Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Termékekkel kapcsolatos kérdések

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Konkrét árukkal kapcsolatos technikai kérdések

Technikai kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a info@emos.hu e-mail címen keresztül.

Igyekszünk azonnal foglalkozni a megkeresésekkel. Ha bonyolultabb kérdésről vagy problémáról van szó, amelyhez termékszakértővel kell konzultálni, akkor előfordulhat, hogy kicsit tovább tart a válaszadás. Kérjük, legyen türelmes :).

Ez az információ nem elég Önnek? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy telefonon.
Készlet rendelkezésre állása

A raktáron lévő árukat legkésőbb a megrendelés beérkezését követő következő munkanapon kiszállítjuk az ügyfélnek. Az árut általában a megrendeléstől számított két munkanapon belül házhoz szállítjuk. Ha a megrendelés munkanapon 11:00 óra előtt érkezik, az árut még aznap elküldjük.

Nem rendelhetőek olyan áruk, amelyek nincsenek raktáron, és amelyek a webáruházban a Készleten nincs státuszban vannak. A következő készletét a "Nincs raktáron" szóra kattintva találja meg. A következő készlet hozzávetőleges dátumára vonatkozó információk jelennek meg. Alternatívaként beállíthatja a Watchdog szolgáltatást, és e-mailben értesítést kap a termék elérhetőségéről, amint az újra raktáron lesz.

Ez az információ nem elég Önnek? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy telefonon.
Vásárlási tippek / Hogyan válasszunk

EMOS GoSmart Smart Home

Az EMOS GoSmart azért van itt, hogy kellemesebbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé tegye az életét. Az intelligens élet még megfizethetőbbé válik. Teremtse meg saját intelligens otthonát az intelligens...(teljes cikk)

Hogyan válasszunk videó kaputelefont?

A videotelefonok minden alapvető kommunikációs és beléptető biztonsági funkciót kínálnak Önnek vonzó áron. Tagadhatatlan előnyük a telepítés és a működtetés egyszerűsége. (teljes cikk)

Hogyan válasszuk ki a megfelelő világítást?

Ne aggódjon a megfelelő világítás kiválasztása miatt hálószobája, konyhája, nappalija vagy dolgozószobája számára, inspirálódjon egyszerű útmutatónkból. (teljes cikk)

Hogyan válasszuk ki a karácsonyi világítást?

A karácsonyi fények és díszek elengedhetetlenek az ünnepi téli hangulat megteremtéséhez. Színessé varázsolnak minden szobát és kertet, és javítják a hangulatot. Kínálatunkban... (teljes cikk)

Használati utasítás karácsonyi fényekhez

Tényleg komolyan gondolja a háza külső vagy belső világítását? Akkor a CONNECT PROFI vagy CONNECT STANDARD csatlakozó lámpák sorozatát Önnek találták ki... (teljes cikk)

Hogyan válasszuk LED panelt?

Bemutatjuk a jövő fényeit. Különböző formájú, méretű és teljesítményű változatú modern lámpatestek. Miért előnyös ezt a fajtát megvásárolni? (teljes cikk)

Hogyan válasszuk ki a megfelelő izzót?

A piacon különböző típusú izzók kaphatók, és egyértelmű, hogy a fogyasztó könnyen elveszhet egy ilyen választékban. Mi a különbség az izzók alaptípusai között, és mire alkalmasak az egyes típusok? (teljes cikk)
Ez az információ nem elég Önnek? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy telefonon.
Kézikönyvek, megfelelőségi nyilatkozatok, dokumentáció

Letöltések
Minden dokumentum és termékkézikönyv megtalálható a termék adatai között a Letöltések szakaszban:
Letöltőközpont
Vagy keressen kézikönyveket, termékdokumentumokat, megfelelőségi nyilatkozatokat és egyéb letöltéseket a Letöltési központban.

Ez az információ nem elég Önnek? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy telefonon.