Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Otthoni biztonság Videó kaputelefonok (készletek) EMOS Videó kaputelefon szett EM-10AHD

EMOS Videó kaputelefon szett EM-10AHD

Cikkszám H3010
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
monitorok száma
kameraegységek száma
ajtózár tartozék
Raktáron
2024. jún. 26. Nálad
78 392 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: HETVEGE20
97 990 Ft

Javasolt termékek

24 792 Ft a kóddal: HETVEGE20
30 990
Ft
Raktáron
24 792 Ft a kóddal: HETVEGE20
30 990
Ft
Raktáron
60 756 Ft a kóddal: HETVEGE20
75 945
Ft
Raktáron
26 392 Ft a kóddal: HETVEGE20
32 990
Ft
Raktáron
9 592 Ft a kóddal: HETVEGE20
11 990
Ft
Raktáron
27 992 Ft a kóddal: HETVEGE20
34 990
Ft
Raktáron
28 792 Ft a kóddal: HETVEGE20
35 990
Ft
Raktáron
29 592 Ft a kóddal: HETVEGE20
36 990
Ft
Raktáron
54 392 Ft a kóddal: HETVEGE20
67 990
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

 
 

EMOS EM-10AHD többfunkciós házi AHD videotelefon

Szereti a tökéletes megoldásokat? Akkor egyenesen lelkesedni fog az EMOS EM-10AHD videotelefonért, mely csúcsminőségű full HD képpel rendelkezik. Az éjjel-nappal tökéletesen éles és jó minőségű, akár 160°/120°-os nagylátószögű képen túl ez a modell lehetőséget kínál rendszerének további ajtó- vagy biztonsági kamerákkal történő bővítésére is. Természetesen alkalmas az ajtózárak és a kapumozgató motor vezérlésére is. Ezenkívül az ajtókamerás egység ellenáll az időjárásnak és a mechanikai hatásoknak. Nem kell aggódnia amiatt, hogy hova teheti.

Ha megszólal a csengő, látni fogja látogatóit a belső LCD-monitoron, függetlenül attól, hogy világos van-e kint vagy sötét. És ha senki sincsen otthon, látogatója üzenet hagyhat. Ezt Ön, hazaérkezéskor egyszerűen lejátszhatja.

Az EMOS EM-10AHD videotelefon mozgásérzékelő funkcióval is rendelkezik, amely őrzi az Ön tulajdonát. A rendszer automatikusan micro SD kártyára rögzíti a fényképeket és a videókat. Többé nem fog elmulasztani egyetlen vendéget, tolvajt vagy más nem várt látogatót.

 

Tudni fogja, ki áll az ajtó túloldalán

A HD képátvitellel és nagylátószögű, 160°/120°-os ajtókamera egységgel rendelkező videotelefon segítségével mindig tudni fogja, mi történik az Ön kapujánál vagy ajtajánál. Semmi sem kerüli el a figyelmét. A jó minőségű LCD-képernyőn azonnal látni fog mindenkit, becsönget az otthonába.

 

Egy éjjel-nappal látó, harmadik szem

A mechanikus infravörös szűrő tökéletes kameraképet biztosít, legyen kint éles nappali fény, vagy éjjeli sötétség. Nappal a HD kamera színes felvételt készít, rossz fényviszonyok között automatikusan fekete-fehér üzemmódra vált és az infravörös LED-ek révén ugyanolyan jó minőségben lát, mint napközben.

 

Zárat és kaput nyit, üzenetet rögzít

Az EMOS EM-10AHD videotelefon több téren is megkönnyíti az Ön életét. Nem csak az érkező látogatókra figyelmeztet és kétirányú hangkommunikációt biztosít, hanem a belső LCD-monitor egyetlen gombnyomására azonnal kinyitja a bejárati ajtót, a garázsajtót vagy a kaput. És akkor is jó szolgálatot tesz, ha éppen nincsen otthon. Ha valaki meglátogatja Önt, akkor hang és képüzenetet hagyhat az üzenetrögzítőn.

 

Védi vagyontárgyait, amikor nincs otthon

Nem kellemes érzés arra érkezni haza,hogy házában hívatlan vendégek jártak. Engedje, hogy a videotelefon vigyázzon az Ön tulajdonára! A videotelefon micro SD-kártya foglalattal rendelkezik, így tárolhatja a csengető látogatók fényképét vagy videofelvételét.

A rendszer további biztonsági kamerákkal is bővíthető más fontos helyszínek, például parkolóhely, garázs vagy a hátsó bejárat őrzésére. Ezenkívül az automatikus mozgásérzékelő révén a kamerarendszer gyorsan észleli hívatlan vendég érkezését. Ilyenkor hangjelzéssel figyelmeztet és a biztonság kedvéért készít egy kiváló minőségű fényképet is. A háza bejárata előtti teret így állandóan őrizni fogja, mindegy, hogy Ön otthon van, munkában vagy éppen nyaral.

 

Full HD képfelbontás nagylátószöggel

A kameraegység 2 Mpx felbontású ADH technológiával van felszerelve, amely piacvezető a kis felhasználói videotelefonok terén. Tűéles képet nyújt Full HD felbontásban (1024 × 600 px) éjjel-nappal.

 

Tökéletes kép éjjel-nappal

Alkonyatkor vagy sötétben az ajtóegység kamerája automatikusan bekapcsolja az IR-szűrőt és az infravörös LED-eket, amelyek sötétben észrevétlenül világítanak. Rossz fényviszonyok között ráadásul fekete-fehér üzemmódba vált, így ugyanolyan jó minőségű képet nyújt, mint fényes nappal. Semmi sem kerülheti el a kamera figyelmét, legyen bár dél vagy késő éjszaka.

 

Ajtózár és kapumozgató motor vezérlése

Látogatója érkezett, de Ön messze van az ajtótól? Egyetlen gombnyomással kinyithatja a bejárati ajtó zárját a vendégekkel folytatott hívás során bármikor. A rendszer ugyanolyan egyszerűen kommunikál bármilyen típusú elektronikus kapunyitóval.

 

Nagylátószögű kép

Alacsony a kerítése, vagy nem tudja úgy elhelyezni a kamerát, hogy az érkező vendégek mindig jól láthatóak legyenek? Egy percig se aggódjon! A megfelelően nagylátószögű, akár 160°/120° optikájával a beépített kamera akkor is megmutatja az érkezőket, ha a kameraegységet alacsony kerítésre vagy más, nem éppen ideális helyre lehetett rögzíteni.

 

Üzenetrögzítő funkció

Az EMOS EM-10AHD videotelefont házon kívüli üzemmódra kapcsolhatja. Ilyenkor csengetést követően a rendszer automatikusan felkéri a vendéget, hogy hagyjon üzenetet, amelyet rögzít. Hazaérve egyszerűen lejátszhatja a videotelefon kijelzőjén az összes rögzített audio- és videoüzenetet.

 

Kompakt LCD monitor

Nem hat zavaróan, ám éles képével rögtön magára vonja a figyelmet, ha valaki becsönget. A kiváló minőségű, 175 × 125 × 20 mm méretű színes képernyő többnyelvű menüjével és érthető szimbólumaival praktikus funkciók és szolgáltatások széles skáláját kínálja. Választhat a rendszer tíz csengőhangjából, vagy egyszerűen felvehet sajátot is. Amikor nem használja, akkor teljesen kikapcsolhatja a monitort, vagy megjeleníthet rajta órát.

 

Mozgásérzékelés

Ha szereti kézben tartani az irányítást, biztosan örülni fog, hogy a videotelefon rendelkezik SD-kártya foglalattal. Azon tárolhatja a csengető látogatók fényképeit vagy videóit. A mozgásérzékelő funkciót aktiválva a kamera szüntelenül őrizni fogja a háza bejárata előtti teret. A hívatlan látogatókra hangjelzéssel figyelmeztet és automatikusan elindítja a videofelvételt vagy fénykép készít. Ezen túlmenően, ha további biztonsági kamerákkal, vagy egyéb biztonsági elemekkel bővíti rendszerét, akkor a videotelefonját teljes értékű felügyeleti rendszerré fejlesztheti, amelynek köszönhetően akkor sem kell az otthona miatt aggódnia, ha éppen a földgolyó túlsó felén tartózkodik.

 

Időjárásállóság

A EM-10AHD termékcsalád kamerái tömör fémből készülnek. Ezért ellenállnak az időjárási és mechanikai hatásoknak. A maximális védelem érdekében fém tetővel vannak felszerelve. Nem jelent problémát sem az eső, sem a hó.

 

Könnyű telepítés

Nincs a bejárata környékén optimális hely a kameraegység rögzítésére? Ne essen kétségbe! Az ajtóegységhez adott szerelőék megkönnyíti a telepítést és lehetővé teszi az ajtókamera egység szögben történő felszerelését.

 

Bővíthető szett

A videotelefon azzal a helyzettel is képes megbirkózni, hogyha nagy a családja, vagy a háza, esetleg nem csak lakik a házban, hanem dolgozik is. Könnyedén csatlakoztathat a rendszerhez további megvásárolt ajtókamera egységeket a másik bejárathoz, vagy más független felhasználók számára. A videotelefonból így pontosan olyan rendszert építhet ki, amely a leginkább megfelel az Ön igényeinek.

 

► Are you looking for a wiring diagram? Click this panel.

► Software update

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H3010
Termékszám 3010003010
EAN 8592920090329
monitorok száma 1
kameraegységek száma 1
kameraegység gombjainak száma 1
ajtózár tartozék nem
tápegység a zárhoz mellékelve nem
zár vezérlése igen
kapunyitó vezérlése igen
távoli kezelés alkalmazás alkalmazás nélkül
intercom igen
felvétel lehetőség igen
CCTV kamerák csatlakoztatása igen
kamera megvilágítása igen, legfeljebb 150 cm
dallamok száma 10 + saját
hangerőszabályzó igen
szín ezüst
képernyő nagysága 7"
színes kijelző igen
képernyő méretei 175 × 125× 20 mm
a kameraegység méretei 135 × 50 × 25 mm
kamera látószöge 160°
védettség IP44
a kamera érzékelőelemei 2 Megapixel AHD (1080p)
a képernyő táplálása 12 V DC (tartozék)
kameraegység táplálása monitoron keresztül
tartozék tápegység igen
szerelés falra
kameraegység vandálbiztos kivitelezése igen
szükséges kábelezés FTP vagy SYKFY 5 × 2 × 0,5
vezetékek száma (képernyő / zár / kapu) 4+0+2
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Három monitor esetén legalább 5A teljesítményű DIN-sínes tápegységet kell használnia, hogy mindhárom monitor megfelelő működése biztosított legyen. Ellenkező esetben a monitorokat külön kell táplálni a kapcsolási rajz szerint.

A rendszer 4 vezetékkel van bekötve (UTP/FTP adatkábel, ideális esetben minden bemenethez duplikált magokkal). Javasoljuk UTP vagy árnyékolt FTP kábel CAT.5, ideális esetben CAT.6, nagyobb távolságok esetén 20 métertől SYKFY kábel (5x2x0,5 vagy 10x2x0,5). A készülék megfelelő működéséhez szükséges a csatlakozás (táp, GND, videó, audio). A készülék megfelelő működéséhez szükséges a csatlakoztatás (táp, GND, kép, hang).

Szokásos, kétmagos CYKY kábel. A vezérlés száraz/feszültségmentes érintkezővel történik. 


Mindkét monitort a tápegységhez kell csatlakoztatni. Az elsődleges monitorról (itt SLAVE OUT csatlakozó) a második monitorra (itt SLAVE IN csatlakozó) csatlakozik. A DOOR1-hez csatlakoztatott kameraegység. A zárnak is rendelkeznie kell saját tápegységgel. Kérjük, olvassa el a mellékelt dokumentumot. 

Igen, benne vannak.

A beállításokban 3 érzékenységi szint van (1, 2, 3), a 3. szintnek kell lennie a legmagasabb érzékenységnek, majd ki kell kapcsolni.

Legfeljebb 2 CCTV kamera csatlakoztatható a készülékhez.
Az EM-10AHD termékcsalád kameraegységei tömör fémből készülnek. Ez ellenállóvá teszi őket az időjárási és mechanikai hatásokkal szemben. Nem zavarja őket az eső vagy a hó.

Igen, ezen a készüléken van címezhető kaputelefon opció. Csak egy gomb a kameraegységen, amely 1 ágat képvisel.

A kameraegységet -40°C-ra tervezték.

A mozgás érzékelésekor felvétel készül. Alapértelmezés szerint hangjelzés nem kerül rögzítésre.

16 és 32 GB-os kártyákkal teszteltük. Úgy tűnik, hogy még nagyobb kapacitással sem lehet probléma.

A hívás csak olyan videotelefonokkal lehetséges, ahol a kameraegységen 1 gomb található. Többgombos készülék esetén csak egy ágon belül csatlakoztatott monitorok között lehet hívásokat kezdeményezni (H3016, H3017, H3018 esetén- 1 előfizető = 1 gomb = 1 ág, legfeljebb 7 monitor csatlakoztatható és ezek között lehet hívásokat kezdeményezni). Példa: ha van egy H3018-as készülékem 4 gombbal, ahol minden gomb egy családot jelez 1 monitor használatával - a monitorok közötti hívások nem lesznek lehetségesek. Ha azonban ugyanannak a családnak két monitora van (egy az előszobában és egy a hálószobában) - a kettő közötti hívás lehetséges - mindkét monitor egyszerre fog világítani, amikor megszólal.

Igen, ez lehetséges. A kültéri kameraegység képét a VCHOD1/VCHOD2 ikon (a kültéri kameraegységek számától függően), a beltérben elhelyezett CCTV-kamerák képét pedig a BYT1/BYT2 ikon (a CCTV-kamerák számától függően) alatt hívja elő. Egy videofonrendszer legfeljebb 2 CCTV-kamerát csatlakoztathat a Master (fő) monitorhoz. A CCTV kamera tápellátása a monitorról történik.

Ha több monitor van összekapcsolva ugyanazon az ágon az intercom opcióval, akkor már nem lehet csatlakozni a folyamatban lévő híváshoz.
Igen, a készlet akár 2 ajtókamera egység csatlakoztatását is lehetővé teszi, és mindegyik természetesen az ajtózárat is vezérelheti, valamint 2 további külső biztonsági CCTV kamerát - így a VCHOD1 és VCHOD2 kijelzői között is lehet váltani.
Nem kell, hogy összeadódjanak. Az ajtóegységet egy 4 eres kábellel, a kapu mozgatását pedig egy szabványos 2 eres kábellel csatlakoztatja.

A bot ikonjával lehet váltani (DOOR 1, DOOR 2 / CAMERA 1, CAMERA 2).

Az észlelést engedélyezni kell a menüben. A videofon ekkor a behelyezett SD-kártyára rögzíti a mozgást, és lehetőség van e felvételek előhívására (menü- ajtó/ajtó1 vagy ajtó2 és az érzékelés 1, 2 vagy 3 beállítása a kívánt érzékenységnek megfelelően).

A csatlakoztatási utasítások a csatolt dokumentumban találhatók. 

A H1139 készletből származó harang nem használható. Az Elektrobocknak ajánljuk a ZV2 Melody kapucsengőt. A webáruházunkban azonban nem kínáljuk.

Ha a kártya FAT32 formátumban van formázva, a készülék automatikusan felismeri azt. A 16/32/64/256 GB-okkal teszteltük, és egyetlen probléma sem merült fel. A készülék támogatja az mp3 formátumot, nincs hosszkorlátozás, ameddig az mp3 tart, addig csörögni fog.

Ez jelentheti az éjjellátó beindítását, amely automatikusan működik az infravörös fényszűrővel. Javasolnám, hogy rövidre zárja a rendszert egy darab adatkábellel, pl. 1 m-es kábellel, hogy lássa, továbbra is így viselkedik-e. Ha az eszköz helyesen viselkedik rövidzárlat esetén, akkor a probléma valahol magában a csatlakozási útvonalban lehet.
Igen, ha az első kameraegységet a DOOR1 tűbe, a másodikat pedig a DOOR2-be helyezi, és a monitorokat a következő sorrendben csatlakoztatja: (elsődleges monitor)-Clamp TO SLAVE és (másodlagos monitor)-SLAVE IN, akkor lehetséges lesz az intercom hívások lebonyolítása. Akár 7 monitor is csatlakoztatható egy ágon belül=1 gomb.
A 60 másodperc a minimum. Az egyetlen megoldás a mozgásérzékelés érzékenységének csökkentése a beállításokban (1,2,3 érzékelés).
Ez a zár típusától függ: C0024- A megfelelő gomb megnyomásával 1-2 másodpercre aktiválódik egy tipikus zümmögő hang, amely lehetővé teszi, hogy látogatója kinyissa a kaput vagy a bejárati ajtót. Ha nem jutnak át ezen az időintervallumon, akkor új impulzust kell kiváltania, van egy beépített csap is, amelyet könnyen ki lehet csúsztatni, hogy a zárat tetszőleges időre deaktiválja (véglegesen feloldja). Ez idő alatt az Ön ingatlanához/házához való hozzáférés korlátlan. A / C0025- a többi modellhez képest a nyomatékcsap funkcióval rendelkezik. Ennek köszönhetően a zár feloldódik, amikor a megfelelő gombot megnyomja az otthoni telefonon vagy videotelefonon, és ez így is marad addig a pillanatig, amíg a személy át nem lép a kapun. Ha egyszer becsapódik, a BEFO 1221 újra lezárja azt, így különösen olyan helyeken kívánatos eszköz, ahol a kameraegység nem közvetlenül a kapu mellett van.
Ez egy barna és fekete kábelcsatlakozás lesz. A kilépő gombot a GND csatlakozó kapcsolja.

Kérem, próbálja meg formázni az SD-kártyát, vagy inkább próbáljon meg egy másik memóriakártyát használni a felvétel mentéséhez.

 Nincs ok arra, hogy a felvételen lévő kép gyengébb minőségű legyen, mint a normál kép.

Képtelen - a készülék lehetővé teszi a látogató számára, hogy hangüzenetet hagyjon

megszakítás - a beltéri és kültéri egységek csengése elnémul

Ha az üzemmód opciót Ne zavarjon- a monitor nem fog csörögni.

Termékkínálatunk maximum 4 résztvevő - 4 monitor és egy kameraegység 4 résztvevő számára (H3018), ennél a csatlakozási módnál nem lehet a kaputelefont a résztvevők közötti hívás eszközeként használni. Ha a monitorok egyetlen ágon belül vannak összekötve - amelyet a kameraegységen 1 gomb képvisel -, akkor lehetséges a kaputelefon használata, ily módon akár 7 monitor is párhuzamosan csatlakoztatható. Monitoronként 2 kameraegység csatlakoztatható. A monitor hátoldalán mindig található egy DOOR1 / DOOR2 csatlakozóblokk.

SD-kártya nem tartozék.

Az új firmware letöltése és telepítése után a menü a következő nyelveken érhető el: cseh, szlovák, szlovén, lengyel, lengyel, magyar, angol.

Az "Útmutató" a "Letöltések" részben található.

Az új firmware letöltése és telepítése után a menü a következő nyelveken érhető el: cseh, szlovák, szlovén, lengyel, magyar, angol.

Igen, ez egy lehetőség. A monitorok párhuzamosan vannak egymás mögé csatlakoztatva, majd bármelyik monitorról külön-külön vezérelhetőek + a monitorok között a kaputelefon funkció segítségével lehet kommunikálni.

Ebben az esetben elegendő a bejárati ajtó belső oldalán elhelyezett kilépőgomb. Alternatív megoldásként vásárolja meg a H8011-es készüléket (a hálózatra kell csatlakoztatni), az adapter nem tartozék.

Ez a rendszer 2 gombot kapcsol össze a kameraegységen (2 külön kommunikációs ág). Lefordítva, ez egy olyan eset, amikor az első gomb az egyik kommunikációs ág (pl. egy lakóegység), a második gomb a második kommunikációs ág (a második lakóegység). Minden kommunikációs ág tovább bővíthető, akár 7 párhuzamosan csatlakoztatott monitorig.

Javaslom, hogy ellenőrizze a vezetékeket a kézikönyv szerint, a csatlakozókhoz való rögzítést, a megfelelő szigetelést és a kábel típusát (árnyékolt), és rövid időre dugja be az asztalra, hogy lássa, működik-e.

A hangszóró hangereje az intercom kommunikációhoz a menübe lépve (fogaskerék) és a csengőhang beállítása ikonra (jegyzet ikon) állítható be - itt beállítható: időzítés, csengőhang hossza és hangereje, dallam kiválasztása... Az intercom funkcióval történő kommunikációhoz a csengőhang előre be van állítva a készülékben. Ezért a Door1/Door2 bemenetekhez legfeljebb 3 időintervallumot lehet beállítani a dallamhoz.

1.Töltse le a fájlt a weboldalról
2.Csomagolja ki a zip fájlt
3.Nyissa meg a kívánt nyelvet tartalmazó fájlt, majd töltse fel a .fw kiterjesztésű fájlt az SD kártyára, majd végezzen firmware frissítést a készüléken.


Sajnos ez a kapcsolat nem lehetséges.
Ez nem lehetséges.

A felvétel hossza körülbelül 30 másodperc. 

Igen, a rekordok automatikusan felülíródnak.

A videofon lehetővé teszi, hogy egy kaput irányítson - egyébként mindkét kaput egyszerre irányítaná, amikor beírja a nyitási impulzust.

Igen. ha az 1. számú kameraegység a PIN DOOR1 és a 2. számú kameraegység a PIN DOOR2 alatt van, és valaki csenget, mindkét kijelzőn fel fog világítani a DOOR 1 vagy DOOR 2 szó.

Az attól függ, hogy ki jön először a monitorhoz, hogy kezelje a folyamatban lévő hívást. A folyamatban lévő hívást a másik MO-ról már nem lehet elérni vagy zavarni.

Videomonitor 1 db
Videomonitor rögzítőkeret 1 db
Ajtókamera egység 1 db
Konzol 1 db
Tápegység 1 db
Monitorcsavarok
Kötőelemek

Ez egy ágon belül több monitor (legfeljebb 7) közötti kommunikáció, amelyek számmal vannak megnevezve. Az egyetlen termék, amely ezt a címezhető kaputelefont kínálja, a H3010.
Igen, ez csak olyan videotelefonoknál lehetséges, ahol 1 gomb van a kameraegységen. Csak egy kültéri egységhez csatlakoztatott monitorok között lehet hívásokat kezdeményezni egy ágon belül ( H3016, H3017, H3018- 1 előfizető= 1 gomb= 1 ág, ahol legfeljebb 7 monitor csatlakoztatható és hívható közöttük). Példa: ha van egy H3018-as készülékem 4 gombbal, ahol minden gomb egy családot jelez 1 monitor használatával - a monitorok közötti hívások nem lesznek lehetségesek. Ha azonban ugyanannak a családnak két monitora van ( egy az előszobában és egy a hálószobában) - a kettő között lehetséges a hívás - mindkét monitor egyszerre fog csörögni.
Alapvetően bármilyen CCTV analóg kamera (nem lehet IP) 1080p felbontással.
Sajnos ez a kombináció nem lehetséges.

A H2030 és H2050 kivételével (videofononként max. 2 CCTV kamera csatlakoztatható a főmonitorhoz)- több CCTV kamera nem csatlakoztatható.

Mindegyik, kivéve H1139.
Az ajánlott magasság 140-170 cm.
12V/2A. Csak a H2050-es modell rendelkezik 15 V-os tápegységgel.
Fehér- audio, fekete-GND, sárga-video, piros- 12V-os tápegység.
Ha nincs megadva, a videotelefon rövid impulzust küld - csak rövid (egy másodperces) relezárás történik. Ezzel a vezérléssel a szabványos ajtókezelők működnek.
Alapvetően bármelyik gomb, amelyet vezeték nélküli csengőhöz árulunk. Megfelelően kell csatlakoztatni ahhoz a kameraegységhez, amelyről a tápellátás érkezik.
Igen, elméletileg lehetséges. Én figyelnék a másik vezetővel való párhuzamos vezetékezésre, hogy ne legyen kölcsönös interferencia, mivel a CYKY kábel árnyékolatlan, a monitor és a kameraegység közötti távolságra (akár 20 m is lehet OK) és a vezetékben lévő magok számára.
1. frissítse a firmware-t / 2. összpontosítson a biztonság, a tűzfal és a szolgáltató beállításainak ellenőrzésére. A készülék a következő portokat használja: (udp,tcp) 80, 8080, 8000, 443, 21047 (ezeknek nyitottnak és átjárhatónak kell lenniük) / 3. ellenőrizze a 2,4 GHz-es hálózathoz való kapcsolódást / 3. ellenőrizze, hogy a mobilkészülékén nincs-e aktiválva az alacsony adatátviteli mód - a kameraegységgel való kapcsolat degradálódik.
Úgy néz ki, mintha valami interferencia kerülne a vezetékekbe. Ez kiküszöbölhető árnyékolt kábellel, ha az árnyékolást mindkét oldalról a GND csatlakozóhoz csatlakoztatjuk. 20m-ig minőségi FTP CAT.5, ideális esetben CAT.6 (árnyékoltak) / 20m felett SKYFY 5x2x0,5 vagy 10x2x0,5 (árnyékoltak). Az alapváltozatban koaxiális kábelre nincs szükség, 100 m-es távolságig ajánlott. Hosszú földvezetékekhez a TCEPKPFLE kategóriájú távközlési kábel ajánlott.
A h1139 kivételével a kameraegység a monitorról kapja a tápellátást.
A zár saját tápegységgel működik, amely nem tartozik a csomaghoz (12V/2A). A H2014 kivételével - itt az ajtózárnak nincs szüksége saját 12V-os tápegységre.

Csak a következő termékekhez: H1085 és H1014 ( EMOS RL-10M) 

1. mérje meg a polaritást és a tápellátás állapotát, 2. ellenőrizze a kábelezést az utasításoknak megfelelően, 3. a leírás alapján úgy tűnik, hogy az adapter hibája, próbálja meg terhelt állapotban mérni. Ha az adaptert nem terhelték, akkor úgy tűnik, hogy jó.
Az ajtóvezérlés kimenete 12V DC, a kapuhajtásé pedig DRY NO (normál nyitott) érintkező feszültség nélkül - a videotelefon rövid impulzust küld - csak rövid (egy másodperces) relékapcsolás történik. Ezzel a vezérléssel a szabványos kapumozgatók működnek.
Javaslom, hogy ellenőrizze a vezetékeket a kézikönyv szerint, a csatlakozókhoz való rögzítést, a megfelelő szigetelést és a kábel típusát (árnyékolt), és rövid időre dugja be az asztalra, hogy lássa, működik-e.
H3010 és kiegészítő kameraegység H3016 / H2017 + H1141 / H2030 + H1140.

Ha új internetszolgáltatóhoz váltott, akkor újra kell indítania a készülékét. Ha az útválasztó eszköz módosítása is megtörtént, ellenőrizze a porttisztaságot. Végül ellenőrizném a szolgáltató biztonsági, tűzfal és beállításait.
A készülék a következő portokat használja: (udp,tcp) 80, 8080, 8000, 443, 21047 (ezeknek nyitottnak és átjárhatónak kell lenniük).
A wifinek 2,4GHz-esnek kell lennie, alapértelmezetten biztonságosnak.