtózár és kapuútvezérlés

Vendég érkezett és Ön messze van az ajtótól? Egy gombnyomással vezérelheti az ajtózárat a bejáratnál, miközben beszélgethet az érkező vendégekkel. A rendszer ugyanilyen könnyen kommunikál minden típusú elektronikus kapu működtetővel is.

  1. Mikrofon
  2. Kézi felvétel indítása/leállítása, mozgatás a menüben
  3. Menü, menü kiválasztásának megerősítése
  4. Kézi képfelvétel, menü mozgatása
  5. Intercom
  6. Kamerás egység 1-2, CCTV kamera 1-2
  7. Kapunyitás aktiválása
  8. Ajtózár aktiválása
  9. Speak/felakasztás
Kapcsolás.

Kompakt LCD-monitor

Az elvonatkoztató, mégis éles, gyorsan szemet szúr, amikor megszólal a csengő. A kiváló minőségű, 175 × 125 × 20 mm-es színes képernyő többnyelvű menükkel és világos grafikus ikonokkal számos praktikus funkciót és funkciót kínál. A rendszerben tíz csengőhang közül választhatsz egyet, vagy egyszerűen lejátszhatod a sajátodat. Amikor pedig nem használja a monitort, a képernyőt teljesen kikapcsolva hagyhatja, vagy megjeleníthet egy órát a képernyőn.

Egyszerűen telepíthető

Nincs optimális hely a bejárat körüli kameraegységnek? Ennek ellenére nem kell kétségbeesnie. Az ajtóegységhez mellékelünk egy rögzítő éket, amely megkönnyíti a beszerelést, és lehetővé teszi az ajtókamera átlósan történő felszerelését.

Az időjárásálló

Az EM-10AHD termékcsalád kameraegységei masszív fémből készülnek. Ez ellenállóvá teszi őket az időjárási és mechanikai hatásokkal szemben. Nem befolyásolja őket az eső vagy a hó.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H3017.1
Termékszám 3010013017
monitorok száma 2
kameraegységek száma 1
kameraegység gombjainak száma 2
ajtózár tartozék nem
tápegység a zárhoz mellékelve nem
zár vezérlése igen
kapunyitó vezérlése igen
távoli kezelés alkalmazás alkalmazás nélkül
intercom nem
felvétel lehetőség igen
CCTV kamerák csatlakoztatása igen
kamera megvilágítása igen, legfeljebb 150 cm
dallamok száma 10 + saját
hangerőszabályzó igen
szín ezüst
képernyő nagysága 7"
színes kijelző igen
képernyő méretei 175 × 125× 20 mm
a kameraegység méretei 135 × 50 × 25 mm
kamera látószöge 160°
védettség IP44
a kamera érzékelőelemei 2 Megapixel AHD (1080p)
a képernyő táplálása 12 V DC (tartozék)
kameraegység táplálása monitoron keresztül
tartozék tápegység igen
szerelés falra
kameraegység vandálbiztos kivitelezése igen
szükséges kábelezés FTP vagy SYKFY 5 × 2 × 0,5
vezetékek száma (képernyő / zár / kapu) 2× 4+0+ 2
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.